
برچسب ها : نظر رهبر انقلاب, بسته پیشنهادی 1+5, مذاکرات آلماتی, بسته پیشنهادی مذاکرات آلماتی, ,
آنچنان که انتظار میرفت، سومین مناظره انتخاباتی تلویزیون که به موضوعات سیاسی داخلی وسیاست خارجی میپرداخت، گرمتر از دو مناظره گذشته برگزار شد و در آن مباحث مهمی مطرح شد که به صورت عینی رویکردهای هر یک از کاندیداها را برای اداره کشور در حوزه سیاست داخلی و خارجی عیان کرد.
جزوه برای اینکه بدانیم "چرا جلیلی" + دانلود
حامیان دکتر جلیلی در راستای تبیین گفتمان مقاومت و ابعاد مدیریتی و شخصیتی او اقدام به تهیه جزوات متعددی کرده اند.مطالعه این جزوات می تواند پاسخگوی خیلی ابهامات و سوالات در مورد دکتر جلیلی و نوع نگاه ایشان نسبت به مسائل مختلف باشد.
"جلیلی چگونه می اندیشد" + دانلود
"در دبیرخانه چه می گذرد؟" +دانلود
"مبانی قرآنی گفتمان مقاومت" + دانلود
"مقاومت رمز پیشرفت" + دانلود
حضور متفاوت دکتر سعید جلیلی در مناظره فرهنگی سیما از انسجام گفتمانی وی در حوزه فرهنگ و دستان پر او در این عرصه پرده برداشت.
قرباني آشفتگي اصلاحطلبان/ حذف خاموش عارف به نفع روحاني
به گزارش جهان به نقل از کیهان، عارف ميگويد تا آخر در رقابت انتخاباتي خواهد ماند اما شواهد حاکي از آن است که او احتمالاً از سوي ائتلاف هاشمي+ اصلاحطلبان حذف شود؛ در عين حال طيفي گسترده از اصلاحطلبان، عارف (معاون اول دولت اصلاحات) را بر حسن روحاني که خود را معتدل و نه اصلاح طلب معرفي ميکند ترجيح ميدهند. با اين حال برخي تندروها، عارف را اصلاحطلب بدلي و قلابي معرفي کردند و ميگويند نه عارف و نه حسن روحاني با نظر اصلاحطلبان نامنويسي نکردهاند بلکه با نوعي نافرماني ثبتنام نمودهاند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در حوزه اقتصاد نیازمند تدابیر دقیق و حکیمانه هستیم گفت: حمایت باید موجب ارتقا و پیدا کردن قدرت رقابت شود چراکه انحصار در بخش اقتصاد فساد آفرین است.
امیرحسین ثابتی: 1. حضور 6 ساله دكتر سعيد جليلي در راس شوراي عالي امنيت ملي كشور نه تنها از وي يك ديپلمات با تجربه ساخته است، بلكه بواسطه حيطه وظايف وي و لزوم اشراف بر امنيت ملي كشور، او را به مديري توانا و آگاه نسبت به شناخت نقاط قوت و ضعف و مديريت كلان كشور تبديل كرده است.
قائم مقام مؤسسه امام خمینی(ره) گفت: جلیلی در مقابله با جریان انحرافی جدی است و ولایت مداری و تبعیت کامل او از مقام معظم رهبری باعث دشمنی جریان انحراف و فتنه با وی شده و البته برخی از وابستگان جریان انحراف قصد دارند خود را از طرفداران وی نشان دهند و او را متمایل به جریان انحراف نشان دهند.
انبوه بي شمار مردم مومن و انقلابي از سراسر کشور، امروز با اجتماع عظيم و پرشور خود در حرم مطهر امام خميني(رض)، "وفاداري به امام" را به حبل المتين وحدت و سرافرازي ملت و مسئولان تبديل کردند، و با عزيز به عرش سفر کرده خود پيماني دوباره بستند.
