
برچسب ها : ناگفته های دکتر داودی, برنامه دولت یازدهم, ,
دبیر شورای نگهبان گفت: مردم در انتخابات ریاست جمهوری دقت کنند که فردی را برگزینند که علاوه بر مدیریت و صلاحیت کافی از تشر و اخم دشمنان نهراسد و هوس مذاکره با دشمنان را در سر نداشته باشد.
بيش از صد نماینده مجلس در نامه ای انتقادی به هاشمی رفسنجانی ضمن دادن 4 تذکر مهم به وی تاکید کردند که هاشمی به اندیشه های امام راحل و حضرت آیت الله خامنه ای باز گردد و فاصله خود را از کسانی که دل در گرو انقلاب ندارند و تلاش می کنند انقلاب را از مبانی خود تهی گردانند، حفظ کند.
ابوذر هاديپور: همسر اكبر هاشمي رفسنجاني در اظهاراتي مشابه اظهارات سال 88، مجددا سلامت انتخابات در جمهوري اسلامي را زير سئوال برد.
انتخاب دكتر كامران باقري لنكراني به عنوان گزينه اصلح از سوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي كه در مراسمي با حضور علامه مصباح يزدي اعلام شد، با استقبال بخش قابل توجهي از همكاران او در ميان دولتمردان نهم همراه شده است.
کدام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، نسخه «سازش با استکبار» میپیچند؟
از چند ماه پیش که تبلیغات انتخاباتی میان کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به طور غیررسمی آغاز شد، برخی عبارت و موضعگیریها از سوی برخی افراد مورد استفاده قرار گرفت که در ظاهر قرار بود نوعی انتقاد از برخی اقدامات دولت دهم باشد اما در اصل، مخالفت با برخی رویکردهای اصلی و آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
معاون شورای عالی امنیت ملی در جمع دانشجویان دانشگاه تهران به تشریح ده دور مذاکرات هسته ایی ایران با غرب پرداخت.
بررسی مواضع پیشین اکبر هاشمی رفسنجانی در زمان حضور در ساختار سیاسی کشور و مقایسه آن با سخنان و مواضعی که وی در سال 88 و در جریان آشوبهای خیابانی اتخاذ کرد که نهایتا منجر به کسب عنوان «تکیهگاه فتنه» از سوی مردم شد، نشان میدهد که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تا چه اندازه به حرفهای خود پایبند است.
عباس بخشی
تشکیل سامانه ائتلاف های انتخاباتی میان برخی از گروه های فرودست جریان اصول گرایی با کار کرد معرفی کاندیدای هدف اصول گرایان چندی پیش توسط برخی از چهره ها این جریان راه اندازی شد اما متاسافانه کارکرد این طرح با گذشت زمان و نزدیک شدن به زمان علنی حضور کاندیداها در انتخابات رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است.
واكنش عضو مجلس خبرگان رهبري به اظهارات هاشمي:
عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ادعای پیشگویی فتنه توسط برخی آقایان فقط یک مغالطه و بلوف سیاسی است و الا مردم ایران دوست و دشمن خود را به خوبی شناختهاند و همه خواص را نیز با معیار مقام معظم رهبری میسنجند.
سایت روزنامه دولت چندی پیش در خبری مدعی دیدار مخفیانه شاگرد آیت الله مصباح با مشایی شد و نوشت که یکی از روحانیون جبهه پایداری در چند ماه اخیر مخفیانه به دیدار مشایی رفته و با وی گفت و گوهای مفصلی داشته است. حجة الاسلام « م ـ ن » در دو دیدار خود با مشایی به تفصیل درباره موضوعات مختلف صحبت کرده و در این جلسات نیز هیچ اشاره و یا دعوتی برای انجام مناظره نداشته است.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: در مسأله فلسطین، اسرائیل دشمن حربی مسلمانان است و جهاد دفاعی در مقابل اسرائیل بر هر مسلمانی واجب است و همه مسلمانان باید همه توان خود را در مقابل رژیم صهیونیستی و دفاع از سرزمین اسلامی با هر وسیلهای که میتوانند به کار ببرند.
دیروز دکتر باقری لنکرانی روز پرکاری را در اردبیل و تبریز پشت سر گذاشت.
دكتر علي اكبر ولايتي چهره كم حاشيه اي است كه حضور 16 ساله وي در وزارت امور خارجه دولت موسوي و هاشمي رفسنجاني باعث شده تا براي نسل اول و دوم انقلاب كاملا شناخته شده باشد؛ وي معمولا كم سخن مي گويد اما با جدي شدن حضور وي در انتخابات رياست جمهوري يازدهم، بيش از گذشته به بيان مواضع خود مي پردازد.
شاید آن وقتی که یکی از نزدیکان اکبر هاشمی رفسنجانی صراحتا حسن روحانی را "هاشمی کوچک" نامید، خیلیها حرف او را باور نکردند اما انتشار عکسهای همایش انتخاباتی حسن روحانی با حضور برخی بانوان، مشخص کرد که شاید حسن روحانی در برخی رویکردها غلظت کمتری از هاشمی داشته باشد اما در زمینه احیای "دخترانی با برچسب هاشمی 2005" کاملا به آقای تکیهگاه اقتدا کرده است.
