"شرق" و تبرئه رژيم پهلوی از يك جنايت بزرگ
برچسب ها : شرق, تبرئه رژيم پهلوی, جنايت بزرگ, ,
علي نادري
مقتدر باشی، یعنی مولفههایی که نشانه اقتدار و قدرت داخلی، منطقهای و جهانی است را دارا باشی و بعد غرب تلاش کند با تبلیغاتش اثبات کند که مولفههای قدرتت چندان هم موثر نیست و نه تنها موثر نیست که در میان کشورهای جهان منزوی هستی.
نويسنده كتاب عصر امام خميني(ره) با بيان اينكه اجلاس "نــم" نشانهای بارز از شرایط بــدر و خیبری است که مقام معظم رهبری فرمودند، گفت: با مشخص شدن جهت گیریهای جهانی درِ خیبر از جا کنده شده و تمام سیاستهای استکباری در منطقه، نقش بر آب شده است.
جفری فلتمن معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا به همراه بان كي مون به تهران آمد
بيش از 30 سال است كه مقامات ارشد آمريكايي با تابلوي ورود ممنوع به ايران مواجه شده اند و حضور فلتمن در تهران ،اولين سفر يك مقام ارشد سابق امريكايي به تهران پس از انقلاب است؛ اگر چه ديك چني معاون اول جنگ طلب بوش، پيش از دوران رياست جمهوري جرج بوش و در مقام رئيس اجرايي شركت نفتي هاليبرتون و به دعوت مقامات كارگزاراني و البته نفتي دولت اصلاحات به تهران سفر كرده بود.
ایمان کیایی: داریوش مهرجویی، یکی از کارگردانان صاحبنام جریان روشنفکری سینمای ایران، چندی پیش در جلسهی نقد و بررسی رمان جدیدش، «در خرابات مغان»، موضع تندی عیله «مسعود فراستی» گرفته است که مبین نکتهای کلیدی و حائز اهمیت درباره جریان روشنفکریست و نکات مهمی را در مورد نحوهی برخورد شبهروشنفکران با منتقدین خود آشکار میسازد.
تقدیر رهبرانقلاب از «پایی که جا ماند»
کم پیش میآید که یک کتاب بتواند فضای فرهنگی کشور را تحت تاثیر خود قرار بدهد اما "پایی که جا ماند" این روزها حسابی کولاک کرده و اهالی کتابخوان ایران را حسابی به خود مشغول کرده است؛ موضوعی که علاوه بر قلم شیوا و بیان گرم نویسنده، قطعا دعای خیر رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس را نیز به همراه داشته است.
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با تاکید بر اینکه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در اجلاس تهران جغرافیای جدید جهان را پایهگذاری میکند، گفت: شرایط جدید جهان مدیریت متفاوتی با آنچه هست میطلبد
میرحسین موسوی را باید چهره بازنده این روزهای کشور معرفی کرد؛ چرا که زمانیکه از هوادارانش میشنوید در صورت دستگیری، ایران قیامت خواهد شد، فکر نمی کرد که حتی خبرسازی ها پیرامون بیماری او هم نتواند کوچکترین تحرکی در میان آنان ایجاد کند؛ آن هم زمانی که جریان حامی وی خودش را به یک الاغ، سرگرم کرده است!
حضور خانواده های شهیدان هسته ای غافلگیر کننده ترین اتفاق روز سوم اجلاس عدم تعهد در تهران بود. خانواده این شهیدان در نشست خبری کوتاهی در مجل اجلاس شرکت کردند و سپس به در محوطه جام جم اتومبیل های آسیب دیده این شهیدان را گلباران کردند اما در این میان آرمیتا رضایینژاد علی رضا احمدی روشن امروز شاه بیت اجلاس غیرمتعهدها بود.
سفیر ونزوئلا در حاشیه شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عدم تعهد گفت: هوگو چاوز به دلیل مبارزات انتخاباتی به تهران نمیآید.
مهدی خانعلیزاده: جوانانی که دیماه ۱۳۸۷در سرمای سوزناک تهران در برابر دفتر حفاظت منافع مصر تجمع کرده بودند تا به همراهی دردناک دولت این کشور اسلامی با رژیم صهیونیستی برای قتل عام ساکنین نوار غزه، اعتراض کنند، شاید هرگز تصور نمیکردند کمتر از ۴ سال بعد، رئیسجمهور برگزیده مردم مصر وارد تهران شود و دست دوستی به سمت دولت ایران دراز کند.
رئيس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمیني (ره) با تاكيد بر لزوم شكرگزاري نعمتهاي بزرگي كه خداوند به ملت ما ارزاني داشته است، هشدار داد: همانطور که نعمتهای خدا زیاد شده، خطرها و لغزش ها هم زیاد شده است.آیت الله مصباح یزدی عالم و دانشمند برجسته حوزه روز گذشته در دیدار با 600 نفر از دانشجویان بسیجی شرکت کننده در پنجمین دوره از طرح ولایت استانی فارس كه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمیني (ره) قم گردهم آمده بودند، تصريح كرد: در مقابل این نعمتها عوامل فساد هم وجود دارد که در هیچ زمانی نبوده، 30 سال پیش اگر کسی ميخواست یک فیلم مبتذل ببیند جایش در بعضی سینماها بود؛ ولی الان در هرکجا برایش فراهم است.