ستاد حسن روحاني در اقدامي به موقع، ضمن انتشار بيانيهاي از حواشي پيش آمده در ميتينگ سياسي اين ستاد در حسينيه جماران ابراز برائت كرد تا به اين ترتيب افكار عمومي منتظر واكنش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت امام (ره) نسبت به حوادث ناگوار و هتك حرمت اين حسينيه شريف در روز گذشته باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بی تقوایی برخی از سایت های خبری را نکوهش کرد و با بیان این که خبر حمایت این نهاد برجسته حوزه از یک کاندیدا کذب محض است، گفت: نظرات شخصی اعضای جامعه مدرسین به معنای نظرات نهاد جامعه مدرسین نیست.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: 6 کشور قدرتمند جهان در سخنانشان علیه ایران، اذعان کردند که ما نگران وجود دانشمندان ایرانی چون شهریاری و احمدیروشن در ظرفیتسازی تولید انرژی هستهای هستیم.
اولين مناظره تلويزيوني، فارغ از انتقاداتی که از سوی نخبگان و مردم نسبت به آن صورت گرفت و همچنین عدم وجود یک ساختار منطقی مناسب برای ارائه برنامه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، زمینه را برای بروز برخی از رویکردها و گفتمانهای مطرح شده از سوی نامزدها فراهم کرد.
كانديداتوري دكتر سعيد جليلي در انتخابات يازدهم رياست جمهوري بسياري از معادلات گروه ها و چهره هاي سياسي را بهم ريخته است و موج اعلام حمايت علما، نخبگان و شخصيت هاي متعهد و متخصص در سراسر كشور از جليلي صحنه انتخابات را دگرگون ساخته است.
به گزارش رجانيوز، در همين رابطه تعدادي از علما و فضلاي برجسته تاكنون ضمن اصلح دانستن دكتر جليلي؛ عيار گفتماني وي را بيش از پيش براي آحاد ملت تاييد كرده اند؛ موضوعي كه حاكي از سلامت گفتمان و صحت رويكردهاي كلان جليلي در انتخابات پيش روست.
دکتر کامران باقری لنکرانی:چهار ساعت مناظره اقتصادی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در عصر جمعه گذشته، بازتابهای مختلفی را برانگیخت. بسیاری از این واکنشها در خصوص نحوه برگزاری مناظره به خصوص قسمت دوم آن بود. هرچند تاکید صدا و سیما برای برگزاری مناظرهای کم حاشیه بدون تنش، درخور تقدیر است اما انتقادات قابل توجهی نیز به نحوه برگزاری مناظره وجود دارد. فقدان فرصت کافی برای بیان نظرات، روشن نشدن نقاط تمایز بین کاندیداها در برنامههای اقتصادی، شعارگونه شدن بیانات بدون امکان نقد جدی، تنزل مناظره به آزمون حضور ذهن و تحلیل روانشناختی آن هم از نوعی ضعیف از انتقادات جدی است که میتوان در خصوص ان سخن گفت، اما در این مجال تلاش خواهیم کرد از میان همین چهار ساعت به مهمترین ارزشی که مناظره میتواند داشته باشد یعنی برجسته کردن نقاط تمایز کاندیداها در مساله اقتصادی بپردازیم.
حجت الاسلام والمسلمين آقاتهراني در جمع مبلغان حامي جليلي:توافق بر جليلي در جبهه پايداري با اجماع اعضا بود/ آيت الله مصباح يزدي گفتند كه جليلي اصلح است و ما هم ترديدي بر روي اين مسئله نداريم
مناظره های کم شور انتخاباتی هر چند نتوانست انتظار مخاطبان را برآورده کند با این حال کاندیداها به صورت جزیی تر درباره برخی مسائل اظهار نظر کردند که می تواند مبنای تصمیم گیری قرارگیرد.
