
برچسب ها : بازخوانی نقاط عطف, فتنه 88, بخش دوم, 6 دروغ بزرگ سبز, ,
تئوری تقلب در انتخابات که به قول محمدعلی ابطحی، رمز آشوبهای خیابانی سال ۸۸ بود و به طور گسترده از سوی رسانههای اصلاحطلب تبلیغ میشد، اکنون جای خود را به ایجاد یک فضای تبلیغاتی برای به فراموشی سپردن اتفاقات ریاست جمهوری دهم و تلاش برای زمینهسازی حضور این طیف سیاسی در انتخابات سال آینده داده است.
«اعلام مواضع صریح و شفاف و مرزبندی دقیق با فتنهگران» یکی از توصیهها و تذکرات جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب به خواص و علما در جریان فتنه سال 88 بود و ایشان با اشاره به جایگاه تاثیرگذار خواص بر افکار عمومی، همواره نسبت به این موضوع توجه ویژه داشتند و در سخنان خود بارها خواستار حضور خواص در عرصه مقابله با فتنه شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(دوشنبه) در خجسته سالروز عيد مبعث پيامبر عظيم الشأن اسلام، در ديدار مسئولان نظام، سفيران و نمايندگان كشورهاي اسلامي و جمعي از خانواده هاي معظم شهدا تأكيد كردند: از ميان رشته هاي بيشمار نور بعثت، جامعه بشري امروز به 2 مسئله نياز مبرم دارد: يكي «برانگيخته شدن فكر و انديشه» و ديگري «تهذيب اخلاق».
پایگاه اطلاعرسانی Khamenei.ir به مناسبت چهارم خرداد روز دزفول خاطرهای از حضور رهبر معظم انقلاب در روزهای موشكباران شهر دزفول را منتشر میكند. حضرت آیتالله خامنهای این خاطره را در خطبههای نماز جمعه نهم آبانماه ۱۳۵۹ روایت كردهاند.
پس از تبعید امام خمینی در سال 1343 و رو به افول نهادن مبارزات روحانیت، جمعی از فضلای حوزه علمیه قم که غالبا از شاگردان امام خمینی(ره) به حساب می آمدند تصمیم گرفتند تا تشکیلاتی برای نظم دهی به امور مبارزات شکل دهند. جلسات مداوم این افراد منجر به نوشتن اساسنامه تشکیلاتی شد که بعدها به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مشهور شد اما یک بی احتیاطی از سوی احمد آذری قمی سبب شد تا گردانندگان جلسه مجبور به فرار از شهر قم شوند.
فتحي نه از جنس فتح خاك
تبريك امام به رزمندگان پيروز خرمشهر
فتح خرمشهر فتح خاك نيست، فتح ارزشهاي اسلامي است، خرمشهر شهر لالههاي خونين است، خرمشهر را خدا آزاد كرد. مبارك باد بر ملت عظيمالشأن ايران اين چنين فرزندان سلحشور و جان بر كفي كه نام آنان و كشورشان را جاويدان كردند و مبارك باد بر اسلام بزرگ اين متابعاني كه در دو جبهه با دشمن باطني و دشمنان ظاهري پيروزمندانه و سرافراز امتحان خويش را دادند و براي اسلام سرافرازي آفريدند.
نسبت استاد شاگردی آیت الله العظمی بهجت و آیت الله مصباح یزدی شاید تا چندی پیش و در ایام حیات عارف بزرگ زمانه، چندان آشکار و پیدا نبود، چه از آن جهت که حضور آیت الله بهجت مانع از بیان این ارتباط میشد و چه از آن جهت که سمت و سوی آشکار فعالیت علامه مصباح در حوزه اندیشه و سیاست به چشم میآمد و ابعاد اخلاقی در پشت این روشنگریهای نظری و سیاسی پنهان.
امیرحسین ثابتی: "به اولاند باید احترام گذاشت. به وی زنگ زدم و تبریک گفتم؛ رئیس زمانی رئیس است که شکست را به عهده بگیرد. مسئولیت شکست را بر عهده میگیرم و از این به بعد من یکی از شما خواهم بود. می خواهم به فرانسویها بگویم از هر زمان دیگری به فرانسه علاقمند هستم. زندگی از شکستها و پیروزیها تشکیل شده است و موفق نشدم ارزشهای مورد اعتقادم را پیروز کنم" اینها جملاتی است که نیکلا سارکوزی رییس جمهور فرانسه پس از شکست در برابر رقیب خود، اولاند بر زبان آورد.
