
اگر حضورم موجب ضرر دولت شود یک لحظه هم نمیمانم
برچسب ها : مشایی, ایام فتنه, حسین بشیریه, عناصر اپوزیسیون, لوگوس, ,
در برهه ای که عموم جناح های سیاسی کشور وابسته به برخی سیاسیون کهنه کار سعی در عقده گشایی و جنجال علیه دولت دارند تا دستاوردها و تلاشهای بی نظیر دولت دهم یا دیده نشود و یا در کام مردم تلخ گردد، حضرت امتام خامنه ای وارد عرصه شد و به مناسبت هفته دولت از خدمات ارزنده دولت تقدیر و تمجید نمود و در عین حال نکاتی را به دولتمردان متذکر شد که بدلیل ایراد این سخنان در آستانه اجلاس غیرمتعهدها در تهران، آنچنان که بایسته و شایسته بود واکاوی، تفسیر و تحلیل نشد.
مهدی خانعلیزاده
«به خاک مالیدن بینی شیطان» بهترین تعبیری است که میتوان با ارزیابی دقیق و منصفانه اجلاس عدم تعهد در تهران برای آن بکار گرفت اما یک اقدام عجیب و غیرمنتظره از سوی رسانه ملی، خوراک رسانههای بیگانه را برای «ناکام» نامیدن این اجلاس مهم فراهم کرد. اگرچه فریادهای رسانههای غربی از برگزاری موفق این اجلاس در جمهوری اسلامی ایران، کار خود را کرد اما نمیتوان از لغزش جدی و عجیب صداوسیما به عنوان یک اشتباه سهوی یاد کرد و به آن نپرداخت.
مهدي آذرپندار: شايد به ياد داشته باشيد كه در بحبوحهي فتنهي 88 و بعد از انتشار بيانيهي تعدادي از سينماگران در اعتراض به نتيجهي قانوني انتخابات، شايعهاي مبني بر ممنوعالتصوير و ممنوع الفعاليت شدن امضاكنندگان اين نامه در سينما و صداوسيما منتشر گرديد كه بازتابهاي زيادي هم در رسانهها در پي داشت. اما مدت زيادي لازم نبود تا كذب بودن اين خبر مشخص شود؛ چرا كه تقريباً تمام مهرههاي اصلي و طراح اين بيانيه، خيلي زود مشغول پروژه هاي به مراتب عظيمتري نسبت به گذشته شدند؛ تا جايي كه افرادي مانند «كمال تبريزي» به مدد بودجهي شهرداري تهران، حتي امكان ساخت فيلمي در هجو عملكرد نظام در سال 88 را هم پيدا كردند؛ هر چند بعدها در يك اتفاق بيسابقه، شهرداري تهران -به عنوان تهيهكنندهي فيلم- پس از بازخوردهاي شديداً منفي مخاطبان بعد از نمايش «خيابانهاي آرام» در جشنوارهي فجر، با وجود صدور مجوز نمايش فيلم از سوي وزارت ارشاد، خود دستور توقيف آن را صادر كرد!
در حالي كه رهبر انقلاب بارها نسبت به برخوردهاي تند با جوانان انقلابي ابراز انزجار كرده و در فرمايشات خود ضمن دعوت از همه برای پایبندی به اخلاق اسلامی و قانون تاكيد كردند: "مبادا كسانی به بهانهی این حرف جوانان انقلابی را به عنوان جوانهاى تند، مورد ملامت و شماتت قرار بدهند؛ نه، من همهى جوانهاى غيور كشور را، جوانهاى مؤمنِ انقلابى كشور را فرزندان خودم ميدانم و پشت سر آنها قرار ميگيرم؛ من از جوانان انقلابى و مؤمن و غيور حمايت ميكنم" اما رويه برخور با جواناني كه بنابر احساس تكليف شرعي و ديني خود اقدام به امر به معروف و نهي از منكر ميكنند، هنوز ادامه دارد.
یکی از ملاک های شناخت شخصیت یک فرد ، شناسایی دشمنان و مخالفان اوست. «دشمن شناسی» یکی از بهترین روش ها برای «دوست شناسی» است.از طرف دیگر بازخوانی برخی وقایع گذشته، بهترین مدخل تحلیلی برای اتفاقات جاری است چرا که میان روندهای انحرافی تجربه بشر، استمرار عجیبی مشاهده می شود.
