خبر روزنامه حامی هاشمی در مورد نامزدی وی در انتخابات
برچسب ها : خبر روزنامه حامی هاشمی, نامزدی هاشمی, انتخابات, عباس عبدي, حزب مشاركت, ,
«ایران یک صحرای بی آب و علف در غرب آسیا است که همه مردم ساکن آن، از گرسنگی و بیماریهای وحشتناک رنج میبرند.» اگر برداشت مخاطبان «خبرگزاری رویترز» از کشور ایران اینچنین باشد، اصلا جای تعجب نیست؛ چرا که اخباری که روی خروجی این خبرگزاری بینالمللی میرود، دقیقا چنین تصوری را به مخاطبان القا میکند.
محمد حسین فائزی- افول خانواده در غرب مشکل بدیهی و غیر قابل انکار انسان غربی است.تغییر سبک زندگی انسان غربی در سه مولفه؛ 1- کاهش نرخ ازدواج و افزایش سن ازدواج ، 2-کاهش نرخ باروری(بی تمایلی یا عدم تمایل به فرزند داشتن) و بالاخره 3- ازدواج های غیررسمی و غیرشرعی و افزایش فرزندان غیر مشروع قابل مشاهده است. بر خلاف تصور ساده انگارانه موجود مسیر تغییر ارزشهای خانوادگی غرب نه از خود خانواده بلکه از تحدید جمعیت و عدم تمایل به فرزند آوری شروع شده است. غرب در دوران اوج شکوفایی اقتصادی خود اتفاقا از لحاظ گرایش به ازدواج وضعیت مساعد تری گرفت و درصد ازدواج های غیر رسمی کاهش یافت اما همزمان رویکرد عدم تمایل به بچه دار شدن و تحدید جمعیت وجود داشت این مسیر که با تغییر جمعیتی خانواده غربی همراه بود به تغییرات جامعه شناسی خانواده انجامید و گرایشات فمینیستی و ضد خانواده گرایی افزایش یافت. در حقیقت می توان گفت تغییرات عینی در خانواده غربی به تغییرات ذهنی انجامید و مطلوبیت خانواده به کلی از بین رفت.
محمد سعید ذاکری- دوم خرداد 76 ناطق نوری و محمد خاتمی در برابر یکدیگر ایستادند. فضای رقابت در میان 4 کاندیدای حاضر در صحنه انتخابات - ریشهری، زوارهای، خاتمی و ناطق نوری –شکل گرفت که در ابتدا ناطق نوری از احتمال رای آوری بیشتری نسبت به سایرین برخوردار بود. شاید از همین رو بود که وی علیرغم اینکه سمت ریاست مجلس پنجم را نیز برعهده داشت اما پس از پایان رقابت انتخاباتی مجلس پنجم به فکر کاندیداتوری ریاست جمهوری درافتاد و برای این منظور، فعالیت انتخاباتی خود را حتی از ماهها پیش از شکلگیری فضای انتخاباتی کلید زد. او اینک و پس از گذشت 16 سال، بار دیگر به فضای سیاسی کشور بازگشت داشته و قراین گوناگونی وجود دارد که این بازگشت وی را در راستای احتمال کاندیداتوری دوباره اش برای انتخابات سال آینده می داند. احتمالی که فعالیتهای سالیان گذشته او را در اذهان بار دیگر تداعی میکند. اما سوال اینجاست که ناطق نوری چه نسبتی با جریان اصیل انقلابی داشته و نقش او در مقاطع مختلف چه نسبتی با این جریان داشته است؟ رابطه او با کانونهای قدرت و ثروت و رابطهاش با بازیگر پنهان عرصه سیاسی چیست و او چه نسبتی با عدالت دارد؟ این تحلیل برای پاسخگویی موجز به این پرسشها، شخصیت وی را در دو برهه تاریخی واکاوی مینماید.
ایسنا نوشت: شايد اين روزها كمتر كسي باشد كه كاربرد شمارههايي مانند 110،115،125 وغيره را در شرايط اضطراري نداند اما با اين وجود ممكن است بسياري از مشتركان تلفن همراه آشنايي چنداني با شماره 112 نداشته باشند.
چنانچه شخصی به دیگری چکی را بدهد و در مقابل قرار باشد که دیگری کاری را برای او انجام دهد و انجام ندهد، صادرکننده نمیتواند دستور عدمپرداخت چک را صادر کند؛ زیرا عدمانجام تعهد یک مساله مدنی است و بایستی پس از پرداخت وجه، دادخواست خود را به دادگاه تحویل دهد.