به دنبال انتشار مجموعهای پر حجم از تخریبها و توهینهای سازماندهی شده علیه روح الله حسینیان در هفتههای اخیر، این نماینده شجاع و انقلابی مجلس در واکنشی اخلاقی به این حجم گسترده تخریب، با ارسال رنجنامهای برای رجانیوز، به بخشی از شبهات وتهمتهای وارد شده در رسانهها و شبنامههای گروههای مختلف سیاسی علیه خود پاسخ داد.
محمدرضا شهبازی: وقتی وارد ساختمان شد همان مسافت کمی که پیاده راه رفته بود، درد کمرش را تشدید کرده بود و باعث شده بود تا نفس نفس بزند. پایی که در بغداد جا گذاشته بود طی کردن مسیر چند ده متری کوچه را برایش سخت میکرد. از آن چیزی که با خواندن شکنجههایی که شده بود انتظار داشتیم جوانتر بود و از آن چیزی که در عکسها دیده بودیم شکسته تر. والبته از آن چیزی که فکرش را بکنید گرم و صمیمی تر.
نشریه پلاک هشت در شماره جدید خود با انتشار ماجرایی به قلم حسین بهزاد از حاج سعید قاسمی، به روایت تقابل اکبر گنجی با شهید همّت در دوره دفاع مقدس پرداخت.
همدان: دو موضوع مهم سیاسی و فرهنگی از جمله محورهای سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان در همایشی با عنوان بینش سیاسی نسل سوم بود که صبح امروز در همدان برگزار شد.
مهدی آذرپندار: «تحجر و تجدد دو پرتگاه جهنمی هستند که در این سوی و آن سویِ صراط عدل دهان باز کردهاند...» این جملهای از یکی از یادداشتهای انتقادی «سید مرتضی» است که در روزهای اوج سوره و نقدهای سینماییاش، خطاب به «محمد خاتمی» -وزیر وقت ارشاد- نوشته بود.
محمدکاظم انبارلویی
موضع قدیمی و تکراری جناب آقای هاشمیرفسنجانی در مورد ضرورت مذاکره با آمریکا در دیدار با مسئولان فصلنامه مطالعات بینالمللی بهانهای است برای بازخوانی این گزاره و موضع اصولی که چرا مذاکره با آمریکا "نه" و رابطه با شیطان بزرگ "هرگز"!
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: کسی که از مذاکره با آمریکا صحبت می کند، اگر خیانت نکرده باشد، احتمالا فراموشی در سن پیری پیدا کرده است.
هاشمي رفسنجانی در چند روز گدشته در مصاحبه با یک فصلنامه مطالعاتی خارجی مذاكره با امريكا را مانند مذاكره با ساير كشورها نظير روسيه و چين عنوان كرده بود، از امريكا بهعنوان قدرت برتر دنيا كه بايد با او مذاكره كرد، ياد كرده بود و از نامهاش به امام در آخرين روزهاي حيات مبارك ايشان خبر داده بود كه در اين نامه از ايشان درخواست شده بود كه در زمان حياتشان تكليف موضوعهايي از جمله مذاكره با امريكا را روشن كنند، چرا كه پس از ايشان كسي نيست كه انقلاب را از اين گردنهها عبور دهد، که این اظهارات هاشمی با واکنش های زیادی را در بین سیاسیون و جامعه دانشجویی همراه بوده است.
حسین شریعتمداری مدير مسئول روزنامه کیهان به اظهارات آقاي اكبر هاشمي رفسنجاني در مصاحبهاش با يك فصلنامه مطالعات خارجي واكنش نشان داد و از ميان سخنان پر ابهام هاشمي در اين مصاحبه، به بخشي از اظهارات او كه به موضوع "لزوم مذاكره با امريكا" اختصاص داشت، پاسخ داد.
شهید مهدی رجببیگی از دانشجویان مبارز پیش از انقلاب بوده است. وی که در آستانهی پیروزی انقلاب اسلامی دانشجوی مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه تهران بود از جمله دانشجویان پیرو خط امام بود که پس از انقلاب در تسخیر لانهی جاسوسی و همچنین برگزاری کنفرانس نهضتهای آزادیبخش در آنجا نقش مهمی را ایفا کرد. شهید رجببیگی که در فعالیتهای مختلف انقلابی از مقالهنویسی تا نگارش متون طنز و از تدریس در مناطق محروم جنوب شهر تهران تا ترویج ایدههای اسلامی در محافل دانشگاهی نقشی اساسی داشت در مهرماه سال شصت در درگیریهای خیابانی به دست عوامل سازمان مجاهدین خلق (منافقین) ترور شد و به شهادت رسید.
