لنكراني تشريح كرد
برچسب ها : لنكراني, شوراي فقهي جبهه پايداري, اساسنامه, بالاترین رکن جبهه پایداری, باقري لنكراني, ,
لنكراني تشريح كرد
علمای اهل سنت استان های بوشهر و گلستان با صدور اطلاعیه هایی ضمن تاکید بر وحدت مسلمین اعلام کردند: مسلمانان در ایران با اتحاد و برادری به استقبال عید سعید فطر می روند.
محمدجواد شادانلو: پرونده سازمان منافقين بقدري ننگين است كه حتي بازخواني يكي از جنايتهاي اين سازمان، ننگ و نفرت ابدي را متوجه آن مي كند. يكي از اين جنايتها شكنجه سه تن از پاسداران انقلاب اسلامي به نام طالب طاهری،محسن میرجلیلی،شاهرخ طهماسبی است كه در 21 مرداد سال 61 به وقوع پيوست. متن زير شرح دلخراش اين جنايت است كه توسط يكي از شكنجه گران اعتراف شده است. خواندن اين اعتراف همانقدر كه انسان را از منافقين و حمايت كنندگان خبيث آنها متنفر مي كند، قدر و ارزش انقلاب اسلامي را در پيش چشم او بالا مي برد.
ظاهرا کمکم باید به شنیدن هر روزهی اخبار سرمایهگذاریهای عجیب و غریب در حوزهی فیلم و سریالسازی عادت کنیم و حالا دیگر این را یک روند عادی به حساب بیاوریم، چرا که چندوقتی هست که اخبار سرمایهگذاریهای هنگفت بر روی پروژههای پرحاشیه و بدون توجیه منطقی، دست از سر فرهنگ و هنر این مملکت برنمیدارد و هر روز هم بر تعداد این پروژهها افزوده میشود.
وقتی مراسم احیاء حرم رضوی (علیهالسلام) حاشیه ساز می شود
سخنرانی علی اکبر ناطق نوری در سومین شب از مراسم شب های قدر حرم علی ابن موسی الرضا علیه السلام به دلیل بیان برخی مطالب سیاسی و دو پهلو با اعتراض حاضرین در این مراسم روبرو شد به نحوی که ناطق نوری را مجبور کرد زودتر از معمول سخنرانی خود را به اتمام رسانده و با کمک خادمین حرم ثامن الحجج از محل سخنرانی خارج شود.
ماهنامه داستان چهارمين شماره خود را هم به روي دكه فرستاده است. كساني كه شماره هاي قبلي اين ماهنامه را خوانده باشند براي خواندن شماره چهارم آن حتما اشتياق كافي خواهند داشت اما يكي از بهانه هايي كه مي تواند شما را مشتاق به خواندن جديدترين شماره داستان كند، حرفهاي خواندني و شگفتانگيز مرحوم نادر ابراهيمي نویسنده فقید کشورمان است. حرفهايي كه بخشي از آن در زير آمده است اما خواندن تمام آن لطف ديگري دارد.
مديرعامل شركت هواپيمايي آسمان كه با سابقهترين مدير صنعت هوايي كشور است، با فشار جريان حاشيهساز در دولت بركنار شد.
«آمریکا شریک مطمئنی نیست و هر لحظه امکان دارد برای خوشایند اسرائیل، به بالاترین منافع خود هم پشت پا بزند.» این جمله را نه یکی از مخالفان سیاستهای کاخ سفید بیان کرده و نه حتی یکی از شهروندان آمریکایی که از فشار سنگین مالیاتهای دولتی خسته شده است؛ بلکه رئیسجمهور یکی از کشورهایی که ایالات متحده یک پایگاه نظامی بزرگ در آن دارد، این مطلب را بیان کرده است.
از دست دادن 306 نفر هموطنان در آذربایجان شرقی بسیار دردناک و غمانگیز است اما مشاهده وحدت مردم و مسئولان در پیگیری اوضاع مناطق زلزله زده و تلاش بیوقفه برای کمک به مصدومان و آوارگان، به همان اندازه خوشحال کننده و غرورآفرین است.
«دو سه روزي در منزل يك روستايي افغان مهمان بوديم. او در عمر پنجاه و چند ساله اش نه ماشين ديده بود و نه برق و نه شكر خدا تلويزيون و... خانه اي داشت كه كف آنبا كاه فرش شده بود. در و پنجره نداشت. ديوارها كاهگلي و... اما چند جلد كتاب داشت كه سر ما به همانها گرم شد. حيرت آور بود كه يكي از اين كتابها مجموعه شعر قطور كفشهاي مكاشفه احد عزيزي بود.»
حضرت آيتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب عصر يكشنبه در ديدار صدها نفر از اساتيد، محققان و پژوهشگران دانشگاهها، جهان را در حال گذر و تحول به سمت يك «ساختار و هندسه جديد سياسی، اقتصادی و اجتماعی» خواندند و با تبيين جايگاه و نقشآفرينی ويژهی ملت ايران در اين تحول عظيم تاريخی تأكيد كردند: نخبگان كشور از جمله دانشگاهيان میتوانند با عمل به وظايف بسيار مهم خود در اين برههی بسيار حساس تاريخی، به ارتقای جايگاه ايران در ساختار جديد جهان، كمك تعيين كنندهای كنند.
آنچه ما تا کنون راجع به جنگ 33 روزه شنیده ایم و خوانده ایم، عموما مربوط بوده به عرصه سیاسی یا نظامی این نبرد. اما در آن روزهای بیم و امید، در درون اسارتگاه های اسرائیل چه می گذشته است؟ نیروهای فلسطینی و لبنانی و ... چگونه از ماجراها خبردار می شده اند؟ احساس آنها نسبت به این جنگ چه بوده؟ واکنش افسران اسرائیلی نسبت به اخبار جنگ به چه شکلی بوده؟ اینها از جمله مطالبی است که با خواندن فصل اول کتاب خاطرات سمیر قنطار می توانیم در جریانش قرار بگیریم و رجانیوز وعده تقدیم ترجمه آن را داده بود. در قسمت های قبل، چگونگی در جریان قرار گرفتن زندانیان از عملیات حزب الله و اولین موضع گیری های اسرائیلی ها و همچنین برخورد جناحی و ناراحت کننده برخی گروه های لبنانی با این قضیه و بدبینی زندانیان به نتایج جنگ و سپس مثبت شدن دید زندانیان به موازات رشد موفقیت های میدانی حزب الله را خواندیم. با هم قسمت پنجم و آخر این خاطرات را می خوانیم*:
گفتگو با محمدحسن روزي طلب
یکی از مشكلات سيستم قضايي ما طولاني بودن روند دادرسي پرونده هاست، اما هيچ بعيد نيست در اين يك مورد روند تجديد نظر و اعلام حكم نهايي به سرعت برق و باد طي شود. به همين دليل گفتيم تا فرصت هست با محمدحسن روزي طلب گفتگو كنيم چون بعيد نيست كه چند وقت بعد مجبور باشيم براي مصاحبه به اندازه چند تا كمپوت هزينه كنيم! وگرنه قبول داريم كه گفتگوي يك رسانه با يكي از اهالي خودش خيلي معمول نيست.
در پی برخوردهای قضایی اخیر با برخی رسانه ها و روزنامه نگاران جبهه انقلاب اسلامی، انجمن روزنامه نگاران مسلمان از کمیسیون فرهنگی مجلس خواست تا این موضوع را بررسی کند.