برچسب ها : کابینه اجلیلی, ,
مناظره های کم شور انتخاباتی هر چند نتوانست انتظار مخاطبان را برآورده کند با این حال کاندیداها به صورت جزیی تر درباره برخی مسائل اظهار نظر کردند که می تواند مبنای تصمیم گیری قرارگیرد.
جلیلی در مصاحبه با کریستین ساینس مانیتور گفت که “با وجود تحریم های فلج کننده و تلاش غرب با برای منزوی کردن ایران، ایران پیروز این مبارزه استراتژیک با آمریکاست.” جلیلی افزود که او مردی است که مشعل انقلاب را به سوی آینده حمل خواهد کرد.
تورم مهمترین مساله و دغدغه اقتصادي اين روزهاي مردم و البته كانديداهاي رياست جمهوري است. موضوعي كه البته برخي از كانديداها را به اظهار نظرهاي عجيب و غيرعلمي يا غيركارشناسي در اين زمينه سوق داده است. وعده به صفر رساندن تورم، اصلاح تورم در عرض صد روز، شش ماه و يا دوسال و اظهاراتي از اين دست ناشي از همين رويكرد غيركارشناسي و عوام فريبانه در قبال تورم است.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس، هیأت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با تأكید بر اینكه مجلس در رأس امور و قوه مجریه نیز در وسط میدان كارهای سنگین اجرایی است، رعایت قانون و تعامل دو طرفه و انصاف را در همكاری دولت و مجلس ضروری برشمردند و با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: همه باید تلاش كنند تا انتخابات پرشور و با حضور عمومی مردم برگزار شود زیرا اقتدار و استحكام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
علي مطهري كه در اتخاذ مواضع دشمن شادكن تبحر خاصي دارد، در آخرين مورد طي گفتگو با يك سايت نزديك به فتنه گران؛ ضمن هجمه به بسياري از بزرگان نظام بدون هيچ استدلالي، پيروزي دكتر سعيد جليلي در انتخابات را براي كشور خسارت بار توصيف كرده است!
آن روزی که مرحوم دهخدا، لغتنامه معروف خود را مینوشت، حتی در دورترین رویاهایش هم گمان نمیکرد روزی بیاید که مفهوم "ائتلاف" و "رقابت" توسط یک نفر، مترادف و هم معنی عنوان شود و خواستار "جدیت اعضای یک ائتلاف برای رقابت با يکدیگر" شود.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری گفت: ظرفیتهای انقلاب اسلامی منهای انفعال و انحراف، کشور را در مسیر پیشرفت جلو میبرد.
دكتر ولایتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری به عنوان اولين برنامه زنده تبليغاتي خود، از سوابق و برنامه هایش برای ریاست جمهوری صحبت کرد. از نظر وی بخش عمده برنامه وی معطوف به حوزه سیاست خارجی و آنچه وی به عنوان تجدید روابط خارجی معرفی کرد میشود.
مسعود زين العابدين
حضرت امام(ره) از همان ابتدای نهضت با سلسله درسهای حکومت اسلامی، گفتمان انقلاب اسلامی را تبیین نموده بود. از همان ابتدا مشخص بود که انقلابیون صرفا به دنبال تغییر نظام سیاسی نیستند و اهداف بالاتری را دنبال می کنند اما تمدن غرب، تصور واضحی از این تحول بزرگ نداشت و حتی وقتی اصل ولایت فقیه در قانون اساسی به تصویب میرسید، نهایت ارزیابی آنها این بود که این نوع از حکومت، چیزی شبیه به سیستمهای دیکتاتوری دینی موجود در کشورهای حاشیه خلیج فارس است و به راحتی میتوان با جمهوری اسلامی نیز بر سر منافع ملیاش معامله کرد. آن روزها، انقلاب اسلامی صرفا یک سری ادعا بود که روی کاغذ نوشته شده بود و یا در دروس بزرگان انقلاب تدریس و بحث شده بود. این گفتهها و نوشتهها از قبیل ولایت فقیه، انقلاب اسلامی، صدور انقلاب، انقلاب همه مستضعفان عالم، تقابل اسلام امریکایی و اسلام ناب محمدی(ص) و... تنها مدعیاتی نظری جلوه میکرد که عدهای انقلابیِ داغکرده، به زبان میآورند. بر اساس همین تحلیل بود که در روزهای آغازین پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمدن غرب و شرق آن زمان به سرکردگی امریکا و شوروی، جمهوری اسلامی را صرفا یک مزاحم تلقی میکردند.