محمد الیاس قنبری
همان گونه که مباحث مهمی چون تحول در علوم انسانی، کاهش نرخ رشد جمعیت و تبعات آن و لزوم حمایت از کار و سرمایه ایرانی و به کار بردن آسیای غربی به جای خاورمیانه پس از اشاره انگشت رهبری مورد توجه قرار گرفت احتمالاً باید صبر کنیم تا بسیاری مسائل دیگر نیز به همین منوال مورد عنایت قرار گیرد. علی الظاهر طرح هر مبحثی که رهبری از آن سخن نگفته باشند یا مرتبط با جریانات انحرافی است یا اساساً بحثی بی مورد و گزاف است. البته باید در چنین وضعیتی شکر گزار خداوندی باشیم که رهبری چنین مسأله شناس داریم که به جای بسیاری از به اصطلاح نخبگان حوزوی و دانشگاهی، مسأله شناسی و گفتمان سازی می کند.
مصطفی آجرلو
این نوشته از آن قبیل نوشته های سیاسی نیست که سفارشی برای نیش و کنایه ای جهت دار باشد و در نهایت پنجه ای برای خنج کشیدن به یک چهره.
پر رنگ تر شدن اتحاد ساکتین و فتنه گران این بار در هتاکی به علامه مصباح
فحاشی کم سابقه یک زندانی سیاسی که همواره در ساختارشکنی و اهانت به بزرگان انقلاب پیشتاز بوده است، نشانه دور جدیدی از هتاکی عناصر معلوم الحال علیه علامه مصباح است.
پس از انتشار خبر واگذاري توليد فیلم مستند چندصد ميليوني به یک هنر پیشه آماتور و اظهار نظرهای گوناگون به سراغ حاج حیدر رحیمپور رفتیم تا نظر ایشان را هم راجع به این ماجرا مطلع گردیم.
میثم مهدیار : حادثه تلخ زلزله اگر چه باعث مرگ تعدادی از هموطنانمان شد اما گویی باعث زنده شدن برخی مردگان دیگر شده است. وقتی یک جریان مرده سیاسی از جلب آرای مردم نا امید شده باشد دست به دامن مردگان می شود تا بیشتر از این در گرداب فراموشی سپرده نشود.حتی اگر در این راه مجبور شود از روی جنازه هموطنان نیز عبور می کند.در ده روز گذشته علاوه بر سیل کمکهای مردمی به مناطق آسیب دیده از زلزله،طیفی از دوستان سیاسی نیز (البته با سر و صدا ی بسیار زیاد) به جمع مردم یاری دهنده پیوستند.در ابتدای امر که در شبکه های اجتماعی درخواستهای کمک این طیف را دنبال می کردم خوشحال بودم که اگر چه زلزله حادثه ای تلخ است اما باعث همگرایی گروههای مختلف مردم و اتحاد آنها شده است. از این نیز خوشحال بودم که برخی گروههای سیاسی که در گذشته دغدغه های اجتماعی شان از خیابان پاسداران تهران پایین تر نمی آمد احتمالا پس از شکستهای پی در پی در عرصه های سیاسی و در یک چرخش معرفتی زودتر از دیگر گروههای سیاسی متوجه این امر مهم شده اند که سیاست در زمین فرهنگ و اجتماع می جوشد و برای بازسازی پایگاه اجتماعی خود به عرصه های عام المنفعه و آن هم در مناطق روستایی و محروم شتافته اند.اما این خوشحالی دیری نپایید و سیل دروغها و تهمت ها و خبرسازی های این طیف در مورد کم و کیف امداد رسانی هلال احمر و بسیج و دیگر ارگانها در مناطق زلزله زده امیدمان را به یاس تبدیل کرد.
بنا به روال هر ساله در اولین روز هفته دولت، رهبر انقلاب میزبان رئیس جمهور و هیات دولت است. روز پنج شنبه دکتر احمدی نژاد و دولتش به دیدار رهبر انقلاب رفتند تا آخرین دیدار کاری دولت دهم با رهبری انجام شود. در این دیدار ابتدا رئیس جمهور و برخی از وزرا گزارش هایی از وضعیت حوزه کاری شان ارائه دادند و سپس حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی به نکات مدنظرشان پرداختند.
