
دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هسته ای ایران به نامه اخیر کاترین اشتون پاسخ داد.
برچسب ها : آخرین وضعیت مذاکراتی پرونده هسته ای ایران چیست؟, اراده ملتها جايگزين مناسبات استبدادي در نظام بينالملل خواهد شد, ,
دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هسته ای ایران به نامه اخیر کاترین اشتون پاسخ داد.
"درست شدن كشورها مرهون شماهاست، مرهون شما مادرهاست، خرابی و آبادی كشورها تابع شماهاست."
امام خمینی(ره) این جملات را برای مقام والای مادر بیان کرد تا همه بدانند نمی توان به راحتی از کنار زنانی که می توانند تاریخ ساز باشند گذشت اما این جمله امام راحل در حالی بر جایگاه مادر تاکید دارد که سالهاست آرامگاه مادر ایشان در گوشه ای از قم، خاک غربت می خورد.
يكي از نقاط عطف تاريخ كه پيرامون آن حرف و حديث بسيار است، موضوع عدم رأي اعتماد به ميرحسين موسوي توسط 99 نفر از نمايندگان مجلس دوم برغم حمايت امام از وي است. بادامچيان درباره رابطه ميرحسين موسوي حرفهاي گفتني بسيار دارد، چهانكه در خاطرات هاشمي رفسنجاني نيز اين دو راس دو جريان داخل حزب معرفي ميشوند؛ هرچند ديگر مطالب درباره تعاملات سياسي اين دو نيز خارج از اين موضوع نيست، همچون ماجرايي كه بادامچيان به آن اشاره ميكند كه «ميرحسين موسوي افكار خود را در روزنامه جمهوري اسلامي چاپ ميكرد و مطالبي كه از حزب و بزرگان آن ميگفت و خيلي از آنها را آنطور كه بايد و شايد منعكس نميكرد، آن روزنامه، ارگان حزب بود و حزب هم 5 نفر، یعنی شهید دکتر آیت، شهید صادق اسلامی، مرحوم آقای زوارهای، دکتر سید محمود کاشانی و یک نفر دیگر را بهعنوان هیأت امنا تعیین کرده بود. قرار بود مهندس موسوی، نشريه را با هیأت امنا هماهنگ کند، ولی او اصلاً آنها را راه نداد! » و ارگان حزب، يكي از نقاط تلاقي مخالفان اصلي ميرحسين موسوي با وي بود؛ اما در اين مصاحبه با توجه به محدوديتها تنها بر بازكاوي ماجراي 99 نفر متمركز گشتهايم.
خبر ادغام چهار وزارتخانه در چهار وزارتخانه ديگر بر اساس مصوبه دولت روز گذشته در حالي از سوي پايگاه اطلاعرساني دولت منتشر شد كه بر خلاف تيتر اين خبر كه جزئيات ادغام وزارتخانهها بود، در متن خبر صرفاً به كليات ادغامها اشاره شده و در مورد جزئيات آن، موردي نيامده بود.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از منتخبان مردم استان كردستان، خانواده معظم شهدا، علما و مسئولان این استان، كردستان را «سرزمین علم، ادب و هنر» ، «صفا، روشندلی و وفاداری» و «دلاوری، شجاعت و مردانگی» دانستند و خاطرنشان كردند: ملت ایران با حركت روشن بینانه، مجدانه، مستمر و مستقیم خود از لحاظ «علمی، اجتماعی، آبروی سیاسی و عزت ملی» به جایگاهی برتر از گذشته رسیده است.
گفت: اين قضيه ارتباط بعضي ها با «جن گير»ها و «رمال»ها و «فال بين»ها ديگر چه صيغه اي است؟!
گفتم: چرت و پرت مي گويند.
آدرس تغيير نكرده است
ريشه هاي ماجراي اخير در فضاي سياسي كشور چيست؟ بازيگران مختلف هركدام چگونه مي انديشند؟ چقدر از آنچه رخ مي دهد پروژه است و برنامه ريزي شده و چقدر يك پروسه خود انگيخته؟ بازي دوست كدام است و بازي دشمن كدام؟ و چگونه بايد تشخيص داد هر كدام از بازيگران درون كدام بازي قرار دارد؟
ابتدا كمي تاريخ. ناچاريم براي فهم وضع فعلي به گذشته برگرديم و ببينيم وضعي كه امروز با آن مواجهيم محصول تركيب چه رويدادهايي در كدام بستر تاريخي است. در 3 تير 84، وقتي آقاي احمدي نژاد انتخابات را برد، تحليل توام با شادماني بسياري از دوستداران انقلاب اين بود كه آنكه برنده انتخابات شده نه يك فرد، بلكه مجموعه اصول و ارزش هايي است كه در 16 سال ما قبل آن عمدا يا سهوا مغفول و مهجور مانده بود و اكنون كه مجالي براي عرضه خويش يافته به سادگي راي و بلكه جان مردم را صيد كرده است. شادماني مردم مومن از آن رو بود كه پيروزي احمدي نژاد نشان داد برخلاف آنچه كه ليبرال ها و سكولارها در سال هاي ماقبل 84 گفته بودند نه فقط مردم ايران از شعارهاي انقلابي و ديني زده نشده اند و جامعه ايران به سمت سكولاريسم نرفته بلكه تشنگي مردم براي ريختن سرمايه اعتماد خود به پاي كسي كه نماينده صادق اصول انقلاب باشد، هر روز بيشتر هم شده است.
