برچسب ها : آرایش گفتمانی ۸ نامزد, ,
آن روزی که مرحوم دهخدا، لغتنامه معروف خود را مینوشت، حتی در دورترین رویاهایش هم گمان نمیکرد روزی بیاید که مفهوم "ائتلاف" و "رقابت" توسط یک نفر، مترادف و هم معنی عنوان شود و خواستار "جدیت اعضای یک ائتلاف برای رقابت با يکدیگر" شود.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری گفت: ظرفیتهای انقلاب اسلامی منهای انفعال و انحراف، کشور را در مسیر پیشرفت جلو میبرد.
دكتر ولایتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری به عنوان اولين برنامه زنده تبليغاتي خود، از سوابق و برنامه هایش برای ریاست جمهوری صحبت کرد. از نظر وی بخش عمده برنامه وی معطوف به حوزه سیاست خارجی و آنچه وی به عنوان تجدید روابط خارجی معرفی کرد میشود.
مسعود زين العابدين
حضرت امام(ره) از همان ابتدای نهضت با سلسله درسهای حکومت اسلامی، گفتمان انقلاب اسلامی را تبیین نموده بود. از همان ابتدا مشخص بود که انقلابیون صرفا به دنبال تغییر نظام سیاسی نیستند و اهداف بالاتری را دنبال می کنند اما تمدن غرب، تصور واضحی از این تحول بزرگ نداشت و حتی وقتی اصل ولایت فقیه در قانون اساسی به تصویب میرسید، نهایت ارزیابی آنها این بود که این نوع از حکومت، چیزی شبیه به سیستمهای دیکتاتوری دینی موجود در کشورهای حاشیه خلیج فارس است و به راحتی میتوان با جمهوری اسلامی نیز بر سر منافع ملیاش معامله کرد. آن روزها، انقلاب اسلامی صرفا یک سری ادعا بود که روی کاغذ نوشته شده بود و یا در دروس بزرگان انقلاب تدریس و بحث شده بود. این گفتهها و نوشتهها از قبیل ولایت فقیه، انقلاب اسلامی، صدور انقلاب، انقلاب همه مستضعفان عالم، تقابل اسلام امریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) و... تنها مدعیاتی نظری جلوه میکرد که عدهای انقلابیِ داغکرده، به زبان میآورند. بر اساس همین تحلیل بود که در روزهای آغازین پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمدن غرب و شرق آن زمان به سرکردگی امریکا و شوروی، جمهوری اسلامی را صرفا یک مزاحم تلقی میکردند.
پدر شهيد هستهاي مصطفي احمدي روشن گفت: آقاي روحاني با اين سخنان به دنبال فرافكني است و مي خواهد گناه خود را به گردن ديگران بيندازند.
امام خامنه ای در دانشگاه امام حسین(ع):
ارائه برنامه جبهه پایداری به جلیلی
پرویز داوودی عصر دیروز، برنامههای جبهه پایداری را به سعید جلیلی ارائه کرد.
به گزارش صابر نیوز به نقل از تسنیم، سید امیرحسین قاضیزاده سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به جلسه عصر دیروز شورای مرکزی این جبهه در تهران گفت: در نشست امروز شورای مرکزی که با حضور اعضاء برگزار شد، فرآیند همکاری با سعید جلیلی در ستادهای انتخاباتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر آيت الله مصباح درباره نحوه تبليغات براي سعيد جليلي
کمیل نقی پور: در حالی که هر انتخابات فرصتی برای مطرح شدن گفتمان های موجود در سطح سیاسی جامعه است برخی از گروه ها و جریان های سیاسی به منظور حذف جریان رقیب به استدلالات عجیب روی آوردند.
حجتالاسلام سقای بیریا عضو شورای مرکزی جبهه پایداری جزئیات جلسه اعضای کانون طلوع با علامه مصباح یزدی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد.
جامعه اسلامی دانشجویان کشور در بیانیهای، ضمن دعوت از مردم ایران برای حضور پرشور و حماسی در روز 24 خرداد در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، حمایت خود از دکتر سعید جلیلی به عنوان کاندیدای اصلح انتخابات را اعلام کرد.
عوامل گروهک تروریستی منافقین که برای انتخابات ریاست جمهوری۹۲ به شدت فعال شدهاند، با شگردهای جدید قصد دارند با کاربران اینترنت و شبکههای اجتماعی در داخل ایران ارتباط بگیرند.
اعضای کمیته پنج نفره جبهه پایداری شب گذشته با دکتر سعید جلیلی دیدار کردند.
علامه مصباح: علت معرفي اصلح از سوي جبهه پايداري/ مهمترين ويژگي كانديداي اصلح داشتن دغدغه ديني است/ قرار دادن مشكلات اقتصادي به عنوان مهمترين هدف نامزدها، نشان از ضعف تفكر ديني و فاصله گرفتن از آرمان هاي امام(ره) دارد/علت تعويق معرفي آقاي جليلي به عنوان نامزد اصلح
جزئیاتی از جلسه جلیلی وشورای مرکزی جبهه پایداری
اعضای شرکت کننده در این جلسه عبارت هستند از آقایان حجت الاسلام سقای بی ریا، حجت الاسلام نبویان، حجت الاسلام روانبخش، دکتر زارعی و میثم نیلی. این جلسه از ساعت ده تا دوازده دیشب برگزار شد.