ماجرای اولین حضور سران جمهوری اسلامی
متن كامل سخنراني مهم و تاريخي حضرت آيتالله خامنهاي در اجلاس سران عدمتعهد سال 65
اين روزها كه قرار است ايران اسلامي با برگزاري اجلاس غيرمتعهدها در تهران، بزرگترين رويداد تاريخ ديپلماتيك خود را تجربه كند، بازخواني سخنراني حضرت آيت الله خامنهاي در هشتمين نشست سران جنبش غير متعهد ضمن گشودن افقهاي جديد براي افزايش غناي نشست تهران، ميتواند سرفصلهاي لازم را به منظور دستيابي به اهداف و خط مشي كلان جمهوري اسلامي در حوزه بينالملل را براي مجريان برگزاري اين اجلاس مهم تبيين نمايد. جمهور یاسلامی ایران برای اولین بار در سال 1358 در سطح وزیر امورخارجه در نشست جنبش عدم تعهد شرکت کرد. ابراهیم یزدی وزیر خارجه وقت در این نشست که در کوبا برگزار می شد، شرکت داشت. نشست بعدی در هندوستان برگزار می شد و اگر چه قرار بود، رئیس جمهور وقت در این نشست حاضر شود و تیم حفاظت ریاست جمهوری به مسئولیت سردار یوسف فروتن به این کشور اعزام شد اما در آخرین روز اعلام خبری از سوی نخست وزیری به دفتر امام ، مبنی بر ورود 50 پوند موادمنفجره به دهلی نو از سوی یک گروه ایرانی ، سبب شد تا امام خمینی به دلایل امنیتی با این سفر مخالفت کند و جمهوری اسلامی در سطح نخست وزیر در اجلاس جنبش عدم تعهد شرکت کند. اما در شهریور 1365 که اجلاس عدم تعهد در هراره پایتخت زیمباوه برگزار می شد، موانع امنیتی برای حضور رئیس جمهوری وقت، وجود نداشت و جمهوری اسلامی برای اولین با در این نشست سران جنبش عدم تعهد در سطح ریاست جمهوری شرکت کرد.
تعطیلات آخر هفته برای هر کس معنای خاص خودش را دارد. بعضی ها به زیارت اهل قبور میروند، برخی ترجیح میدهند از فرصت استفاده کنند و عطش ادبیات خود را با خواندن داستان و شعر سیراب کنند. نشستن پای منبر علما و بزم هیئت هم برنامه همیشگی بعضی دیگر است. البته سر زدن به مزار شهدا و صفا کردن با این زندگان حقیقی هم که جای خودش را دارد. افرادی هم هستند که با راحت شدن از مشغله های روزانه، به منابع خبری سرک میکشند تا از اوضاع و احوال زمانه بی خبر نمانند. ناگفته نماند که هیچ کس بدش نمی آید در آخر هفته لبخندی به لبش بنشیند. اما بعضی ها هم هستند که تا جایی که فرصت کنند، سعی میکنند همه این کارها را انجام دهند. بسته جمعه بازار رجا خوراک همچین افرادی است. نوش جان!
فراخوان خبرنگار پناهنده به برخی خبرنگاران داخلی برای وطن فروشی
دستگيري اعضاي تيم جاسوسي شايعه پراکن BBC در مناطق زلزله زده
هشدار شهيدلاجوردي به نفوذ تفکر انحرافی در ميان حزبالله
يادداشت پيش رو، نوشتهاي از خانم "زهره سادات لاجوردی" فرزند شهيد بزرگوار اسدالله لاجوردي است كه با عنوان "شهید لاجوردی و دشمنشناسی" در كنگره "ديدهبان انقلاب" در سال 1378 به عنوان مقاله برتر برگزيده شد.
محمد مهدي اسلامي
عكس امام و رهبری را بالأخره بالای تختهسیاه كلاس نصب كردیم. همه دلهره داشتیم كه با توجه به حال و هوای ناهمراه بچههای كلاس بغلی و همراهی برخی مسئولان مدرسه با آنها، این كار ما چه واكنشی خواهد داشت. حاجآقا لاجوردی كه از تصمیم ما خبر شده بود، از كار ما استقبال كرده بود و گفته بود كه هزینهی قابها را خواهد داد. تازه قابها را به دیوار زده بودیم كه مدیر مدرسه وارد كلاس شد و خبر آورد كه «سید اسدالله لاجوردی را چند دقیقه پیش شهید كردند.» نگاهمان روی آن دو قاب عكس ماند كه حالا یادگاری بودند از آن شهید بر دیوار كلاس. [بخشی از وصیتنامهی شهید لاجوردی]
محمد صادق شهبازی: پخش خبر نافرجامی تنها ترور از میان متخصصین علوم انسانی و اسلامی کشور به وسیله ی برنامه ریزان ترور دانشمندان هسته ای کشور موج رسانه ای زودگذری را ایجاد کرد که با چند خبر کوتاه به زودی فرو نشست. اما بازخوانی ویژگی های خاصّی که منجر به تمرکز دشمن روی گزینه ی ترور یعنی حسن رحیمپور گشته بود، مسکوت ماند. این نوشته تلاشی است برای ارائه ی گزارشی از زمینه های پیدایش، زندگی و ویژگی های خاص پدیده ای به نام حسن رحیمپور در فضای حوزوی-دانشگاهی، فکری-معرفتی کشور، که گرته ی اولیه آن حاصل ارائه ای در همین مورد در حلقه مطالعاتی دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۰ است.