
برچسب ها : بازی رسانه ها, بازی در زمین دشمن, تصاویر, عکس, دایره ولایتمداری, قانون مداری, تن دادن به قانون, ,
21 دي 88؛ ترور دكتر مسعود عليمحمدي، 8 آذر 89؛ ترور دكتر مجيد شهرياري، 8 آذر 89؛ ترور ناكام دكتر فريدون عباسي دواني، 2 مرداد 90؛ ترور داريوش رضايينژاد و سرانجام 21 دي 90؛ ترور مصطفي احمدي روشن؛ اينها نمونههاي آشكار عملياتهاي تروريستي امضادار در طي دو سال اخير عليه دانشمندان و محققان ايراني بهغير از عملياتهاي تروريستي كور در ساير نقاط كشور مانند بمبگذاري روز تاسوعا در چابهار است.
معرفي كتاب ارزنده "شورش اشرافيت بر جمهوريت" از انتشارات مركز اسناد انقلاب اسلامي
در اين كتاب با نگاهي علمي، حوادث قبل و پس از انتخابات دهم رياست جمهوري، راهبردها و سازماندهي نيروهاي سياسي مورد بررسي قرار گرفته است.
كتاب "شورش اشرافيت بر جمهوريت" نوشته حميدرضا اسماعيلي از انتشارات مركز اسناد انقلاب اسلامي مي-باشد.
در اين كتاب با نگاهي علمي، حوادث قبل و پس از انتخابات دهم رياست جمهوري، راهبردها و سازماندهي نيروهاي سياسي مورد بررسي قرار گرفته است.
نويسنده با استفاده از نظرات عبدالكريم سروش، حسين بشيريه و سعيد حجاريان (كه ايدئولوژي اصلاحات برآيندي از افكار و آراي آن ها بوده) و راديوها و تلويزيون هاي بيگانه، كتاب "شورش اشرافيت بر جمهوريت" را در 9 فصل نوشته و تدوين كرده است.
سردار شیرازی مطرح کرد
واکنش فرمانده کل قوا به قرارداد خرید 12 فروند موشک خارجی
سپاه نیوز: رئیس دفتر نظامی فرماندهی کل قوا روایتی از خرید 12 فروند موشک پس از جنگ و واکنش رهبر معظم انقلاب به آن را مطرح کرد.
الف: آنچه در پي مي آيد فقط اندكي از بسيارهاست؛
1- اواسط دهه 60 بود. آن روزها، آمريكا از يكسو براي پيشگيري از سرايت الگوي انقلاب اسلامي به ساير ملت هاي مسلمان در شيپورهاي تبليغاتي خود مي دميد كه در ايران اتفاق مهمي نيفتاده است! و در همان حال، هجوم همه جانبه اي را در عرصه هاي نظامي، سياسي و اقتصادي عليه جمهوري اسلامي ايران سامان داده و به ميدان آورده بود. در گرماگرم اين پروژه دوسويه، حضرت امام (رضوان الله تعالي عليه) خطاب به آمريكا فرمود «اگر مي گوئيد در ايران هيچ اتفاق مهمي نيفتاده است، چرا اينهمه سر و صدا و هياهو مي كنيد»؟!
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه در دوره فتنه 88 نيز مواضع روشن و صريحي در مقابل فتنهگران داشت و حتي از هاشمي رفسنجاني و نقش او و نزديكانش در فتنه نيز انتقادهاي شديدي ميكرد، امروز نيز به همايش تجلیل از پیشکوستان بسیج رفت و اينبار عليه راضيان و ساكتان فتنه و همچنين عوامل پشت پردهي اين جريان، مطالبي را بيان كرد.
دو سال پس از حماسه 9 دي 88 و در حالي كه سخنرانيها، كتابها، تحليلها و ناگفتههاي زيادي در مورد ابعاد اين حماسه بيان شده است، شش تن از علماي برجسته نظرات خود را بهصورت كوتاه در اين زمينه بيان كردند كه رجانيوز، اين متنها را به همراه دستخط آنها منتشر ميكند:
بعد از فتنه 88 که در روز عاشورا عده ای از خدا بی خبر حرمت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان را نگه نداشتند مردم با غیرت ایران با خلق حماسه ای مثال زدنی در روز 9 دی 88 برای همیشه این فتنه را جارو وبه زباله دان انداختند.
همزمان با دومین سالگرد گرامیداشت حماسه ولایی 9 دی 88، دومین همایش جبهه پایداری انقلاب اسلامی در استان کرمان برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسدران:
فتنه 88 از تلاقی منافع استکبار و انگیزه عناصر قدرتطلب به وجود آمد
سپاه نیوز: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: فتنه 1388 با تلاقی منافع استکبار و انگیزه عناصر قدرتطلب به وجود آمد.
