
برچسب ها : گفتگوی خواندنی, گفتگو با باقری لنکرانی, حضور در انتخابات, حذف معیارهای اصلح, توصیه خوشوقت, کاندیدای ریاست جمهوری, جبهه پایداری, ,
روایت مصداقي مرتضي نبوي از سیر جریان مدیریت اجرايي کشور
مرتضي نبوي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام،عضو شورای حل اختلاف قوا، و وزیر پست، تلگراف و تلفن در دولت اول میرحسین موسوی و مدير مسئول روزنامه رسالت است كه چندي پيش در نشست "مدیریت تکنوکراسی در جمهوری اسلامی" در دانشگاه امام صادق عليه السلام سخنراني كرد.
بیانات مقام معظم رهبری در نخستین روز سال 92 در مشهد مقدس، حاوی نکات متعدد و مهمی بود که تفصیل همه آنها فرصت دیگری می طلبد، لذا در این مجال اندک به طور مختصر به چند مورد اشاره می شود:
«آیا هدف وسیله را توجیه می کند؟» یک سوال سنتی و قدیمی است. سوال متاخری وجود دارد که با رویکرد پدیدارشناسانه مطرح می شود و اتفاقاً مبداء تحولات متاخر است و آنهم اینکه «آیا وسیله ممکن است اهداف را تغییر دهد؟»
كنايه سنگين رهبر انقلاب به "تكنوكراتها" و رويكرد دائمي آنها در وابستگي به غرب و الگو قرار دادن كشورهاي غربي در زمينه پيشرفتهاي فني و صنعتي بدون توجه به روح انقلاب اسلامي، يكي از محورهاي مهم و اساسي سخنراني ايشان در حرم رضوي بود كه ميتواند به عنوان يكي از معيارهاي انتخاب رئيسجمهور آينده نيز مورد توجه مردم و فعالان سياسي قرار بگيرد.
زنده باد كدام بهار ؟! (يادداشت روز حسين شريعتمداري)
1- فرض كنيد كه اگر قرار بود مردم در يك انتخابات سراسري شركت كرده و فردي را به عنوان يك اسلام شناس برجسته انتخاب كنند تا درباره آموزه هاي ديني از وي راهنمايي بخواهند، آيا جناب آقاي احمدي نژاد را انتخاب مي كردند؟! حالا تصور بفرمائيد كه همين مردم قرار است با حضور در انتخابات سراسري يك كارشناس خبره و برجسته را براي «مديريت جهان»! برگزينند. در اين صورت چه كسي را انتخاب مي كردند؟ آقاي احمدي نژاد را؟! در فرض سوم، قرار است مردم باز هم در انتخابات سراسري ديگري شركت كرده و فردي را انتخاب كنند كه بتواند «اولياءالله» و مردان بزرگ اين مرز وبوم را شناسايي كرده و به ملت معرفي كند. آيا اين تخصص را در آقاي احمدي نژاد مي ديدند و ايشان را برمي گزيدند؟! يا اگر ايشان در تبليغات انتخاباتي خود، صادقانه به مردم مي گفت كه رئيس جمهور «اسمي» خواهد بود و رياست جمهوري «رسمي» را به آقاي اسفنديار رحيم مشايي واگذار مي كند، آيا مردم به ايشان رأي مي دادند؟!
آیتالله یزدی با اشاره به پیام تسلیت رئیسجمهور برای درگذشت چاوز و مطرح شدن مساله رجعت وی گفت: به ایشان نصیحت مشفقانه داریم که در مدت باقیمانده آرامش کشور را حفظ کرده و از اظهار نظر درباره مسائل دینی خودداری کند.
تاریخ دوباره در حال تکرار شدن است و اصلاح طلبان دست به دامن کسی شده اند که روزی او را آماج تیر های خود قرار دادند و حتی او را عالیجناب سرخ پوش نامیدند.
زمستان سال 90، بخش زيادي از اخبار رسانه هاي مختلف مربوط به "وحدت اصولگرايان" در انتخابات بود. جبهه متحد اصولگرايان با مدل 7+8 اعلام موجوديت كرد تا بتواند براي انتخابات مجلس نهم، ليست واحدي عرضه كند تا اصولگرايان با وحدت با هم، وارد عرصه رقابت شوند.
سناریوی جریان فتنه برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور بدون اظهار ندامت و برائت از حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، مدتهاست که در دستورکار رسانههای این جریان قرار گرفته و به طور پرحجم بر روی این مساله مانور داده میشود؛ مسالهای که با محوریت محمد خاتمی شکل گرفته و مصاحبه چهرههای سرشناس این جریان هم به طور صریح از حضور احتمالی خاتمی در عرصه فعالیتهای انتخاباتی خبر میدهد.
