
برچسب ها : سید حسن نصرالله, دبیرکل حزب الله لبنان, انتخابات ریاست جمهوری ایران, بهترین نمونه دموکراسی, سایه حاکمیت ولایت فقیه, ,
سعدالله زارعی دیروز سه شنبه 11/04/92 طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: مصر در شرایط حساسی قرار گرفته و روند برخورد حکومت فعلی با مخالفان به گونهای است که راه حلهای سیاسی را به حاشیه برده و غیرقابل تحقق میکند. طبعا در این فضا نگاهها به نقطه سومی دوخته میشود که این روزها به درستی یا نادرستی و بطور واقع یا غیرواقع «بیطرف» جلوه مینماید. با این وصف میتوان گفت مصر طی روزهای آینده با وضعیتی کاملا جدید مواجه خواهد شد.
دکتر محمد سلیمانی- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
بسمه تعالي؛
رييس جمهور با اشاره به اينکه امروز بسياري از مرزها برداشته شده و انديشه ها از حوزه انساني با هم در ارتباط هستند، تصريح کرد: امروز انسانها به عدالت و آرزوهاي تاريخي فکر کرده و سرعت تحول به سمت عدالت بسيار بالاست و هر حاکمي اگر در اين جهت حرکت نکند، مطمئنا از مردم عقب خواهد افتاد.
مهدی جهانتیغی: در حالی که پیش از این، برخی گمانه زنیها از عامل "تحولات سوریه" و تلاش برای ترمیم وجهه قطر به خاطر شکستها و ناکامیهای در تحولات خاورمیانه، در کناره گیری حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر از قدرت حکایت میکرد، طی روزهای اخیر این موضوع شواهد متفاوتی پیدا کرده است.
نظر رهبر معظم انقلاب درباره دیپلماسی دولت فعلی چیست؟
رسانههای دوم خردادی در روزهای اخیر هجمه گستردهای را علیه سیاست خارجی دولت نهم و دهم و همچنین روش دیپلماسی سعید جلیلی به راه انداختند. این در حالی است که پیش از این رسانههای حامی دولت نیز در اقدامی قابل تامل و در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به سعید جلیلی تاختند تا حلقه تخریب دیپلماسی سعید جلیلی فقط برخی از رسانه های اصولگرا را کم داشته باشد.
بیانیه ارتش مصر کار دست رئیسجمهور داد
محمد مرسی حال فشار پنجه های معترضان را بر گلوی خود بیش از هر زمان دیگری حس میکند.
برخی اخبار درباره نزدیکی اطرافیان حسن روحانی با یک متهم امنیتی که هنوز در مرحله دادگاه و رسیدگی به جرائم خود قرار دارد، نگرانیهایی را در میان افکار عمومی ایجاد کرده و از سویی، لزوم توجه رئیسجمهور منتخب و همچنین مسئولان ذیربط و نمایندگان مجلس درباره اعضای کابینه احتمالی را بیشتر از قبل نشان میدهد.
نگاهي به ماجراي اخير خصوصي سازي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري
امین فرجاللهی:مصر پس از سقوط حکومت حسنی مبارک شاهد روی کار آمدن محمد مرسی بود و کمتر کارشناسی پیشبینی میکرد که پس از گذشت یکسال از اعتراض ها هنوز مصر شاهد ناآرامیهای داخلی و خارجی باشد.
گزینه ما در بین هشت نامزد موجود آقای جلیلی بود، اگر ایشان نمی آمدند ما از بین موجودین به فردی که به گفتمان انقلاب نزدیک تر بود، مانند آقای حداد می رسیدیم، حتی بعد از آقای حداد گزینه های دیگری در بین اصولگرایان بودند که البته این گزینه غیر از آقای روحانی بودند.
مهدی جهانتیغی: طی روزهای اخیر، سفرهای متعدد جان کری به فلسطین اشغالی و دیدارهای متعدد وی با نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمود عباس رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین نشانه عزم خاص و شتاب زده تیم سیاست خارجه آمریکا برای به نتیجه رساندن مذاکرات سازش دارد.