مراسم حماسه سالگرد 9 دي با سخنراني آيتالله علم الهدي امام جمعه مشهد مقدس و مداحي حاج منصور ارضي، حاج سعيد حداديان و حاج محمود كريمي در مسجد ارك تهران برگزار شد تا همانطور كه به بركت هيئتها و عزاداريهاي حسيني، بساط فتنه جمع شد، در سالروز اين حماسه نيز باز بهترين گراميداشتها در همان مساجد و هيئتها برگزار شود.
خطيب نماز جمعه امروز تهران با اشاره به تلاش استكبار جهت سرد كردن فضاي انتخابات، تصريح كرد كه اگر آنها اين تلاش را نكنند، ما شك مي كنيم.
به گزارش ايسنا، آيت الله سيد احمد خاتمي در خطبه دوم نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به آغاز رسمي فعاليتهاي اجرايي نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي، اظهاركرد: استارت مرحله اول انتخابات زده شد، نام نويسي ها صورت گرفت و اميدواريم مراحل ديگر نيز با موفقيت انجام شود.
کامران باقری لنکرانی گفت: ما باید کاری کنیم انتخابات آتی سپری شود و با حضور حداکثری همراه باشد و سلایق مختلف در چارچوب نظام در صحنهها حاضر باشند.
برنامه "دیروز، امروز، فردا" شب گذشته با حضور حمیدرضا مقدمفر معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کامران باقری لنکرانی وزیر سابق بهداشت و علی محمد نائینی رئیس ستاد بزرگداشت نهم دی به تبیین حماسه نهم دی و فتنه 88 پرداخت.
امام جمعه مشهد گفت: موضوع کربلا يک کارگاه است که در همه زمانها انقلاب ميآفريند و باعث خلق حماسه ميشود.
به گزارش ايسنا، آيتالله سيد احمد علمالهدي در خطبههاي اين هفته نماز جمعه مشهد ـ كه در حرم مطهر رضوي برگزار شد ـ بيانات مقام معظم رهبري در مورد 9دي را يادآور شد و خاطرنشان كرد: خصوصيات مشترك فتنه در برابر انقلاب امام حسين(ع)، توانست حماسه 9 دي را به حماسه عاشورا پيوند بزند. ترديدي نيست عوامل دخيل در جريان عاشورا که باعث به وجود آمدن حوادث و فجايع شدند، خواصي بودند که آن روز با مقام ولايت زاويه پيدا کردند و باعث ايجاد ترديد در مردم براي همراهي با امام خود شدند. ترديدها تا جايي پيش رفت که باعث شد 120 هزار نفر از مردم کوفه در مقابل امام حسين(ع) بايستند تا خون ايشان و يارانشان را بريزند.
جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 9 دی با انتشار بیانیهای، ضمن بزرگداشت این روز بزرگ در تاریخ ایران اسلامی، ضمن ریشهیابی تاریخی 9 دی، انتخاب نمایندگانی شایسته در انتخابات پیش رو را تداوم این حرکت تاریخی دانسته و به بیان ملاکهای خود در این زمینه پرداخت.
دو سال پيش حماسه بزرگ 9 دي در چنين روزي در شرايطي رقم خورد كه به تعبير رهبر معظم انقلاب، يادآور روزهاي اول انقلاب و صدر اسلام بود. خودجوش بودن اين حماسه بزرگ، يكپارچگي ملت و ايمان قلبي و ديني آنها به انقلاب، تمام شدن حجت بر همه از مسئولين گرفته تا فتنهگران و دشمنان خارجي، زمان شناسي و لحظهشناسي برخي از ويژگيهاي اين حماسه بود.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: مردمان کمی در کشور هستند که هنوز حقیقت فتنه سال 88 را درک نکردهاند و حتی هنوز برخی خواص میگویند این یک دعوای انتخاباتی بود و دلیل قطعی نداریم که این مسائل یک فتنه بوده است.
علي عبدي
در قضاياي نهم دي، عاشورا به كمك ملت آمد
امام خامنه اي
خوب يادم هست كه در دوران حاكميت دوم خردادي ها بر اين مُلك، و در دوراني كه خود اصلاحاتش مي ناميدند (كه البته مردمان از ايشان چيزي جز افساد في الارض نديدند)، و در هنگامه ي فتنه هاي گاه و بيگاه شان( كه به قول رئيس دولت وقت، هر 9 روز يك فتنه رخ مي داد) كه دل دردمندان امام و انقلاب را به درد آورده بود (چنانچه اوج آن 18 تير 78 بود)، وقتي فرزانه اي بزرگوار اضطراب و نگراني ما جوانان نوپاي انقلاب خميني را در كوران آن فتنه می نگریست، با گفتن گفتاري نغز و حكيمانه چندان آرامم كرد كه از آن پس ، آتش هر فتنه اي كه شعله بر می کشد و مي رود تا خرمن انقلاب خمینی را بسوزاند، با يادآوري جمله حکیمانه آن خردمند، ديگر بار آرام مي شوم و اميدوار. او گفت: "انقلاب خميني را، رازهاي سر به مُهر بسياري است كه در هنگام بروز فتنه ها، هر بار يكي از آن رازهاي سر به مهر، جستن آغاز مي كند و آتش فتنه را فرو مي نشاند".