وزير اطلاعات گفت: برخي رؤسای سرویسهای اطلاعاتی منطقه در دیدارهایی که با من داشتهاند بارها به گرفتن انتقام از بشار اسد تاکید كردهاند، انتقامی که ناشی از حمایت بشار اسد از جریان مقاومت است و باید گفت اوضاع امروز سوریه انتقام غربیها از جریان مقاومت است نه از سوریه.
این روزها دعوت نخبگان و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور از چهره های گفتمانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری تبدیل به یک موج فراگیر شده است و در آخرین مورد جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف با نامه ای سرگشاده خطاب به دکتر سعید جلیلی و دکتر کامران باقری لنکرانی، از آنها خواستند تا در این عرصه خطیر حضور داشته باشند.
اعضای شورای عالی مركز طراحی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت و اندیشكده های مرتبط با آن صبح امروز (دوشنبه) با حضرت آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار كردند.
حیدر رحیمپور ازغدی
یک سناتور سابق آمریکایی با تاکید بر اینکه تحریمها، ایران را مستقل کرده است و اینکه رهبر ایران حقیقتا روحانی بانفوذ تمام شیعیان جهان محسوب میشود، اعلام کرد که آمریکا باید از الگوی سیاسی ایران درس بگیرد.
فرمانده سپاه قدس گفت: اگر دولت و کشور سوریه یک «همت» یا «خرازیها» از خودش داشت، وضعیتش اینگونه نبود و هیچیک از این اتفاقات در این کشور رخ نمیداد.
هاشمي رفسنجاني اين روزها سخت ترين شرايط سياسي خود را سپري مي كند، او كه روزگاري مخالفانش «دشمن پيغمبر» ناميده مي شدند، اين روزها حتي براي رياست مجلس خبرگان رهبري نيز كه مدتي بر كرسي آن تكيه زده بود حسرت مي خورد و اين موضوع به راحتي در محتواي رسانه هاي حامي وي خود را نشان مي دهد.
محمد باقر قاليباف در يكي از همايش هاي شهرداري تهران كه اخيرا در برج ميلاد برگزار شده، با تاكيد هميشگي خود بر تعابيري مانند "عقلانيت" و "اعتدال"، "تكنوكرات" بودن خود را پذيرفته و اعلام كرده است: "ممکن است که بگویند قالیباف ، انسان تکنوکراتی است که باید بگوییم تکنوکرات بودن چیز بدی نیست و به معنای استفاده درست از ابزار خوب و مدرن است که برای پیاده سازی یک آرمان و یک عقل متصل به وحی الهی استفاده می شود."
در حالی که قریب به سه ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی است و در این میان رهبر معظم انقلاب در صحبتهای اخیر خود قاطعانه بر عدم مذاکره با امریکا سخن گفته اند، جریان نزدیک به هاشمی رفسنجانی قصد دارد تا با گره زدن مشکلات معیشتی مردم و موضوع رابطه با امریکا، ضمن منجی سازی از شخصیت های آزمون پس داده در آستانه انتخابات، "گفتمان سازش" در دیپلماسی را بار دیگر رونق بخشد.
فرمانده کل سپاه گفت: دشمنان ما برآوردها و الگوهای رفتاریشان را بر اساس واقعیتهای موجود و قدرت جمهوری اسلامی ایران اصلاح کنند و خط ارعاب و تهدید را کنار بگذارند.
نقطه پايان كجاست ؟! (يادداشت روزحسين شريعتمداري)
شايد تعجب آور باشد ولي واقعيت دارد كه اگر روند مذاكرات هسته اي كشورمان با گروه 1+5 به روال كنوني ادامه يابد و در چارچوب آن تغييري داده نشود، از هم اكنون مي توان حدس زد اجلاس روز سه شنبه 8 اسفند/26 فوريه- قزاقستان نيز كمترين نتيجه قابل قبولي در پي نخواهد داشت. چرا؟! در اين باره گفتني هايي هست.
رجانيوز: هاشمي رفسنجاني در آخرين ديدار انتخاباتي خود به يك تناقض "تاريخي" دچار شده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام كه اين روزها به اتكا رسانه هايي كه در اختيار دارد در تلاش است نقش پدري براي احزاب اصلاح طلب ايفا و طرح هاي انتخاباتي ارئه كند، روز گذشته با اعضاي شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه ديدار و گفتگو كرد.
در پی ارتحال آیت الله آقای حاج شیخ عزیز الله خوشوقت، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیتی، درگذشت آن عالم ربانی و سالک الی الله را مصیبتی اندوهبار برای آشنایانِ رتبه ی معنوی آن بزرگوار و ثلمه ئی بزرگ برای شاگردان و مستفیدان محضر پر فیض آن عارف بالله خواندند و این مصیبت را به خانواده مکرّم و فرزندان محترم و وابستگان و ارادتمندان ایشان تسلیت گفتند.