ابوالفضل منتظري: دوران دبیرستان را سپری می نمودم. در منزلمان گنجه ای قدیمی وجود داشت که مجله های دهه اول انقلاب را در خود جای داده بود. مثلاً از اولین شماره ی مجله ی سروش، پیام انقلاب و یا پاسداراسلام بدون مراجعه به کتابخانه های قدیمی و بزرگ، در اختیارم بود تا نشریاتی همچون راه زینب، امید ایران و... . من که در آن سنین، بیشتر با هدف تماشای تصاویر این نشریات، آن ها را ورق می زدم، در پشت جلد یکی از مجله های پیام انقلاب، تصویر بزرگ و رنگی شخصیتی را دیدم که ظاهر او با دیگر افرادی که تصویرشان اغلب در این نشریه به چاپ می رسید، فرق اساسی داشت. چهره ای قاطع و جدّی، صورتی کاملاً تراشیده، با موهایی که به عقب هدایت شده بود و عینکی که چندان گران قیمت به نظر نمی رسید. امّا آنچه که برایم باعث تعجب بیشتر شد، عبارتی سه کلمه ای بود که با رنگ قرمز و با خط نستعلیق در پایین این عکس خودنمایی می کرد:
امیرحسین ثابتی: شانزدهمين اجلاس بين المللي كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد به پايان رسيد و در اوج برهه اي كه اتحاديه اروپا، امريكا، اسراييل و پياده نظام هاي داخلي آنها فرياد "انزواي ايران" را در رسانه هاي مختلف فرياد مي زدند، جمهوري اسلامي توانست با برگزاري اين اجلاس به بهترين نحو ممكن، در عمل نشان دهد قدرت فرامنطقه اي ايران تا چه حد در معادلات مهم بين المللي تاثيرگذار و مهم مي باشد.
"جنگ دموکراسی" به کارگردانی جان پیلگر -روزنامه نگار استرالیایی- انگلیسی- مستندی است که کاملاً براساس گفت و گو شکل گرفته و در مشارکت دادن مخاطب تلاش عمیقی انجام داده است.
این یک روایت استثنایی از حوادث تکاندهندهای است که از سویی صبر و پایداری و عظمت روحی جوانمردان ما را، و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را، جزء به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می گذارد.
تعطیلات آخر هفته برای هر کس معنای خاص خودش را دارد. بعضی ها به زیارت اهل قبور میروند، برخی ترجیح میدهند از فرصت استفاده کنند و عطش ادبیات خود را با خواندن داستان و شعر سیراب کنند. نشستن پای منبر علما و بزم هیئت هم برنامه همیشگی بعضی دیگر است. البته سر زدن به مزار شهدا و صفا کردن با این زندگان حقیقی هم که جای خودش را دارد. افرادی هم هستند که با راحت شدن از مشغله های روزانه، به منابع خبری سرک میکشند تا از اوضاع و احوال زمانه بی خبر نمانند. ناگفته نماند که هیچ کس بدش نمی آید در آخر هفته لبخندی به لبش بنشیند. اما بعضی ها هم هستند که تا جایی که فرصت کنند، سعی میکنند همه این کارها را انجام دهند. بسته جمعه بازار رجا خوراک همچین افرادی است. نوش جان!
اولین حضور رئیس جمهور مصر پس از انقلاب اسلامی ایران و محتوای سخنرانی وی در افتتاحیه اجلاس سران جنبش عدم تعهد، که از شباهت بسیار زیادی با مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مسائل کلان جهانی همراه بود، نشانههای امیدوارکنندهای را از شکلگیری یک نظم نوین در منطقه غرب آسيا و به تبع آن نظم نوین جهانی عیان کرده است.
فرازهایی از سخنرانی مهم مقام معظم رهبری در افتتاحیه اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها منتشر شد.
علي نادري
مقتدر باشی، یعنی مولفههایی که نشانه اقتدار و قدرت داخلی، منطقهای و جهانی است را دارا باشی و بعد غرب تلاش کند با تبلیغاتش اثبات کند که مولفههای قدرتت چندان هم موثر نیست و نه تنها موثر نیست که در میان کشورهای جهان منزوی هستی.