در روزهای اخیر سایت شخصی و رسمی آقاي اکبر هاشمی رفسنجانی می کوشد تا با مشابهت سازی میان اتفاقات سالهای ابتدایی انقلاب و فتنه 88 و مشابهت سازی ابوالحسن بنی صدر و محمود احمدی نژاد به توجیه اقدامات رئیس مجمع تشخیص در فتنه 88 بهويژه نامه بدون سلام و والسلام او بپردازد، بهطوري كه در آخرين مورد حتي مصاحبهاي از آقاي هاشمي منتشر كرده كه وي در آن، توضيحاتي را درباره نامههاي سال 58 و 59 به امام خميني و نامه سال 88 به رهبر معظم انقلاب مطرح كرده و اين نامهها را از يك جنس دانسته است.
همايش سراسري 9 دي در حالي امروز در مركز همايشهاي بينالمللي صداوسيما برگزار شد كه سخنرانان اصلي آن دبير شورايعالي امنيت ملي، امام جمعه مشهد مقدس و رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي بودند.
زير تابلوي خط امام جمهوري اسلامي را خط زديم!
دبير مجمع روحانيون به شيوه شروع از پله دوم و ضمن مظلوم نمايي گفته است «حاكميت از اصلاح طلبان عبور كرده است و آنان را به انتخابات راه نخواهد داد و اصلاح طلبان با وضعيت موجود نمي توانند در انتخابات شركت كنند. دوستانشان هنوز در زندان هستند و آقايان موسوي و كروبي در حصر به سر مي برند. با اين وضع چگونه مي توانند در انتخابات شركت كنند؟»
حدود دو ماه تا زمان انتخابات مجلس شوراي اسلامي باقي مانده است اما عليرغم بحثهاي زيادي كه در مورد آمدن و نيامدن گروهها و ليستهاي انتخاباتي مطرح است، كمتر به ويژگيهاي يك مجلس آرمانگرا و نمايندهي در تراز اين مجلس پرداخته ميشود.
نشست دانشجویان اصفهانی با محمدرضا باهنر که بیشتر به جلسه استیضاح عضو اصلي گروه موسوم به 7 + 8 شباهت داشت، با ترک این جلسه توسط نایب رییس مجلس و بیپاسخ ماندن تعدادی از پرسشهای دانشجویان ناتمام ماند.
آيتالله مصباح يزدي در گفتوگويي به سؤالهايي در مورد فعاليتهاي قبل از انقلاب خود و ناگفتههايي از جمع 11 نفره ياران انقلاب، روشنگريهاي پس از انقلاب بهويژه در دورههاي موسوم به سازندگي و اصلاحات، علت حمايت از احمدينژاد و نقد انحرافهاي در دولت، فتنه 88، ساكتين فتنه، تشكيل جبهه پايداري، علت حمايت از آن، برخي ادعاها در مورد ضد وحدت بودن جبهه پايداري و تكليف اين جبهه پاسخ داد.
جواد حجتي: انحراف از سیره و سنت رسول خدا(ص) بعد از رحلت آن بزرگوار از جمله واقعیات تاریخ است که محققان و پژوهشگران نسبت به آن تردیدی ندارند. این انحراف اگرچه با رحلت پیامبر اکرم(ص) آغاز شد اما ظهور و بروز آن در فاجعه سال 61 هجری و شهادت حضرت سید الشهدا(ع) به اوج خود رسید.
در سالروز شهادت شهید مجید شهریاری شهریار هستهای ایران، دانشجویان به نشانه اعتراض مقابل سفارت انگلیس تجمع کردند تا نشان دهند که از پشت پرده این توطئه ها آگاه هستند و اگر جان ساورز رئیس سرویس سرویس جاسوسی انگلیس یک ماه قبل از ترور شهید شهریاری از اقدامات عملیاتی و اطلاعاتی برای توقف برنامه هستهای کشورمان خبر داده و در حقیقت خط ترور را داده بود، دانشجویان ایرانی به این زودیها خط خیانت دولت انگلیس در حق ملت ایران را از یاد نخواهند برد.
مجید بذرافکن
فتنه 88 به بهانه نتیجه انتخابات 88 رونمایی شد. ماجراهایی که ریشه در بیست و اندی سال قبل داشت. حسادتها و حقدهای روان شناختی نسبت به عزیزان انقلاب اسلامی با هوشمندی و بسترسازی دقیق دشمن پروژه ای را کلید زد که در اوان خود، هدف گیری اصلیاش را در ضدیت با اصل نظام اسلامی را برملا نساخته بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: تجلی اطاعت از خداوند متعال، اطاعت از رسول اکرم(ص)، تجلی اطاعت از رسول(ص)، اطاعت از امام معصوم(ع) و تجلی اطاعت از امام معصوم(ع)، اطاعت از ولی فقیه است.