فقر فرهنگي مصيبتبارتر ازفقر اقتصادي است
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: فقر فرهنگي مصيبت بارتر از فقر اقتصادي است.
برچسب ها : فقر فرهنگي, مصيبت بارترین فقر, فقر اقتصادي, ,
فقر فرهنگي مصيبتبارتر ازفقر اقتصادي است
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: فقر فرهنگي مصيبت بارتر از فقر اقتصادي است.
بسته کامل صابرنیوز از واکنش کشورهای مختلف جهان نسبت به تحولات مصر/ از دعوت مصری ها به دموکراس توسط کاترین اشتون تا دورغگو خواندن اخوان المسلمین توسط بشار اسد
افراطی ها در صدد مصادره "اعتدال" / مرز اعتدال و افراط و تفریط با قانون مشخص می شود
علت نارضایتی اسرائیل از برکناری مرسی
مسجد بنایی اسلامی است نه سکولار
جواب های دندان شکن به شبهات وهابیت(8)
چرا جمهوری اسلامی با وجود بحران های بزرگتر از مصر دوچار کوچکترین خدشه ای نشده است؟/ نبود ولایت فقیه مشکل اصلی امروز مصر
ثبات سیاسی جمهوری اسلامی ایران، که در سی و پنج سال اخیر در انواع و اقسام تهدیدها و تحریم ها و فشارها و خیانت ها و ... خود را به نمایش گذاشته است، مرهون عواملی است که به اختصار می توان در "اصل ولایت فقیه" خلاصه نمود.
مهدی خانعلیزاده:«بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت.» حدود چهار سال زمان لازم بود تا این جمله رهبر انقلاب که در نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد ۸۸ بیان کردند، معنای اصلی خود را بروز دهد و همگان متوجه شوند حضرت آیتالله خامنهای، چه خطر بزرگی را از سر ایران عزیز دفع کرده است.
روحالله رضوی
کشته شدن جمعی از شیعیان مصری بدست افراطیون وهابی در این کشور، از آنجا که نخستین مورد از اینگونه حوادث در کشور مصر به شمار میآمد، با بازتاب وسیعی در سرتاسر دنیا و نیز داخل مصر همراه شد. «بهت مردم مصر» تعبیر بحقی است که از سوی فهمی هویدی تحلیل گر مصری مطرح شد و از عمق تاثیرگذاری این حادثه حکایت میکند.
دکتر مسعوداسداللهی، تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه روز گذشته (سه شنبه ۴ تیرماه۹۲) در نشست خاور میانه آبستن تحولات که در محل قرارگاه فرهنگی ولی امر مشهد برگزار شد، به تحلیل مسائل سوریه پرداخت و گفت: رسانههای عرب معتقدند ایران که آمریکا را متهم به دوگانگی در سیاستهایش میکند، خود نیز در جهان عرب دچار این دوگانگی است؛ چرا که وقتی موج بیداری اسلامی شروع شد از انقلاب مصر، تونس و بحرین حمایت کرد اما در سوریه نه تنها از انقلاب حمایت نکرد بلکه علیه آن و به نفع نظام وارد عمل شد.
آیتالله مظاهری در پیامی به مجمع بزرگ مبلغان و مفسران قرآن کریم، ویژه ماه مبارک رمضان در اصفهان تاکید کرد: نقش برنامههای تبلیغی علمای دین و روحانیّون حوزههای علمیّه در طول دوره پس از غیبت کبرای حضرت بقیةاللهالاعظم«ارواحنافداه» در ابقاء و استحکام مبانی دینی و هدایت و ارشاد مؤمنان، بیتردید نقشی برجسته و بینظیر است.
تسنیم: رئیسجمهور سوریه درخصوص بحران مصر تأکید کرد که تجربه اخوان از همان ابتدا محکوم به شکست بود.
کیهان: جمعي از نويسندگان متعلق به قبيله شبه روشنفکري در توجيه اينکه چرا در برابر فاجعه ضدانساني حمله آمريکا عليه غيرنظاميان ايراني در 12 تير سال 67 سکوت اختيار نمودند، وجود سانسور را بهانه کردند!
محمد مرسی که از وی تحت عنوان اولین رئیس جمهوری «منتخب»، «اسلامگرا» و «غیرنظامی» در تاریخ مصر یاد میشود، یکسال پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور با کودتای نرم ارتش از قدرت برکنار شد.
بشار اسد تقریبا در هر ۵۸۴۰ ساعت، یکی از نیروهای عالیرتبه وفادار به خود را از دست داده است در حالی که مرسی عملا در هر ۶ ساعت بحران، یک نیروی عالیرتبه را از دست داده است!
من يک طلبهام و به يافتهها و داشتههاي طلبگي خود افتخار ميکنم
اعتماد اکثریت مردم ایران به این طلبه آن هم در سایه و پرتوی "حماسه سیاسی" سرنوشت سازی که مدنظر...
واکنش امام خمینی به درخواست منتظری برای حمله به آمریکا چه بود؟
با حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربر ایرانی و شهادت هموطنانمان در 12 تیر 67 حضرت امام خمینی (ره) واکنش قابل تاملی...
