
نتیجه سالها خیانت و جنایت اعضای گروهک تروریستی منافقین علیه ملت ایران اکنون خود را نمایان کرده و خونهایی که از جوانان بیگناه این سرزمین توسط جنایتکاران مجاهدین خلق بر زمین ریخت، گریبان این افراد را با تحقیر و بیآبرویی بینالمللی گرفته است؛ تا جایی که سرنوشتی شبیه محمدرضا پهلوی دیکتاتور سابق ایران پیدا کردهاند.
به گزارش رجانیوز، پس از سقوط رژیم صدام حسین در عراق یکی از ابتداییترین درخواستهای مردم این کشور، تعیین تکلیف هر چه سریعتر وضعیت پادگان اشرف و ساکنین آن بود؛ درخواست به حقی که از سوی دولت منتخب هم مورد تایید و پیگیری قرار گرفت و نهایتا منجر به ارائه یک مصوبه در مجلس عراق برای مشخص کردن وضعیت تروریستهای این گروه شد: "اخراج هر چه سریعتر از خاک عراق".
پس از تصویب این قانون، کشورهای اروپایی و به ویژه ایالات متحده امریکا تلاش کردند تا با استفاده از مجامع جهانی و بینالمللی مانند سازمان ملل و یونسکو، زمینه را برای پذیرش 3400 نفر از ساکنان پادگان اشرف در یکی از کشورهای اروپایی فراهم کنند. بر همين اساس، سازمان ملل قطعنامهای صادر كرد و خواستار پذیرش اعضای این گروهک در خاک اروپا و اختصاص یک کمپ به آنان شد.
اما آنچه در این میان با جالب شده، استقبال نكردن امریکا از این افراد براي حضور در خاكش پس از اخراج از عراق، به عنوان اصلیترین حامی منافقین است، چرا که کاخ سفید در طی ۳۰ سال گذشته پشتیبان اصلی این گروهک تروریستی بود و بسیاری از برنامههای تروریستی خود علیه ملت و مسئولان ایرانی را از طریق این افراد پیاده میکرد.
با این حال، مانند داستانی که در ماجرای محمدرضا پهلوی دیکتاتور سابق ایران پس از انقلاب اسلامی سال ۵۷ روی داد و آمریکا حاضر نشد تا منافع خود را فدای دفاع از رفیق و شریک گرمابه و گلستان سابق خود کند، اکنون نیز منافقین به عنوان یک بار اضافی از سوی ایالات متحده شناخته شدهاند که باید از سر اجبار فکری به حال آنان کرد.
روز گذشته روزنامه آلمانی "۳۰ دقیقه" صراحتا به اين موضوع كه هیچ کشوری حاضر به پذیرش این افراد نیست، پرداخت و نوشت: «اعضای سازمان کمونیستی مجاهدین خلق ایران در دهه 80 علیه سران ایران مبارزه میکردند. اینک قرار است که در ۳۱ دسامبر از قرارگاه خود موسوم به اشرف در عراق اخراج شوند. موضوعی که درست در راستای خواست تهران است. در آوریل سال جاری در جریان حمله نظامیان عراق به این قرارگاه، ۳۴ نفر از اعضای این سازمان کمونیستی کشته شدند. آمریکايیها آن زمان موفق شدند که این حمله را متوقف سازند ولی امروز دیگر نمیتوانند از این افراد حفاظت كنند.»
این روزنامه همچنین از فشار بیسابقه امریکا به سوئیس برای پذیرش تروریستهای منافقین خبر داده و ضمن انتقاد تلویحی از مسئولیت ناپذیری کاخ سفید رد برابر این متحدان سابق خود، نوشته است: «سوییس اینک ظاهرا حاضر است که بهخاطر فشار امریکا، گروهی از این افراد را بپذیرد. البته پذیرش ۱۱ نفر مجروح از اعضای این سازمان از سوی اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی سوییس رد شده بود. علت این امر از سوی این اداره فدرال نیز اینگونه عنوان شده بودکه «این افراد ریسکهای زیادی برای امنیت کشور دارند». براساس گفته کارشناسان، حقیقتاً هم جنگجويان این سازمان به طور مافیايی عمل میکنند و در گذشته عملیات تروریستی زیادی انجام دادهاند.
البته روزنامهي "۳۰ دقیقه" در ادامه مطلب خود تلاش کرده تا ضمن تطهیر سابقه تروریستی این گروهک، وضعیت فعلی آنان را برای امنیت ملی سوئیس بیخطر عنوان و زمینه را برای پذیرش آنان در خاک این کشور فراهم کند. اين روزنامه مينويسد: «با این وجود، "بئات ماینر" دبیر کل سازمان امدادی آوارگان سوییس در خصوص اخراج این افراد ابراز انزجار کرده و تاکید میكند که "خطری از سوی این افراد وجود ندارد"، او میگوید که "سازمان مجاهدین خلق ایران البته یک سازمان خشونت طلب است ولی چرا باید در سوییس دست به خشونت بزند؟"»
با این حال، این روزنامه و همچنین رسانههای آمریکایی که فضای افکار عمومی در جهان را به حالت یک امپراطوری مدیریت میکنند، هنوز به این سوال جهانی پاسخ ندادهاند که اگر سازمان مجاهدین خلق هم اکنون دیگر یک گروه تروریستی به شمار نمیآید و حضور اعضای آن در خاک یک کشور تضادی با امنیت ملی آن ندارد، پس چگونه است که ایالات متحده آمریکا حاضر به پذیرش این افراد در خاک خود نیست؟ آیا ماجرای بیوفایی کاخ سفید به نوکران سابق و مهرههای سوخته خود که در داستان قذافی، مبارک و بن علی هم دیده شد، برای مناففین هم تکرار میشود؟
آنچه كه مسلم است، مستجاب شدن دعاي خانوادهي شهداي ترور در ايران و عراق است و خانواده 12 هزار شهيد در ايران و 35 هزار نفر از شيعيان و كُردهاي عراقي كه هدف جنايتهاي عوامل اين سازمان بودهاند، آرزو داشتهاند كه خواري بيش از پيش اين جنايتكاران را قبل از آخرت در دنيا ببينند.
در عين حال، تعداد زيادي از افرادي نيز كه اكنون در پادگان اشرف بهسر ميبرند، جزو بريدههاي سازمان منافقين هستند كه اين سازمان به آنها اجازه خروج از پادگان را نداده است و در آرزوي روز 31 دسامبر (10 دي) براي مهيا شدن زمينه خروج از زندان اشرف هستند.
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : دربدري منافقين, پاسكاري منافقين, اخراج از عراق, ,