خیز تمدنی امت اسلامی به راحتی قابل تغییر نیست

برچسب ها : خیز تمدنی امت اسلامی, دلایل تحولات انقلاب مصر, شخصیت سیاسی محمد مرسی, حجت الاسلام غریب رضا, ,
خیز تمدنی امت اسلامی به راحتی قابل تغییر نیست
تردد رابط صهیونیستها در سفارت ایران در اردن!
طرح هولوکاست ستون فقرات نظام سرمایهداری را متلاشی کرد
رئیسجمهور با بیان اینکه ما برای 25 سال خانه نشینی امام اول شیعه صدها سال است گریه می کنیم اما...
جریان انحرافی یا ...
دکتر محمد سلیمانی*: مطالبه اصلی مردم و رهبری از دولت یازدهم خلق حماسه اقتصادی است. طبیعتاً منظور حماسه حرکت معمولی نیست، بلکه ایجاد یک تحول اساسی است که اثر بخشی آن در ارکان جامعه ملموس و مشهود باشد و کام مردم را شیرین کند. برای این منظور باید دولت اقداماتی را به صورت اولویت دار انجام دهد. اجازه میخواهم چند پیشنهاد ارائه کنم.
کوروش گلردی
عامل اصلی شکست اصولگرایان در انتخابات، ناکارآمد جلوه دادن دولت اصولگرا بود. این نگاه مردم را به دنبال دولتی نو کشاند همانطور که پس از هاشمی طبق اعتراف خود اصلاح طلبان، مردم به خاتمی رای ندادند بلکه به امتدادِ هاشمی "نه" گفتند و درواقع به دنبال تغییر وضع موجود رفتند. در این انتخابات نیز از آنجایی که ناکارآمدی را بسیار بزرگ جلوه دادند، مردم هم به دنبال تغییر بزرگی بودند و نه تغییری در حد احمدی نژد به جلیلی و حتی احمدی نژاد به قالیباف. به هرحال هر سه ی این بزرگواران اصولگرا نامیده می شوند و مردم به دنبال فردی رفتند که اصلا راه دولت قبلی را ادامه ندهد. پس باز هم مردم تغییر وضع موجود را جستند و نه اینکه جناب روحانی و اصلاح طلبان چنین رأیی داشته باشند.
پویا علیمردانی
پس از تحولات اخیر در عرصه سیاسی، هم اکنون افکاری در حال شکل گیری در سطح جامعه است مبنی بر اینکه با تغییر دولت تحریم ها برداشته شده و مشکلات اقتصادی مرتفع خواهند شد.
حادثه کوی دانشگاه در 18 تیر 1378 یکی از حوادث ناگوار تاریخ معاصر است که ابعاد مختلفی از آن تاکنون مورد بررسی قرار گرفته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «پایبندی به قانون» تعریف اصلی اعتدال است و گفت: در مواقعی که دشمن زور میگویند و منطق ما را نمیپذیرند، مقاومت عین اعتدال است.
رجانیوز - فاطمه سرخهدهی: در حالي كار دولت دهم به پايان مي رسد كه در انتخابات خرداد ماه بيشترين هجمه ها و انتقادات به آن وارد شد. حجم انتقادات و در برخي موارد سياهنمايي ها به حدي بود كه رهبر معظم انقلاب در دو نوبت يكبار در سالگرد ارتحال امام خميني و يكبار در جمع مسوولان دستگاه قضا به اين مسئله اشاره فرمودند. هر چند در سالگرد ارتحال امام فضاي انتخاباتي مانع از تامل برخي از نامزدها در منويات مقام معظم رهبري شد و پس از فرمايشات ايشان باز هم هجمه ها و سياهنمايي ها از اوضاع كشور و دستاوردهاي نظام ادامه يافت اما رهبر معظم انقلاب پس از فروكش نمودن هياهوي انتخابات از اين رفتار برخي از كانديداهاي رياست جمهوري انتقاد نموده و مغفول ماندن دستاوردها و نقاط قوت دولتهاي نهم و دهم را خاطر نشان نمودند.
دولت موسوی و اولین انشعاب در جریان خط امام(ره)
نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای تاسیس تا کنون همواره با جریان های منحرف و ناسازگار با انقلاب مواجه بوده است.
توسط علامه مصباح در مشهد مطرح شد:
وحید جلیلی سردبیر نشریه راه، در جلسهای با عنوان «ظرفیتهای جمهوریت دینی، انتخاب و فرصتهای پیش رو» به بررسی و تحلیل نتایج انتخابات ریاست جمهوری و بایدهای جریان حامی گفتمان انقلاب اسلامی در دوره جدید پرداخت.
کمیل نقیپور: در حالی که شعله اعتراضات در ترکیه کمفروغ شده بود، آتش اعترضات این بار در قاهره و دیگر شهرهای بزرگ مصر شعلهور شد تا حامیان سیاستهای آمریکا در منطقه، طعم بیوفایی سران کاخ سفید را بیش از دیگران حس کنند.
با گذشت چند هفته از انتخابات ریاست جمهوری در ایران حجم انبوهی از تحلیل های مختلف و گاه متضاد از پیروزی حسن روحانی در اتاق فکر های غربی منتشر شده که نشان میدهد که برداشت های مختلفی از این انتخابات شده است.
سعدالله زارعی
تحولات جاری مصر آنقدر مهم است که از جنبهها و زوایای گوناگون مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. مسلما این تحولات از یک سو تاثیر مهمی بر «آینده مصر» خواهد داشت و از سوی دیگر با پیامدهای مهم منطقهای و بینالمللی همراه خواهد بود کما اینکه طیفبندیهای موافق و مخالف در سطوح داخلی، منطقهای و بینالمللی و تمرکز ویژه همه دنیا روی آنچه امروز در مصر میگذرد از حساسیت، تاثیر و اهمیت این تحولات خبر میدهند.
غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که ریاست مجلس در دوره هفتم را نیز برعهده داشت با حضور در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» به طرح خاطرات و ناگفتههایی از قبیل دوران مبارزاتی خود، دوره های مختلف مجلس و نحوه تعامل با رییس جمهور و نیز خصوصیات و ویژگیهای زندگی مقام معظم رهبری پرداخت که متن این گفتگو به شرح زیر است:
اشتباهات مرسی درباره اسرائیل، سوریه و اسلام زمینه ساز سقوط وی شد
امریکایی ها از تقسیم مردم مصر به دو دسته موافق و مخالف مرسی خوشحال هستند
اعتدال در عرصه سیاسی، همراهی با مواضع رهبری است
خطیب موقت جمعه تهران گفت: برخی کاندیداها به گونهای در رابطه با کشور اظهارنظر میکردند و جوری وانمود میشد که گویی کشور در عرصه اقتصادی ورشکسته است در حالی که چنین نیست.
فقر فرهنگي مصيبتبارتر ازفقر اقتصادي است
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: فقر فرهنگي مصيبت بارتر از فقر اقتصادي است.
بسته کامل صابرنیوز از واکنش کشورهای مختلف جهان نسبت به تحولات مصر/ از دعوت مصری ها به دموکراس توسط کاترین اشتون تا دورغگو خواندن اخوان المسلمین توسط بشار اسد
افراطی ها در صدد مصادره "اعتدال" / مرز اعتدال و افراط و تفریط با قانون مشخص می شود
علت نارضایتی اسرائیل از برکناری مرسی
مسجد بنایی اسلامی است نه سکولار
جواب های دندان شکن به شبهات وهابیت(8)