مژده میدهم تا ۱۰ سال دیگر وهابیت نابود میشود
شیوخ وهابی به بنده زنگ زدند که آیا شما واقعا گفته اید تا ده سال دیگر وهابیت در عربستان از بین خواهد رفت؟ بنده گفتم بله...
رئیسجمهورموقتمصرکیست؟/ تبریک اولین کشور عربی به مناسبت برکناری مرسی
عدلی محمود منصور رئیس جمهور موقت مصر در دوره انتقالی سمت های زیادی را...
شاه سعودی از برکناری مرسی استقبال کرد
شاه عربستان در پیامی برکناری محمد مرسی و انتخاب عدلی منصور به عنوان رئیس جمهور جدید مصر را به وی تبریک گفت.
حجت الاسلام غرویان در گفتگوی اختصاصی با صابرنیوز:
اخیراً برخی سایت های ضد انقلاب با تیتر ها و عناوین کذب و جعلی، از مصاحبه اینجانب سوء استفاده کرده اند،بنده آنها را بشدت تکذیب می کنم/ اینجانب همواره احترام استاد حضرت آیت الله مصباح یزدی (حفظه الله) را نگه داشته و خواهم داشت.
اگر فاسق خبری برای شما آورد، تبیین کنید. اخیراً برخی سایت های ضد انقلاب با تیتر ها و عناوین کذب و جعلی، از مصاحبه اینجانب سوء استفاده کرده و کلمات و نسبت های دروغی را مطرح کرده اند که این جانب بشدّت آن ها را تکذیب می کنم و مسئولین همه رسانه ها را به رعایت اخلاق و انصاف توصیه می نمایم.
با اوج گیری اعتراضات مردم مصر علیه حسنی مبارک، تحلیل های متفاوتی از علل شکل گیری اعتراضات و چرایی بی ثباتی در این کشور منتشر می شود.
سرزمین فراعنه این روزها در آتش میسوزد و حتی نیلِ پرآب هم توانایی خاموش کردن جهنم این روزهای قاهره را ندارد. میدان «التحریر» هر روز و هر ساعت و هر لحظه شاهد تظاهرات گسترده موافقان و مخالفان رئیسجمهور مرسی است که با «مرگ بر...» و «درود بر...» پا به میدان میگذارند و نهایتا با درگیر شدن نیروهای نظامی، خاک میدان را سرخ میکنند.
نگرانی کاخ سفید، «ساکنِ پاستور» نیست؛ مردم ایران است/ اجرای تحریمهای جدید؛ خط و نشان آمریکا برای رئیسجمهور منتخب
«مشکل ما با رئیسجمهور ایران است؛ نه مردم ایران.» این عبارت، سرخط همه اظهارنظرهای مقامات غربی در سالهای اخیر بوده است تا به نوعی، ضمن ادامه فشارهایغیرقانونی و غیرانسانی خود به ملت ایران، دولت وقت را مسبب و عامل مشکلات به وجود آمده در زمینه تحریمهای گسترده اقتصادی و دارویی معرفی کنند؛ موضوعی که اجرایی شدن دور جدید تحریمها قبل از آنکه رئیسجمهور منتخب بتواند سکان قوه مجریه کشور را در دست بگیرد، توخالی و دروغین بودن آن را افشا کرد.
پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، برخی رسانههای جریان اصولگرا در یک همراهی معنادار با رسانههای اصلاحطلب، تلاش کردند تا محور مقاومت و ایستادگی را تخریب کنند و حضور نماینده این گفتمان به عنوان گفتمان اصلی انقلاب اسلامی در عرصه انتخابات را از اساس زیر سوال ببرند؛ رویکردی که کماکان نیز ادامه دارد.
وحید یامینپور: انقلاب در چنبرهٔ اشرافیت سیاسی نمیماند. دوقطبی راست - چپ در اوایل دههٔ هشتاد و با انتخاب شورای شهر دوم و مجلس هفتم جای خود را به دو قطبی اصولگرا - اصلاح طلب داد و با انتخابات ریاست جمهوری نهم اشرافیت سیاسی رسماً منزوی شد اما اصولگرایان طی این ۱۰ سال، خودشان با اتّکای به کانونهای قدرت و ثروت بار دیگر به بیماری اشرافیت سیاسی مبتلا شدند.
سعدالله زارعی دیروز سه شنبه 11/04/92 طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: مصر در شرایط حساسی قرار گرفته و روند برخورد حکومت فعلی با مخالفان به گونهای است که راه حلهای سیاسی را به حاشیه برده و غیرقابل تحقق میکند. طبعا در این فضا نگاهها به نقطه سومی دوخته میشود که این روزها به درستی یا نادرستی و بطور واقع یا غیرواقع «بیطرف» جلوه مینماید. با این وصف میتوان گفت مصر طی روزهای آینده با وضعیتی کاملا جدید مواجه خواهد شد.
دکتر محمد سلیمانی- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
بسمه تعالي؛