
برچسب ها : حمله نظامی, تاسیسات ایران, وزير جنگ, رژيم صهیونیستی, دیکتاتورهای جهان, استقلال و اقتدار, ,
خبر روز پنج شنبه 29/10/1390
آيت الله نمازي:
حضور در عرصه انتخابات
نوعي جهاد سياسي است
آيت الله سيد احمد خاتمي:
عدم گرايش عملي به كانديداها
وظيفه مسؤولان دستگاه هاي
اجرايي است
وزير امور خارجه روسيه:
روسيه مخالف تحريم هاي
يكجانبه آمريكا و اتحاديه اروپا
عليه تهران است
رمزي كلارك دادستان سابق آمريكا:
ترور دانشمندان ايران كار
آمريكا و اسرائيل است
جزئيات بيشتر نامه اوباما به رهبر معظم انقلاب
برچسب ها :
خبر روز, پنج شنبه, 29/10/1390, اخبار روزنامه ها, ,
پيشنهاد عجيب ضد انقلاب به هاشمي رفسنجاني
مواضع انتقادبرانگيز و دو پهلوي آيت الله هاشمي رفسنجاني در ايام فتنه 88 آنقدر ادامه دار شده كه محافل ضدانقلاب كه پيش تر در جبهه مخالفان سرسخت وي قرار داشتند، به راحتي آرزوهاي عجيب و غريب خود را در قالب پيشنهاد به آقاي هاشمي ارائه مي دهند.
محمد مهدي تهراني: ميرايي جريان فتنه پس از 9 دي 88 و حضور نيافتن چهرههاي شاخص اين جريان در مجلس، موجب شد كه علائم هشدار دهنده در مورد چالشهاي امنيتي احتمالي پيشروي انتخابات آينده تا حدي كمرنگتر شود اما رفتار برخي افراد و رسانههاي مدعي اصولگرايي در قبال مرحله اول بررسي صلاحيتها در انتخابات مجلس نهم نشان داد كه اين جريانها نيز خواسته يا ناخواسته ظرفيت تبديل شدن به مهرهي دشمن و پياده كردن همان خط خروج از چارچوبها و سازوكارهاي قانوني را دارند و اگرچه مانند جريان فتنه، به هيچوجه ظرفيت اردوكشي و زورآزمايي خياباني را ندارند اما حداقل با اردوكشي رسانهاي و آماده كردن خوراك براي رسانههاي دشمن ميتوانند بخشي از همان سناريو را به پيش ببرند.
رمزگشايي از يك فريب اطلاعاتي رسانه اي؛ بررسي همكاري هاي بين سرويسي و نقش موساد براي مرعوب شدن ايران
قتلهاي سريالي دانشمندان هستهاي كشورمان اگرچه با شهادت شهيد احمدي روشن به قسمت چهارم خود رسيد و نحوه ترورها حكايت از استفاده از يك روش و يك مركز عملياتي جاسوسي دارد اما با گذشت حدود يك هفته از اين ماجرا، يك طراحي رسانه اي براي ارائه كدهاي غلط به افكار عمومي در اين زمينه مشهود است.
در بررسي هاي ابتدايي از اين ترور، مجموعه اهدافي مانند ضربه زدن به پيشرفت هسته اي ايران، امنيتي كردن انتخابات مجلس، ايجاد رعب و وحشت ميان دانشمندان هسته اي كشورمان و در نتيجه منصرف كردن آنها از ادامه همكاري، القاي ناتواني نظام در تأمين امنيت نخبگانش و در نتيجه افزايش نااميدي در ميان مردم، پاسخ منفعلانه به شكار پهباد فوق پيشرفته RQ170 و رزمايش ولايت 90، جلوگيري از هرچه بيش تر تثبيت ايران در منطقه و نهايتاً بازسازي قسمتي از فتنه 88 را مي توان عنوان كرد.
وطن امروز: با نزدیک شدن به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، موضوع وحدت میان اصولگرایان و همچنین استراتژی اصلاحطلبان و حامیان فتنه برای این انتخابات بیش از پیش اهمیت یافته و گمانهزنیهای بسیاری در اینباره در رسانهها مطرح شده است. درباره این مسائل با اسماعیل کوثری، رئیس کمیته اقشار جبهه متحد اصولگرایان و نماینده مردم تهران در مجلس گفتوگو کردهایم. کوثری از جمله فرماندهان دوران دفاع مقدس است که نامه اخیر اعتراضی به حسین علایی را امضا کرد.
چنانچه پیش بینی می شد
فتنه عمیق 88 فتنه ای بود که در 32 سال انقلاب نمی توان شبیه آن را دید؛ توطئه ای عظیم که در آن چند رییس مجلس و رییس جمهور و وزیر و وکیل و نخست وزیر و شخصیت های سیاسی باتجربه 30 ساله حضور داشت و با حمایت های مالی و طراحی های دشمنان خارجی بر اساس دستور العمل های جین شارپ صورت گرفت و نتیجه آن را قطعی می دانستند. ولی با عنایت و امداد های الهی شکست سختی را تحمل کردند و رسوا شدند. دشمن که قبل از ایران، در چند کشور آسیای میانه، قطعی بودن مدل جین شارپ را تجربه کرده بود پس از این شکست تلخ در کابوسی وحشتناک فرو رفت و هنوز درحال واکاوی علل این شکست بزرگ به سر می برد.