پدر شهيد هستهاي مصطفي احمدي روشن گفت: آقاي روحاني با اين سخنان به دنبال فرافكني است و مي خواهد گناه خود را به گردن ديگران بيندازند.
امام خامنه ای در دانشگاه امام حسین(ع):
نظر آيت الله مصباح درباره نحوه تبليغات براي سعيد جليلي
کمیل نقی پور: در حالی که هر انتخابات فرصتی برای مطرح شدن گفتمان های موجود در سطح سیاسی جامعه است برخی از گروه ها و جریان های سیاسی به منظور حذف جریان رقیب به استدلالات عجیب روی آوردند.
حجتالاسلام سقای بیریا عضو شورای مرکزی جبهه پایداری جزئیات جلسه اعضای کانون طلوع با علامه مصباح یزدی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد.
جامعه اسلامی دانشجویان کشور در بیانیهای، ضمن دعوت از مردم ایران برای حضور پرشور و حماسی در روز 24 خرداد در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، حمایت خود از دکتر سعید جلیلی به عنوان کاندیدای اصلح انتخابات را اعلام کرد.
اعضای کمیته پنج نفره جبهه پایداری شب گذشته با دکتر سعید جلیلی دیدار کردند.
جزئیاتی از جلسه جلیلی وشورای مرکزی جبهه پایداری
اعضای شرکت کننده در این جلسه عبارت هستند از آقایان حجت الاسلام سقای بی ریا، حجت الاسلام نبویان، حجت الاسلام روانبخش، دکتر زارعی و میثم نیلی. این جلسه از ساعت ده تا دوازده دیشب برگزار شد.
به گزارش صابرنیوز، دیشب تعدادی از اعضای شورای مرکز جبهه پایداری با دکتر جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دیدار کردند، اعضای شرکت کننده در این جلسه عبارت هستند از آقایان حجت الاسلام سقای بی ریا، حجت الاسلام نبویان، حجت الاسلام روانبخش و میثم نیلی
امير ابيلي: طبعا خواسته و آرزوي هر نيروي معتقد به انقلابي- بدون درنظر گرفتن جناح و دستهي سياسي- اين است كه صداوسيماي جمهوري اسلامي در دوران تبليغات رياست جمهوري كاملا بيطرف باشد. اين مسئلهايست بديهي؛ اينكه اگر صداوسيماي جمهوري اسلامي به هر دليلي خداي ناكرده به سمت حمايتِ حتي كمرنگ از هر كانديدايي برود اين به مثابه حمايت نظام از آن كانديدا درنظر گرفته خواهد شد و شبهات جبرانناپذيري را در افكار عمومي ايجاد خواهد كرد.
میگویند تاریخ دوبار تکرار میشود؛ یکبار به صورت تراژیک و بار دوم به صورت کمدی. بر همین اساس انگار قرار است تقابل طیف "چپ، راست، کارگزار" با دولت نهم و فتنه 88 در برابر گفتمان انقلاب اسلامی و "خدمتگزار" شکل گرفت، دوباره در آستانه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تکرار شود؛ البته این بار با تهاجم و تخریب دکتر سعید جلیلی.
با روی کار آمدن دولت نهم خیلی از عرفهای رایج و غلط مدیریتی در کشور کنار گذاشته شد و صفحه جدیدی از تاریخ کشورداری این مرز و بوم رقم خورد. یکی از این باورهای غلط تمرکز تصمیمگیری در پایتخت بود که با شروع «سفرهای استانی» در دولت نهم تا حدودی به حاشیه رانده شد.
خبر انتصاب حسین مظفر به عنوان رئیس ستاد انتخابات محمدباقر قالیباف از آن خبرهایی بود که شايد براي آنها كه پيگير اخبار انتخاباتي هستند كمي عجيب به نظر مي رسيد، اما براي آنها كه نسبت به ماهيت ائتلاف پر سر و صداي سه نفره واقف بودند، امري حتمي و يقيني بود كه هفته هاي قبل انتظار آنرا مي كشيدند. رئیس پیشین ستاد انتخابات ائتلاف 1+2 که امروز از سمت خود استعفا داد، قرار بود به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی خروجی این ائتلاف معرفی شود اما هنوز خروجی ائتلاف مشخص نشده، او به ستاد قالیباف پیوست.
کانون بانوان حامی گفتمان انقلاب اسلامی در نامهای به زهرا مصطفوی فرزند امام(ره) نوشت: مناسب نیست که برای مصلحتاندیشی درباره فردی که خودتان هم فرمودهاید هاشمی دیروز نیست، نظر نهادهای مقدسی همچون شورای نگهبان را زیر سؤال ببریم.