محمد مهدي تهراني: 1- انتخابات مجلس نهم شبیهترین انتخابات به ریاست جمهوری نهم بود. سوم تیر، جریانی مردمی به مصاف احزاب شتافت تا گفتمان انقلاب را به پیروزی برساند؛ در مجلس نهم نیز همینگونه شد و این همه در حالی رخ داد که بسیاری از چهرههای خوشنام چون لنکرانی، الهام، نادر طالبزاده، سعید قاسمی، پناهیان، وحید یامینپور، ماندگاری و... از کاندیداتوری عذر خواسته بودند. در واقع جبهه پایداری شايد از نيمي از ظرفیت خود استفاده کرد و نتیجه چنین شد.
امير حسين ثابتي: 1- بیش از 9 ماه از زمانی ميگذرد که خاتمی شرطهاي خود را برای حضور در انتخابات مطرح کرد. در این فاصله، عکس العمل های متفاوتی نسبت به اظهارنظر او ابراز شد اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، نپذيرفتن این شرطها از سوي نظام بود، ولي بهرغم ناكام ماندن اين باجخواهي، خاتمی باز هم در انتخابات مجلس نهم شرکت کرد و این ماجرا منجر به آغاز سلسله اختلافهاي جدیدی میان جريان فتنه شد.
وزير كشور در حالي از مشاركت 64.2 درصدي مردم در انتخابات مجلس نهم خبر داد كه دو سال و نيم قبل در شرايطي كه برخي خواص مردود در رعب فتنههاي خياباني جريان فتنه قرار گرفته بودند و بهرغم هشدارها و انذارهاي مكرر رهبر معظم انقلاب مبني بر اعلام موضع صريح و بهدور از كليگويي، يا سكوت ميكردند و يا با اظهارنظرهاي مبهم، آب به آسياب فتنه ميريختند، رهبر انقلاب در نماز جمعه 20 شهريور 88، در يك پيشبيني الهي و معجزهگونه، چنين اتفاق بزرگي را پيشبيني كردند.
شاید کمتر جوانی باشد که حداقل یکبار پای منبر حجتالاسلام والمسلمين علیرضا پناهیان ننشسته باشد یا حداقل سخنرانیهای او را در قالب لوح فشرده و نوار نشنیده باشد. پناهیان که زمان با دعای ندبههای صبح جمعه، سخنرانیهای امام زمانی هیئت محبان قم و بحثهای جذاب و اخلاقی مسجد دانشگاه تهران شناخته میشد، این روزها و پس از ایام فتنه، اولویت خود را در سخنرانی و گفتوگو در مورد مسائل سیاسی و اجتماعی با موضوع ولایت و ولایتمداری تشخیص داده و بر همین اساس بحثهای جدید و قابل تاملی را در مجامع جوان و انقلابی مطرح کرده است.
مهدي عبداللهي
نمیتوان از آثار مثبت فتنه 88 غافل شد! زهری که پادزهر قوی در جامعه ایجاد کرد و به نظام اسلامی مصونیت بخشید، تیشه ای که قصد داشت به ریشه نظام صدمه بزند اما خودش شکست و به تعبیر مقام معظم رهبری، نظام زنده است و اگر زخمی هم بردارد آن را ترمیم می کند، و بعداز آن واقعه امت اسلامی به خود آمد و به برکت هدایت و سرپرستی مقام عظمای ولایت و روشنگری سربازان ایشان، موج بصیرت و آگاهی به راه افتاد و همه مردم بیش از پیش بر مدار ولایت فقیه، هوشمندانه و پرشور در صحنه های مختلف دفاع از نظام و ولایت حضور دارند.
گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون برنامههای دشمن علیه انتخابات:
با اصل انتخابات دشمنند
دكتر غلامحسين الهام پنجشنبه 27 بهمن مهمان دانشگاه قم بود تا با مروري بر مسائل مجالس شوراي اسلامي از ابتداي انقلاب تاكنون به آخرين وضعيت و آرايش سياسي انتخاباتي اصولگرايان پرداخت.