
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حادثه تلخ زلزله در استان بوشهر با صدور پیامی برای خسارت دیدگان و بازماندگان این حادثه صبر و اجر مسالت کردند.
برچسب ها : پیام رهبر انقلاب, زلزله بوشهر, ,
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حادثه تلخ زلزله در استان بوشهر با صدور پیامی برای خسارت دیدگان و بازماندگان این حادثه صبر و اجر مسالت کردند.
در پی وقوع زلزله ای به بزرگی 6.1 ریشتر در منطقه کاکی بوشهر بسیج جامعه پزشکی و بسیجیان استان در قالب گردانهای امام علی(ع)، امام حسین(ع)، عاشورا و الزهرا جهت امدادرسانی به زلزله زدگان به این منطقه اعزام شدند.
صوت و متن كامل سخنان علامه مصباح در جمع اعضاي جبهه پايداري
آيت الله مصباح يزدي در هفته گذشته در نشستي كه با اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در مورخه 14/1/1392 داشت، با ايراد سخنان مهمي به تحليل بيانات رهبر انقلاب در حرم رضوي پرداخت.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در ديدار با جمعي از طلاب حوزه علميه كه پنجشنبه 15 فروردين ماه سال جاري در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) برگزار شد با اشاره به اينكه در فرهنگ شيعه، واژه ولايت جايگاه ويژهاي دارد، اظهار داشت: به وفور در آيات و روايات با مسأله ولايت رو به رو ميشويم و اگر زماني مسأله ولايت كمرنگ شده بود، به بركت امام خميني(ره)، فرهنگ ولايتمداري در جامعه احيا شد و توجه مردم به آن جلب شد.
دکتر کامران باقری لنکرانی در گفتگویی تفصیلی به آسیب شناسی بسیار از مشکلات و موانع فعلی پرداخته است.
توجه در سخنان مهم رهبر انقلاب در نخستین روز سال 92 در مشهد نشان می دهد ایشان با تاکیدات چندباره خود نسبت به انتخاب گزینه "اصلح" در انتخابات پیش رو، این مساله را یک "تکلیف" دانسته و بر آن تاکید ویژه ای دارند.
به گزارش رجانیوز، رهبر معظم انقلاب در همین زمینه، در بخش های پایانی سخنان خود فرمودند: "باید خودتان تحقیق كنید، ملاحظه كنید، دقت كنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب كنید. رهبری، یك رأی بیشتر ندارد. بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یك رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی كه در صندوق انداخته نشود، هیچ كس از آن مطّلع نخواهد بود ... مراقب باشيد، تحت تأثير اين چيزها قرار نگيريد؛ نگاه كنيد، تشخيص بدهيد، اصلح را بشناسيد و برای ادای تكليف، اسم او را به صندوق رأی بيندازيد."
روایت مصداقي مرتضي نبوي از سیر جریان مدیریت اجرايي کشور
مرتضي نبوي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام،عضو شورای حل اختلاف قوا، و وزیر پست، تلگراف و تلفن در دولت اول میرحسین موسوی و مدير مسئول روزنامه رسالت است كه چندي پيش در نشست "مدیریت تکنوکراسی در جمهوری اسلامی" در دانشگاه امام صادق عليه السلام سخنراني كرد.
بیانات مقام معظم رهبری در نخستین روز سال 92 در مشهد مقدس، حاوی نکات متعدد و مهمی بود که تفصیل همه آنها فرصت دیگری می طلبد، لذا در این مجال اندک به طور مختصر به چند مورد اشاره می شود:
«آیا هدف وسیله را توجیه می کند؟» یک سوال سنتی و قدیمی است. سوال متاخری وجود دارد که با رویکرد پدیدارشناسانه مطرح می شود و اتفاقاً مبداء تحولات متاخر است و آنهم اینکه «آیا وسیله ممکن است اهداف را تغییر دهد؟»
كنايه سنگين رهبر انقلاب به "تكنوكراتها" و رويكرد دائمي آنها در وابستگي به غرب و الگو قرار دادن كشورهاي غربي در زمينه پيشرفتهاي فني و صنعتي بدون توجه به روح انقلاب اسلامي، يكي از محورهاي مهم و اساسي سخنراني ايشان در حرم رضوي بود كه ميتواند به عنوان يكي از معيارهاي انتخاب رئيسجمهور آينده نيز مورد توجه مردم و فعالان سياسي قرار بگيرد.