متن كامل اين سخنان در ادامه آمده است:
اظهارات اخیر محمد رضا باهنر در گفتگو با روزنامه اعتماد سبب ايجاد مجادله اي سياسي ميان او و اعضاي ستاد مهدي كروبي مانند غلامحسين كرباسچي و حسين كروبي فرزند مهدي كروبي شد اما در وراي اين جادله كه با توهين هاي سخيف فرزند مهدي كروبي و روضه حضرت عباس كرباسچي همراه بود، آنچه در این میان بیش از همه به چشم می آید، وجه اشتراک باهنر، کرباسچی و حسین کروبی در نوع نگاه و پرداختن به مسئله انتخابات و تقلب در آن است.
ماجراي ارسال نامه جمعي از دولتمردان سابق به رهبر معظم انقلاب كه در آن خواستار تشكيل گروهي از نخبگان و صاحبنظران براي پي گيري اموري شده بودند كه مطابق قانون در حوزه ماموريت و مسئوليت دولت است، نه تنها واكنش برخي از فعالان سياسي و رسانهاي كشور را به دنبال داشت، بلكه با اعتراض شديد تعداد ديگري از اعضاي سابق دولت كه گرايش و هم سويي بيشتري با احمدي نژاد دولت نهم داشتند، روبرو شد.
بنا به روال هر ساله در اولین روز هفته دولت، رهبر انقلاب میزبان رئیس جمهور و هیات دولت است. روز پنج شنبه هفته گذشته نيز دکتر احمدی نژاد و هيئت دولت به دیدار رهبر انقلاب رفتند تا آخرین دیدار کاری دولت دهم با رهبری انجام شود. در این دیدار ابتدا رئیس جمهور و برخی از وزرا گزارش هایی از وضعیت حوزه کاری شان ارائه دادند و سپس حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی به نکات مدنظرشان پرداختند.
«ایران یک صحرای بی آب و علف در غرب آسیا است که همه مردم ساکن آن، از گرسنگی و بیماریهای وحشتناک رنج میبرند.» اگر برداشت مخاطبان «خبرگزاری رویترز» از کشور ایران اینچنین باشد، اصلا جای تعجب نیست؛ چرا که اخباری که روی خروجی این خبرگزاری بینالمللی میرود، دقیقا چنین تصوری را به مخاطبان القا میکند.
محمد حسین فائزی- افول خانواده در غرب مشکل بدیهی و غیر قابل انکار انسان غربی است.تغییر سبک زندگی انسان غربی در سه مولفه؛ 1- کاهش نرخ ازدواج و افزایش سن ازدواج ، 2-کاهش نرخ باروری(بی تمایلی یا عدم تمایل به فرزند داشتن) و بالاخره 3- ازدواج های غیررسمی و غیرشرعی و افزایش فرزندان غیر مشروع قابل مشاهده است. بر خلاف تصور ساده انگارانه موجود مسیر تغییر ارزشهای خانوادگی غرب نه از خود خانواده بلکه از تحدید جمعیت و عدم تمایل به فرزند آوری شروع شده است. غرب در دوران اوج شکوفایی اقتصادی خود اتفاقا از لحاظ گرایش به ازدواج وضعیت مساعد تری گرفت و درصد ازدواج های غیر رسمی کاهش یافت اما همزمان رویکرد عدم تمایل به بچه دار شدن و تحدید جمعیت وجود داشت این مسیر که با تغییر جمعیتی خانواده غربی همراه بود به تغییرات جامعه شناسی خانواده انجامید و گرایشات فمینیستی و ضد خانواده گرایی افزایش یافت. در حقیقت می توان گفت تغییرات عینی در خانواده غربی به تغییرات ذهنی انجامید و مطلوبیت خانواده به کلی از بین رفت.
محمد سعید ذاکری- دوم خرداد 76 ناطق نوری و محمد خاتمی در برابر یکدیگر ایستادند. فضای رقابت در میان 4 کاندیدای حاضر در صحنه انتخابات - ریشهری، زوارهای، خاتمی و ناطق نوری –شکل گرفت که در ابتدا ناطق نوری از احتمال رای آوری بیشتری نسبت به سایرین برخوردار بود. شاید از همین رو بود که وی علیرغم اینکه سمت ریاست مجلس پنجم را نیز برعهده داشت اما پس از پایان رقابت انتخاباتی مجلس پنجم به فکر کاندیداتوری ریاست جمهوری درافتاد و برای این منظور، فعالیت انتخاباتی خود را حتی از ماهها پیش از شکلگیری فضای انتخاباتی کلید زد. او اینک و پس از گذشت 16 سال، بار دیگر به فضای سیاسی کشور بازگشت داشته و قراین گوناگونی وجود دارد که این بازگشت وی را در راستای احتمال کاندیداتوری دوباره اش برای انتخابات سال آینده می داند. احتمالی که فعالیتهای سالیان گذشته او را در اذهان بار دیگر تداعی میکند. اما سوال اینجاست که ناطق نوری چه نسبتی با جریان اصیل انقلابی داشته و نقش او در مقاطع مختلف چه نسبتی با این جریان داشته است؟ رابطه او با کانونهای قدرت و ثروت و رابطهاش با بازیگر پنهان عرصه سیاسی چیست و او چه نسبتی با عدالت دارد؟ این تحلیل برای پاسخگویی موجز به این پرسشها، شخصیت وی را در دو برهه تاریخی واکاوی مینماید.