جلیلی در مصاحبه با کریستین ساینس مانیتور گفت که “با وجود تحریم های فلج کننده و تلاش غرب با برای منزوی کردن ایران، ایران پیروز این مبارزه استراتژیک با آمریکاست.” جلیلی افزود که او مردی است که مشعل انقلاب را به سوی آینده حمل خواهد کرد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه مهم دولت این است که تمام توانش را در جهت شکوفایی توانمندیهای سختافزاری و نرمافزاری مردم انجام دهد و ازموضع انحراف و ارتجاع برکنار باشد.
تورم مهمترین مساله و دغدغه اقتصادي اين روزهاي مردم و البته كانديداهاي رياست جمهوري است. موضوعي كه البته برخي از كانديداها را به اظهار نظرهاي عجيب و غيرعلمي يا غيركارشناسي در اين زمينه سوق داده است. وعده به صفر رساندن تورم، اصلاح تورم در عرض صد روز، شش ماه و يا دوسال و اظهاراتي از اين دست ناشي از همين رويكرد غيركارشناسي و عوام فريبانه در قبال تورم است.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأكید بر اینكه مجلس در رأس امور و قوه مجریه نیز در وسط میدان كارهای سنگین اجرایی است، رعایت قانون و تعامل دو طرفه و انصاف را در همكاری دولت و مجلس ضروری برشمردند و با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش كنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحكام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
علي مطهري كه در اتخاذ مواضع دشمن شادكن تبحر خاصي دارد، در آخرين مورد طي گفتگو با يك سايت نزديك به فتنه گران؛ ضمن هجمه به بسياري از بزرگان نظام بدون هيچ استدلالي، پيروزي دكتر سعيد جليلي در انتخابات را براي كشور خسارت بار توصيف كرده است!
آن روزی که مرحوم دهخدا، لغتنامه معروف خود را مینوشت، حتی در دورترین رویاهایش هم گمان نمیکرد روزی بیاید که مفهوم "ائتلاف" و "رقابت" توسط یک نفر، مترادف و هم معنی عنوان شود و خواستار "جدیت اعضای یک ائتلاف برای رقابت با يکدیگر" شود.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری گفت: ظرفیتهای انقلاب اسلامی منهای انفعال و انحراف، کشور را در مسیر پیشرفت جلو میبرد.
دكتر ولایتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری به عنوان اولين برنامه زنده تبليغاتي خود، از سوابق و برنامه هایش برای ریاست جمهوری صحبت کرد. از نظر وی بخش عمده برنامه وی معطوف به حوزه سیاست خارجی و آنچه وی به عنوان تجدید روابط خارجی معرفی کرد میشود.
مسعود زين العابدين
حضرت امام(ره) از همان ابتدای نهضت با سلسله درسهای حکومت اسلامی، گفتمان انقلاب اسلامی را تبیین نموده بود. از همان ابتدا مشخص بود که انقلابیون صرفا به دنبال تغییر نظام سیاسی نیستند و اهداف بالاتری را دنبال می کنند اما تمدن غرب، تصور واضحی از این تحول بزرگ نداشت و حتی وقتی اصل ولایت فقیه در قانون اساسی به تصویب میرسید، نهایت ارزیابی آنها این بود که این نوع از حکومت، چیزی شبیه به سیستمهای دیکتاتوری دینی موجود در کشورهای حاشیه خلیج فارس است و به راحتی میتوان با جمهوری اسلامی نیز بر سر منافع ملیاش معامله کرد. آن روزها، انقلاب اسلامی صرفا یک سری ادعا بود که روی کاغذ نوشته شده بود و یا در دروس بزرگان انقلاب تدریس و بحث شده بود. این گفتهها و نوشتهها از قبیل ولایت فقیه، انقلاب اسلامی، صدور انقلاب، انقلاب همه مستضعفان عالم، تقابل اسلام امریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) و... تنها مدعیاتی نظری جلوه میکرد که عدهای انقلابیِ داغکرده، به زبان میآورند. بر اساس همین تحلیل بود که در روزهای آغازین پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمدن غرب و شرق آن زمان به سرکردگی امریکا و شوروی، جمهوری اسلامی را صرفا یک مزاحم تلقی میکردند.