زنده باد كدام بهار ؟! (يادداشت روز حسين شريعتمداري)
1- فرض كنيد كه اگر قرار بود مردم در يك انتخابات سراسري شركت كرده و فردي را به عنوان يك اسلام شناس برجسته انتخاب كنند تا درباره آموزه هاي ديني از وي راهنمايي بخواهند، آيا جناب آقاي احمدي نژاد را انتخاب مي كردند؟! حالا تصور بفرمائيد كه همين مردم قرار است با حضور در انتخابات سراسري يك كارشناس خبره و برجسته را براي «مديريت جهان»! برگزينند. در اين صورت چه كسي را انتخاب مي كردند؟ آقاي احمدي نژاد را؟! در فرض سوم، قرار است مردم باز هم در انتخابات سراسري ديگري شركت كرده و فردي را انتخاب كنند كه بتواند «اولياءالله» و مردان بزرگ اين مرز وبوم را شناسايي كرده و به ملت معرفي كند. آيا اين تخصص را در آقاي احمدي نژاد مي ديدند و ايشان را برمي گزيدند؟! يا اگر ايشان در تبليغات انتخاباتي خود، صادقانه به مردم مي گفت كه رئيس جمهور «اسمي» خواهد بود و رياست جمهوري «رسمي» را به آقاي اسفنديار رحيم مشايي واگذار مي كند، آيا مردم به ايشان رأي مي دادند؟!
آیتالله یزدی با اشاره به پیام تسلیت رئیسجمهور برای درگذشت چاوز و مطرح شدن مساله رجعت وی گفت: به ایشان نصیحت مشفقانه داریم که در مدت باقیمانده آرامش کشور را حفظ کرده و از اظهار نظر درباره مسائل دینی خودداری کند.
تاریخ دوباره در حال تکرار شدن است و اصلاح طلبان دست به دامن کسی شده اند که روزی او را آماج تیر های خود قرار دادند و حتی او را عالیجناب سرخ پوش نامیدند.
زمستان سال 90، بخش زيادي از اخبار رسانه هاي مختلف مربوط به "وحدت اصولگرايان" در انتخابات بود. جبهه متحد اصولگرايان با مدل 7+8 اعلام موجوديت كرد تا بتواند براي انتخابات مجلس نهم، ليست واحدي عرضه كند تا اصولگرايان با وحدت با هم، وارد عرصه رقابت شوند.
سناریوی جریان فتنه برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور بدون اظهار ندامت و برائت از حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، مدتهاست که در دستورکار رسانههای این جریان قرار گرفته و به طور پرحجم بر روی این مساله مانور داده میشود؛ مسالهای که با محوریت محمد خاتمی شکل گرفته و مصاحبه چهرههای سرشناس این جریان هم به طور صریح از حضور احتمالی خاتمی در عرصه فعالیتهای انتخاباتی خبر میدهد.
وزير اطلاعات گفت: برخي رؤسای سرویسهای اطلاعاتی منطقه در دیدارهایی که با من داشتهاند بارها به گرفتن انتقام از بشار اسد تاکید كردهاند، انتقامی که ناشی از حمایت بشار اسد از جریان مقاومت است و باید گفت اوضاع امروز سوریه انتقام غربیها از جریان مقاومت است نه از سوریه.
این روزها دعوت نخبگان و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور از چهره های گفتمانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری تبدیل به یک موج فراگیر شده است و در آخرین مورد جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف با نامه ای سرگشاده خطاب به دکتر سعید جلیلی و دکتر کامران باقری لنکرانی، از آنها خواستند تا در این عرصه خطیر حضور داشته باشند.
اعضای شورای عالی مركز طراحی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت و اندیشكده های مرتبط با آن صبح امروز (دوشنبه) با حضرت آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار كردند.
حیدر رحیمپور ازغدی
یک سناتور سابق آمریکایی با تاکید بر اینکه تحریمها، ایران را مستقل کرده است و اینکه رهبر ایران حقیقتا روحانی بانفوذ تمام شیعیان جهان محسوب میشود، اعلام کرد که آمریکا باید از الگوی سیاسی ایران درس بگیرد.
فرمانده سپاه قدس گفت: اگر دولت و کشور سوریه یک «همت» یا «خرازیها» از خودش داشت، وضعیتش اینگونه نبود و هیچیک از این اتفاقات در این کشور رخ نمیداد.