
برچسب ها : آیت الله خاتمی, نماز جمعه تهران, اقتدار قوه قضائیه, اجرای عدالت و حق, ,
فرا رسیدن سومین سالگرد حمله به جمهوریت نظام و ایجاد فتنهای هشت مامه به بهانه انتخابات 88 بهانهای بود تا دفتر موسیقی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از آخرین تولید خود با عنوان قطعه موسیقی "قلادههای طلا" با حضور شاعر و خواننده این قطعه موسیقی و سازنده و تهییه کننده فیلم سینمایی "قلادههای طلا" رونمایی کند.
29 خرداد 88 تهران شاهد برگزاری نمازجمعهای بود که خطبههای محکم و متواضعانه خطیب آن، نماز جمعه آنروز را به یکی از ماندگارترین نماز جمعههای تاریخ انقلاب اسلامی مبدل ساخت. نگرانی از شرایط حساس جامعه و آتش افروزی برای ایجاد فتنه به بهانه اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم و طرح ادعای تقلب در کنار اردوکشی خیابانی و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، سبب شد تا مردم تهران خود را به نماز جمعه 29 خرداد برسانند تا کلام آخر را بشنوند، کلامی که رهبر انقلاب با مهربانی، قاطعیت، تواضع و توسل به امام زمان(عج) عجینش کرد.
سومین سالگرد انتخابات دهم ریاست جمهوری در حالی فرا رسیده است که این انتخابات به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، سلسله رخدادهای قبل و بعد آن و نیز تاثیرات قابل توجهی که بر فضای سیاسی و اجتماعی کشور گذاشت، از مهمترین آزمونهای ملی و حساسترین تحولات تاریخ انقلاب به شمار میآید. بر همین اساس، رجانیوز طی سلسله مطالبی به بازخوانی اهم اتفاقات رخ داده در سال 88 می پردازد و همانگونه که در بخش اول و دوم، به ریشه های طرح ادعای تقلب در انتخابات و 6 دروغ بزرگ سبزها بعد از انتخابات پرداخته شد، در سومين بخش از اين سلسله گزارش ها، به حمايت هاي آشكار چهره ها و رسانه هاي ضدانقلاب از جريان سبز اشاره مي شود، روندي كه بدون شك در افشاي ماهيت حقيقي جريان سبز در ميان توده هاي ملت نقش قابل توجهي داشت.
گفتني است به علت حجم بسيار زياد اخبار مربوط به حمايت چهره ها و رسانه هاي ضدانقلاب در حوادث بعد از انتخابات از سبزها، بخش نخست با عنوان گري سيك: علي مطهري، حسن خميني و همسر همت به معترضان بپيوندند/ شيرين عبادي: حرفهاي هاشمی عین همان است كه اپوزيسيون مي گويد منتشر شد و هم اینک بخش دوم از این موضوع را از نظر می گذرانید:
سومین سالگرد انتخابات دهم ریاست جمهوری در حالی فرا رسیده است که این انتخابات به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، سلسله رخدادهای قبل و بعد آن و نیز تاثیرات قابل توجهی که بر فضای سیاسی و اجتماعی کشور گذاشت، از مهمترین آزمونهای ملی و حساسترین تحولات تاریخ انقلاب به شمار میآید. بر همین اساس، رجانیوز طی سلسله مطالبی به بازخوانی اهم اتفاقات رخ داده در سال 88 می پردازد و همانگونه که در بخش اول و دوم، به ریشه های طرح ادعای تقلب در انتخابات و 6 دروغ بزرگ سبزها بعد از انتخابات پرداخته شد، در سومين بخش از اين سلسله گزارش ها، به حمايت هاي آشكار چهره ها و رسانه هاي ضدانقلاب از جريان سبز اشاره مي شود، روندي كه بدون شك در افشاي ماهيت حقيقي جريان سبز در ميان توده هاي ملت نقش قابل توجهي داشت.
گفتني است به علت حجم بسيار زياد اخبار مربوط به حمايت چهره ها و رسانه هاي ضدانقلاب در حوادث بعد از انتخابات از سبزها، اين گزارش در دو بخش منتشر مي شود كه قسمت اول آن را از نظر مي گذرانيد:
تئوری تقلب در انتخابات که به قول محمدعلی ابطحی، رمز آشوبهای خیابانی سال ۸۸ بود و به طور گسترده از سوی رسانههای اصلاحطلب تبلیغ میشد، اکنون جای خود را به ایجاد یک فضای تبلیغاتی برای به فراموشی سپردن اتفاقات ریاست جمهوری دهم و تلاش برای زمینهسازی حضور این طیف سیاسی در انتخابات سال آینده داده است.