«انتخابات آزاد» کلید واژهای بود که از چند ماه قبل - پیش از آن که حتی زنگ غیررسمی رقابت های انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ایران نواخته شود - ابتدا در رسانه های غربی و شبکه های مخالف نظام در خارج کشور مطرح گردید و بلافاصله توسط برخی چهره های مشهور سیاسی و جریانات و رسانه های مرتبط با آن ها در داخل، وارد ادبیات سیاسی شد. این واژه پردازی دقیقاً مفاهیمی چون «سلامت انتخابات» و «تقلب» را به اذهان متبادر می کرد که چند ماه قبل از انتخابات دهم ریاست جمهوری به همین ترتیب و توسط همین جریانات و رسانه ها وارد عرصه سیاست شدند و ماجراهایی آفریدند که فتنه غم انگیز و براندازی ناکام سال 88 محصول آن بود. به همین دلیل نیز از ابتدایی که واژه «انتخابات آزاد» ابتدا توسط رسانه های خارج کشور و سپس توسط چهره هایی چون آیت الله هاشمی رفسنجانی به کار گرفته شد، واکنش های قاطعی از جانب صاحب نظران و فعالان سیاسی و رسانه ای جبهه انقلاب در قبال آن اتخاذ گردید.
دکتر کامران باقری لنکرانی که این روزها به عنوان یکی از اصلی ترین کاندیداهای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری شناخته می شود و در برخی نظرسنجی های روزهای گذشته نیز رشد معناداری داشته است، قریب به دو ماه قبل با ویژه نامه نوروزی روزنامه فرهیختگان گفتگویی تفصیلی انجام داده است.
مهدی مقدسی: فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب در نخستین روز سال 92 در حرم رضوی علیه السلام حاوی نکات مهم متعددی بود که در مطالب جداگانه ای به آنها پرداخته شده است، اما یکی از مهم ترین بخش از اظهارات ایشان، تاکید بر حفظ نقاط قوت دولت فعلی و دوری از نقاط ضعف آن، برای دولت آینده بود.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به کرمان، کامران باقری لنکرانی از داوطلبان کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاست جمهوری که در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان سخن میگفت، با بیان اینکه باید نگاه دقیقی به شرایط کشور داشته باشیم، اظهار داشت: اکنون ما باید در سیاست خارجه و مخصوصا مسائل اقتصادی نگاه عقلانی و درست داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات را کنترل و مدیریت کنیم و این امر مستلزم توجه به ارزشها و مبانی دینی ما است.
مردم به هاشمي راي نمي دهند/ با مدل كشورهايي مانند مالزي و تركيه نمي توان مشكل اقتصادي كشور را حل كرد/ نقل قول يك مرجع در مورد علامه مصباح/ جليلي، فتاح، ميركاظمي گفتند مسئوليت بر عهده شماست
حجت الاسلام و المسلمین زائری در واکنش به بازنشر دوباره یادداشت قدیمیاش درباره رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سایت شخصی هاشمی رفسنجانی، گفت: مشکل آقای هاشمی جدیتر از این است که با یک شیطنت رسانهای و سوءاستفاده از یک یادداشت و خبری مربوط به سه سال پیش الآن بتواند رأی پیدا کند.
محمد ظریفی: موضوع اتفاق و همدلی البته با رعایت کامل و صددرصدی آرمان ها، بحثی است که در عرصه های مختلف اجتماعی خصوصا در مورد رفتارهای سیاسی بایستی مورد توجه قرار گیرد. اما در اصفهان ایجاد بستری برای نزدیکی و قرابت خواص به بکدیگر از هر کاری سخت تر می نماید.تاریخچه انتخابات در شهر اصفهان موضوعی نیست که در مجالی اندک و اینچنینی به آن پرداخته شود و همچنین برای به رشته تحریر درآوردنش ساعت ها تلمز لازم است پای منبر بزرگان و معمرین سیاسی و فرهنگی شهر، لیکن ذکر برخی نکاتی که توجه به آنها شاید بتواند مصائب گذشته را التیام بخشد و مشکلات پیش رو را هموار کند، خالی از لطف نیست. مشکلاتی که موجبات دور شدن هر روزهی دوستان را در پی دارد. لذا نگارنده در این متن به بررسی برخی (و صرفا برخی) رفتارهای انتخاباتی سیاسیون و خواص اصفهان می پردازد تا نشان داده شود چگونه ممکن است حواشی بر متن غلبه یابد و موجبات خسران و پشیمانی فراهم شود. البته کاملا مبرهن است که احتمال اختلاف نظر با برخی مخاطبین عزیز وجود دارد و در همین جا درخواست نقد مطلب توسط خوانندگان را دارم.
وزیر اطلاعات بدون نام بردن از آیت الله هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی ، با بیان اینکه کسی که جزو سران فتنه بوده و نظام مانند دوتن دیگر او را محصور نکرده امروز امر بر او اشتباه نشود، گفت : کسی که خود را پیشگوی حوادث 88 عنوان می کند و می گوید "من گفتم، من بیانیه دادم" در حقیقت پیشگویی نکرده است، ما اطلاعات دقیقی داریم که این آقا در فتنه دست داشته است.