محمد حسینی استرآبادی
فاعتبروا یا اولی الابصار... آقای علایی عبرت گرفتیم و تو خود مایه عبرت ما شدی!
وقتی به دوستان سابقت می گوییم این چه کاری بود که فلانی کرد؟! از شرم سر خود را بالا نمی آورند! همین جا عبرت می گیریم که بله می شود کسی که روزی در جمع دوستان انقلابیاش خوش نام و پر اعتبار بود کارش به جایی برسد که این چنین مایه شرم آن ها شود و در جمع کسانی که روزی جزو دشمنانش بودند، مایه مباهات!
"هزاران نامه دعوت به امام حسین علیهالسلام نوشتند؛ او را دوست داشتند و با دشمنانش دشمن بودند؛ اصلاً شیعه او بودند. اما ناگهان ورق برمیگردد... همینها نه تنها از او حمایت نمیكنند، بلكه بر قتل او اتفاق میكنند. موضوع، آنقدر هولناك و عجیب است كه هر وجدان بیداری را تكان میدهد. اگر آنها اینچنین لغزیدند، چه ضمانتی وجود دارد كه ما نلغزیم؟"
اظهارات دو هفته قبل (13 دي) محمد رضا خباز از اعضاي فراكسيون اقليت مجلس در يكي از جلسات ستاد انتخاباتي وي در شهرستان كاشمر (در منزل فردی به نام اسفندیاری)، نشاندهندهي علت حضور حداقلي اين جريان در انتخابات مجلس و در عين حال، پرهيز از بهكار بردن تعبير "تحريم" است.
يك هفته پس از آنكه حسين علايي با نوشتن مقالهاي در روزنامه اطلاعات آنهم در روز 19 دي، موجب ذوقزدگي دشمنان انقلاب اسلامي شد، آیتالله مصباح یزدی امروز در دیدار جمعی از فعالان سیاسی استان اصفهان گفت: امروز کار کسانی به جایی رسیده که روزی در جبهه ها پست مهمی داشتند، زاویه باز کردند و با سابقه چند ساله در جبهه سردار و امیر بودند اما در مقابل رهبری مقاله می نویسند و بی ادبی می کنند.
رئيس ستاد مركزي دهه فجراعلام كرد؛ برگزاري 18هزار برنامه در دهه فجر / تجمع 22بهمن جوانان مصري همزمان با ايران
رئيس ستاد مركزي دهه فجر با بيان اينكه در دهه فجر امسال 18هزار برنامه برگزار خواهد شد، گفت كه راهپيمايي 22 بهمن امسال نيز مانند سالهاي گذشته در ۵ هزار نقطه كشور برگزار مي شود
به گزارش پايگاه اطلاع رساني جبهه پايداري انقلاب اسلامي به نقل از فارس، محمد حسين زارع رئيس ستاد مركزي دهه فجر انقلاب اسلامي صبح امروز (دوشنبه) در يك نشست خبري به تشريح برنامه هاي اين ستاد براي دهه فجر امسال پرداخت.
حجت الاسلام حسينيان در جمع عزاداران هيئت الرضا(ع): وقتي ابوذر فرياد مي زد مي گفتند او تند است و جامعه را به هم مي ريزد
صحابه رسول خدا با سكوتشان حق اهل بيت عليهم السلام را به جا نياوردند، عده اي با سكوت بي مزد و مواجب و عده اي هم به دنيا طلبي با پول و مزدوري. همين طلحه و زبير از صحابه رسول خد صلي الله و عليه و آله بودند اما در جنگ جمل به خاطر دنيا طلبي در مقابل اهل بيت عليهم السلام قرار گرفتند / مي فرمايند كه ارزش ها تغيير پيدا كرد، ما اهل بيت عليهم السلام ضد ارزش شده ايم. چرا كه مردم دنيا طلب شدند، صحابه اي كه بايد براي دين خدا و ارزش هاي الهي زبان از كام برگيرند و بر سر ظالمين بكوبند، همه سكوت كردند / يك اباذر پيدا مي شد و در خيابان هاي مدينه و دمشق فرياد مي زد كه چرا با اهل بيت پيامبر صلي الله و عليه و آله اين گونه برخورد كرديد، چرا حق آنها را ضايع كرديد، چرا آنها را منزوي كرديد، عثمان، اباذر را تبعيد كرد، روزي كه مي خواست براي تبعيد برود، پنج نفر به بدرقه اش آمدند، علي، حسن، حسين عليهم السلام به همراه عمار و مقداد