«اعلام مواضع صریح و شفاف و مرزبندی دقیق با فتنهگران» یکی از توصیهها و تذکرات جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب به خواص و علما در جریان فتنه سال 88 بود و ایشان با اشاره به جایگاه تاثیرگذار خواص بر افکار عمومی، همواره نسبت به این موضوع توجه ویژه داشتند و در سخنان خود بارها خواستار حضور خواص در عرصه مقابله با فتنه شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(دوشنبه) در خجسته سالروز عيد مبعث پيامبر عظيم الشأن اسلام، در ديدار مسئولان نظام، سفيران و نمايندگان كشورهاي اسلامي و جمعي از خانواده هاي معظم شهدا تأكيد كردند: از ميان رشته هاي بيشمار نور بعثت، جامعه بشري امروز به 2 مسئله نياز مبرم دارد: يكي «برانگيخته شدن فكر و انديشه» و ديگري «تهذيب اخلاق».
پایگاه اطلاعرسانی Khamenei.ir به مناسبت چهارم خرداد روز دزفول خاطرهای از حضور رهبر معظم انقلاب در روزهای موشكباران شهر دزفول را منتشر میكند. حضرت آیتالله خامنهای این خاطره را در خطبههای نماز جمعه نهم آبانماه ۱۳۵۹ روایت كردهاند.
مظلوم پيروز
سخني از مقام معظم رهبري پيرامون شخصيت امام هادي(عليه السلام)
این سخنان در سیام مردادماه سال ۱۳۸۳ و پس از مراسم روضهخوانی به مناسبت شهادت حضرت امام علی النقی علیهالسلام بیان شده است.
بالاخره در نبرد بين امام هادى (عليهالسّلام) و خلفايى كه در زمان ايشان بودند، آن كس كه ظاهراً و باطناً پيروز شد، حضرت هادى (عليهالسّلام) بود؛ اين بايد در همهى بيانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
پس از تبعید امام خمینی در سال 1343 و رو به افول نهادن مبارزات روحانیت، جمعی از فضلای حوزه علمیه قم که غالبا از شاگردان امام خمینی(ره) به حساب می آمدند تصمیم گرفتند تا تشکیلاتی برای نظم دهی به امور مبارزات شکل دهند. جلسات مداوم این افراد منجر به نوشتن اساسنامه تشکیلاتی شد که بعدها به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مشهور شد اما یک بی احتیاطی از سوی احمد آذری قمی سبب شد تا گردانندگان جلسه مجبور به فرار از شهر قم شوند.
امیرحسین ثابتی: "به اولاند باید احترام گذاشت. به وی زنگ زدم و تبریک گفتم؛ رئیس زمانی رئیس است که شکست را به عهده بگیرد. مسئولیت شکست را بر عهده میگیرم و از این به بعد من یکی از شما خواهم بود. می خواهم به فرانسویها بگویم از هر زمان دیگری به فرانسه علاقمند هستم. زندگی از شکستها و پیروزیها تشکیل شده است و موفق نشدم ارزشهای مورد اعتقادم را پیروز کنم" اینها جملاتی است که نیکلا سارکوزی رییس جمهور فرانسه پس از شکست در برابر رقیب خود، اولاند بر زبان آورد.
به دنبال انتشار مجموعهای پر حجم از تخریبها و توهینهای سازماندهی شده علیه روح الله حسینیان در هفتههای اخیر، این نماینده شجاع و انقلابی مجلس در واکنشی اخلاقی به این حجم گسترده تخریب، با ارسال رنجنامهای برای رجانیوز، به بخشی از شبهات وتهمتهای وارد شده در رسانهها و شبنامههای گروههای مختلف سیاسی علیه خود پاسخ داد.
محمدرضا شهبازی: وقتی وارد ساختمان شد همان مسافت کمی که پیاده راه رفته بود، درد کمرش را تشدید کرده بود و باعث شده بود تا نفس نفس بزند. پایی که در بغداد جا گذاشته بود طی کردن مسیر چند ده متری کوچه را برایش سخت میکرد. از آن چیزی که با خواندن شکنجههایی که شده بود انتظار داشتیم جوانتر بود و از آن چیزی که در عکسها دیده بودیم شکسته تر. والبته از آن چیزی که فکرش را بکنید گرم و صمیمی تر.