به گزارش صابرنیوز، دیشب تعدادی از اعضای شورای مرکز جبهه پایداری با دکتر جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دیدار کردند، اعضای شرکت کننده در این جلسه عبارت هستند از آقایان حجت الاسلام سقای بی ریا، حجت الاسلام نبویان، حجت الاسلام روانبخش و میثم نیلی
امير ابيلي: طبعا خواسته و آرزوي هر نيروي معتقد به انقلابي- بدون درنظر گرفتن جناح و دستهي سياسي- اين است كه صداوسيماي جمهوري اسلامي در دوران تبليغات رياست جمهوري كاملا بيطرف باشد. اين مسئلهايست بديهي؛ اينكه اگر صداوسيماي جمهوري اسلامي به هر دليلي خداي ناكرده به سمت حمايتِ حتي كمرنگ از هر كانديدايي برود اين به مثابه حمايت نظام از آن كانديدا درنظر گرفته خواهد شد و شبهات جبرانناپذيري را در افكار عمومي ايجاد خواهد كرد.
میگویند تاریخ دوبار تکرار میشود؛ یکبار به صورت تراژیک و بار دوم به صورت کمدی. بر همین اساس انگار قرار است تقابل طیف "چپ، راست، کارگزار" با دولت نهم و فتنه 88 در برابر گفتمان انقلاب اسلامی و "خدمتگزار" شکل گرفت، دوباره در آستانه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تکرار شود؛ البته این بار با تهاجم و تخریب دکتر سعید جلیلی.
با روی کار آمدن دولت نهم خیلی از عرفهای رایج و غلط مدیریتی در کشور کنار گذاشته شد و صفحه جدیدی از تاریخ کشورداری این مرز و بوم رقم خورد. یکی از این باورهای غلط تمرکز تصمیمگیری در پایتخت بود که با شروع «سفرهای استانی» در دولت نهم تا حدودی به حاشیه رانده شد.
خبر انتصاب حسین مظفر به عنوان رئیس ستاد انتخابات محمدباقر قالیباف از آن خبرهایی بود که شايد براي آنها كه پيگير اخبار انتخاباتي هستند كمي عجيب به نظر مي رسيد، اما براي آنها كه نسبت به ماهيت ائتلاف پر سر و صداي سه نفره واقف بودند، امري حتمي و يقيني بود كه هفته هاي قبل انتظار آنرا مي كشيدند. رئیس پیشین ستاد انتخابات ائتلاف 1+2 که امروز از سمت خود استعفا داد، قرار بود به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی خروجی این ائتلاف معرفی شود اما هنوز خروجی ائتلاف مشخص نشده، او به ستاد قالیباف پیوست.
کانون بانوان حامی گفتمان انقلاب اسلامی در نامهای به زهرا مصطفوی فرزند امام(ره) نوشت: مناسب نیست که برای مصلحتاندیشی درباره فردی که خودتان هم فرمودهاید هاشمی دیروز نیست، نظر نهادهای مقدسی همچون شورای نگهبان را زیر سؤال ببریم.
پاسخ رهبر انقلاب به یک خواسته انتخاباتی
خبرنامه دانشجویان ایران: «من یه چیزی خدمتتون بگم؛ اون موقع که انتخابات میرسه، هی تکرار میکنید که رهبری در چارچوب قانون اساسیه و از این به عنوان ژست برای بالا بردن رایتون استفاده میکنید، شما که این حرفا رو تکرار میکنید، چطوری این جا میگید رهبری بیاد از اختیارات فرا قانونی استفاده کنه؟ شما خودتون میگید که این اختیار رو نداره. چطوری شورای نگهبان و دستگاههای مجری و نظارتی رو کنار بذاره و خودش شورایی تشکیل بده؟! نه تو قانون اساسی و نه هیچ جای دیگه نیست، وقتی آقای خاتمی کاندیدا شد، ایشون اومد به من گفت که رهبری باید در چهارچوب قانون اساسی باشه، من گفتم حرف خوبی زدی ولی یک چیز و به شما بگم؟! شما رئیس جمهوری خواهی بود که بیشترین تقاضاها رو از من خواهی کرد، که از اختیارات فرا قانونیم استفاده کنم. آقای خاتمی بارها از من خواستند که از اختیارات فرا قانونی رهبری استفاده کنم و من گفتم که مکتوب کن. آقای خاتمی همه اینها رو مکتوب کرد که خواهش میکنم از اختیارات فراقانونی خودتون استفاده کنید. در بین رئیس جمهورها شخصی که بیشترین درخواست رو برای حل بحرانها از من داشت، ایشون بود. ولی در مورد ابطال نتیجه انتخابات، صلاح نمیدونم که از این اختیارات استفاده کنم، وقتی مکانیزم انتخابات از بین بره، برای حل و فصل بحثهای سیاسی و انتخاباتی خودشون باید کف خیابون زور آزمایی کنن و محلی برای این که همه تمکین کنن روی یه مطلبی دیگه وجود نداره. امروز شما هستید، پس فردا یکی دیگه میاد میگه من این انتخابو قبول ندارم، این تصمیمی که این شورا حکمیت گرفت نباید انتخابات و مکانیزمهای قانونیش رو زیر سؤال ببره که این باعث میشه انتخاباتها تو کشور از بین بره».
علی ربیع زاده*
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به دیدار آیت الله مهدوی کنی و علی لاریجانی با آیت الله هاشمی رفسنجانی یک روز قبل ازاعلام نتایج بررسی صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان، تایید صلاحیت سعید جلیلی در کنار عدم احراز صلاحیت محمد سعیدی کیا را سوال برانگیز خواند.