اختصاصی صابرنیوز/ آیت الله حیدری:
خاطره ای خواندنی از حضور شهید شحاته رهبر شیعیان مصر در ایران/ ماجرای مکاشفه شهید شحاته با امام زمان (عج) و رهایش از زندان حسنی مبارک
برچسب ها :
خاطره حیدری از شحاته, شحاته رهبر شیعیان مصر, مکاشفه شحاته با امام, ,
حسن رحیمپور
هفتمین مقاله از مجموعه مقالات شفاهي رحیمپور (ازغدی) به بازکاوی «فطري بودن دين»، معناي «دين آسان» و مفهومشناسي «تكليف» پرداخته و پرسشها و مفاهيمي از اين قبيل را بازخوانی کرده است:
دکتر محمد سلیمانی*
تاریخ چند دهه اخیر نشان میدهد که همه دولتها به نحوی درگیر موضوع برنامه، بودجه و مدیریت و ساختار مناسب برای آن بودهاند. تشکیل سازمان برنامه و بودجه، تبدیل آن به وزارت، انحلال وزارت، احیای مجدد سازمان، تقسیم سازمان به دو بخش، ایجاد سازمانی دیگر به نام سازمان امور استخدامی کشوری به موازات سازمان برنامه و بودجه، انحلال مجدد این دو سازمان و ادغام آنها و ایجاد سازمانی به نام مدیریت و برنامه ریزی، انحلال سازمان مدیرت و برنامه ریزی و ایجاد دو معاونت ریاست جمهوری، داستان غم انگیز و بیسرانجام این حوزه است. اکنون مجلس شواری اسلامی در صدد احیا یا ایجاد مجدد سازمان بر آمده است. در این ارتباط نکاتی به نظر میرسد که اجازه میخواهم به عرض نمایندگان محترم، دولت جدید، و مردم شریف برسانم. شاید کمکی به تصمیم گیری صحیح و قابل ادامه در درازمدت باشد و از اقدامات شتاب زده و بدون عمق جلوگیری نماید.
رجانیوز، حجت الاسلام حمیدرسایی: انتخابات امسال هم مانند تمام اتفاقات مهم سیاسی دیگر برای خودش حال و هوایی داشت. ائتلاف کاندیداها و حضور مستقل ها ، رسانه ها و شخصیت ها ، کاندیداها و برنامه ها ، احزاب و گروه ها ، همه و همه در حال قُل خوردن در دیگ جوش آمده از حماسه سیاسی سال ۹۲ بودند و هر کس با امتحانی که پس داد، خودنمایی کرد.
موضوع "آرامش" و راه رسيدن به "سكينه الهي" از جمله موضوعاتي است كه رهبر معظم انقلاب در بيانات خود در سخنرانيهاي مختلف، به آن اشاره داشتهاند.
آقای روحانی تعریفی از اعتدال بیان کند تا مانند زمان اصلاحات نشود
خاتمی شعار اصلاحات را مطرح کردند ولی به اسم اصلاحطلبی بیشترین فسادها ایجاد شد
به گزارش صابرنیوز سیدعلی طاهری نماینده مردم گرگان و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، گفت: ما ضروری میدانیم که آقای روحانی یک تعریفی از اعتدال ارائه بدهد که خدای ناکرده مانند زمان اصلاحات نشود.
یاسر هاشمی گفت: باید پذیرفت که به رغم تمام نقصها دولت محمود احمدینژاد زحمات بسیاری کشیده است پس باید از وی و تمام کابینهاش تشکر کرد.
رئیس جمهور گفت: مطمئناً آينده پر از سعادت در انتظار جامعه بشري بوده و جمهوري اسلامي ايران سکوي پرش به سمت حاکميت جهاني سرشار از عدالت و سعادت است.
معاون اول رییسجمهور گفت: با توجه به جمیع شرایط دکتر سیدشمسالدین حسینی، قطعا وی موفقترین وزیر اقتصاد پس از انقلاب بوده است.
* وقتی توهمات درباره دولت اعتدال هم به پایان خود نزدیک شد
سایت ضد شیعی و ضد ایرانی العربیه فارسی وابسته به دولت سعودی، با انتشار یادداشتی با عنوان "بالاخره توهمات نسبت به حسن روحانی هم فروخواهد ریخت " خاطر نشان کرد که وی مطلوب اصلاح طلبان نخواهد بود.
رهبر معظم انقلاب همانگونه که در سخنرانی خود در حرم طهر حضرت امام (ره) وعده داده بودند، در دیدار اخیر خود با مسئولین قوه قضائیه درباره برخی مسائل مطرح شده در مناظرات تلویزونی نکاتی را مورد تاکید قرار دادند.
کشتار شیعیان مصر، از زبان آخرین بازمانده | ||
تنها بازمانده کشتار وحشیانۀ شیعیان مصر، دولت و رئیس جمهور این کشور را در قبال ریخته شدن خون شیعیان مصری مسئول دانست.
|
حزبالله در سوریه از اسرائيل زهرچشم گرفت | ||
به گزارش بی باک، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
سازش تاکتيکي با اصولگرايان و ماجراي مجلس زوري و ناطق نوري! عضو تندرو حزب مشارکت، خاتمي را ذاتا متعلق به دنياي مدرن توصيف کرد و منظور او از «مدينهْ النبي» را جدا شدن از سنتها دانست. حجاريان همچنين ميگويد سازش با اصولگرايان تاکتيکي است و ما اصول آنان را نميپذيريم. |
چرا احمدی نژاد، دیگر "احمدی نژاد" نیست؟ | ||
نقدی بر این تحلیل که فقط احمدی نژاد است که می تواند جلوی گفتمان سازش بایستد/ احمدی نژاد نقاط قوتی هم دارد اما نه در این حد که چهار سال آینده کاندیدای گفتمان انقلاب شود/ احمدی نژاد در حقیقت با اقدامات دو سال اخیر خود گفتمان انقلاب را ضایع کرد | ||
![]() |