هنوز معاویه زنده است که یزید عاشق زنی میشود و از پدر میخواهد هر طور شده او را برای او بهدست آورد. اما مشکل اینجاست که آن زن شوهر دارد و همین موضوع کار را برای معاویه نه سخت که زمانبر میکند. اما همه زمانی که معاویه صرف میکند، دارد به نتیجه نزدیک میشود که امام حسین علیه السلام وارد ماجرا میشود و از ظلم بزرگی که پسر ابوسفیان مقدماتش را با هزار بدبختی چیده بود، جلوگیری میکند.
نشریه پلاک هشت در شماره جدید خود با انتشار ماجرایی به قلم حسین بهزاد از حاج سعید قاسمی، به روایت تقابل اکبر گنجی با شهید همّت در دوره دفاع مقدس پرداخت.
همدان: دو موضوع مهم سیاسی و فرهنگی از جمله محورهای سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان در همایشی با عنوان بینش سیاسی نسل سوم بود که صبح امروز در همدان برگزار شد.
پس از فروپاشی یوگسلاوی، جمهوری بوسنی و هرزگوین، در پی همهپرسی استقلال انجامگرفته در سال ۱۹۹۲، اعلام موجودیت کرد. این اتفاق، آغازگر جنگهای بوسنی بود. همهپرسی استقلال، توسط صربهای بوسنی تحریم شد و با مشارکت ۶۷٪ مردم، ۹۸٪ رأیدهندگان به استقلال بوسنی و هرزگوین رأی دادند.
مهدی آذرپندار: «تحجر و تجدد دو پرتگاه جهنمی هستند که در این سوی و آن سویِ صراط عدل دهان باز کردهاند...» این جملهای از یکی از یادداشتهای انتقادی «سید مرتضی» است که در روزهای اوج سوره و نقدهای سینماییاش، خطاب به «محمد خاتمی» -وزیر وقت ارشاد- نوشته بود.
محمدکاظم انبارلویی
موضع قدیمی و تکراری جناب آقای هاشمیرفسنجانی در مورد ضرورت مذاکره با آمریکا در دیدار با مسئولان فصلنامه مطالعات بینالمللی بهانهای است برای بازخوانی این گزاره و موضع اصولی که چرا مذاکره با آمریکا "نه" و رابطه با شیطان بزرگ "هرگز"!
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: کسی که از مذاکره با آمریکا صحبت می کند، اگر خیانت نکرده باشد، احتمالا فراموشی در سن پیری پیدا کرده است.
هاشمي رفسنجانی در چند روز گدشته در مصاحبه با یک فصلنامه مطالعاتی خارجی مذاكره با امريكا را مانند مذاكره با ساير كشورها نظير روسيه و چين عنوان كرده بود، از امريكا بهعنوان قدرت برتر دنيا كه بايد با او مذاكره كرد، ياد كرده بود و از نامهاش به امام در آخرين روزهاي حيات مبارك ايشان خبر داده بود كه در اين نامه از ايشان درخواست شده بود كه در زمان حياتشان تكليف موضوعهايي از جمله مذاكره با امريكا را روشن كنند، چرا كه پس از ايشان كسي نيست كه انقلاب را از اين گردنهها عبور دهد، که این اظهارات هاشمی با واکنش های زیادی را در بین سیاسیون و جامعه دانشجویی همراه بوده است.
فاطمیه دوباره از راه رسید. شاید همین عبارت مورخان برای ورود به حسینه رجا در ایام فاطمیه کافی باشد که در وصف حال دختر پیامبر سلام الله علیهما آوردهاند. "ما زالت بعد ابيها مُعصبة الرأس، ناحِلة الجسم، منهدّة الركن، باكية العين" (بحار الانوار جلد 43)
حسین شریعتمداری مدير مسئول روزنامه کیهان به اظهارات آقاي اكبر هاشمي رفسنجاني در مصاحبهاش با يك فصلنامه مطالعات خارجي واكنش نشان داد و از ميان سخنان پر ابهام هاشمي در اين مصاحبه، به بخشي از اظهارات او كه به موضوع "لزوم مذاكره با امريكا" اختصاص داشت، پاسخ داد.