حجتالاسلام والمسلمين پناهيان با تأكيد بر اينكه عدالتزدگي بدون ولايت كار را به جاهاي خطرناك ميكشاند، گفت كه نبايد عدالت را بهانهاي براي اقدام عليه ولايت قرار داد چرا كه قطعاً ولايت بر عدالت مقدم است
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: 9 نفری که قرار است رییسجمهور از بین لیست 13 نفره انتخاب کند در واقع کمککار گروه 3 نفره حداد عادل، ولایتی و عسگراولادی هستند و وظیفه آنها وحدت و پرهیز دولت از دخالت در انتخابات مجلس است
جناب حجت الاسلام آقاى محتشمى، وزیر محترم کشور- ایّده ا... تعالى
در موضوع نهضت به اصطلاح آزادى مسائل فراوانى است که بررسى آن محتاج به وقت زیاد است. آنچه باید اجمالاً گفت آن است که پرونده این نهضت و همین طور عملکرد آن در دولتِ موقتِ اولِ انقلاب شهادت مىدهد که نهضت به اصطلاح آزادى طرفدار جدى وابستگى کشور ایران به امریکا است، و در این باره از هیچ کوششى فروگذار نکرده است؛ و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید امریکاى جهانخوار را، که هر چه بدبختى ملت مظلوم ایران و سایر ملتهاى تحت سلطه او دارند از ستمکارى اوست، بهتر از شوروى ملحد مىدانند. و این از اشتباهات آنها است.
نمازجمعه اين هفته تهران با خطبه پرشور حجتالاسلام والمسلمين كاظم صديقي در تبيين ولايت فقيه و جايگاه امر آن و شعارهاي پياپي نمازگزاران تهراني در حمايت از وليفقيه همراه بود.
امام جمعه موقت اهواز و رئيس مركز حوزههاي علميه خوزستان تأكيد كرد كه دم زدن از امام زمن(عج) و حضرت زهرا(س) بدون اعتقاد به ولايت فقيه باطل و به معناي دكان باز كردن است
سيد عباس ميرحيدري، يكي از نمايندگان فعال در دوره دوم مجلس شوراي اسلامي بود كه در بسياري از كشمكشهاي مجلس دوم نقش ايفا مينمود و بارها نام وي در صورت مذاكرات مشروح مجلس شوراي اسلامي تكرار شده است. اما او نيز پس از قرار گرفتن در ليست 99 نفر، از ورود به مجلس سوم بازماند. وي سوابق اجرايي متعدد در كارنامه خود پيش و پس از نمايندگي مجلس شوراي اسلامي دارد كه سبب گرديده اطلاعات ذيقيمتي از تاريخ انقلاب داشته باشد، اما مصاحبه با وي چندان نيز آسان فراهم نگرديد.
ولایت فقیه، حکومت دینی و جمهوری اسلامی از سوی منتقدان و مخالفان محکوم و متهم به دیکتاتوری و نادیده گرفتن رای مردم بوده است. این شبهات از اولین روزهایی که زمزمه حکومت اسلامی در انقلاب پاگرفت، آغاز شده است و هم اکنون نیز در گوشه و کنار شنیده می شود.
روز پنجشنبه سالن اجتماعات موسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی(ره) در قم میزبان جمع زیادی از فعالان فرهنگی و سیاسی جبهه انقلاب اسلامی از سراسر کشور بود که به همت قرارگاه فرهنگی عمار (مركزي راهبردي جبهه اهل ولاء) در اولین گردهمایی فراگیر این قرارگاه گرد هم آمده بودند.
آهان ! يادم اومد.جرج سوروس فرموده بود! ...
محمد خاتمي در ملاقاتي محفلي ادعا كرد ملت هاي انقلابي منطقه دنبال حاكميت اسلام نيستند چرا كه از ديكتاتوري مقدس مي ترسند!
رئيس دولت اصلاحات كه در فتنه سال 88، همانند سران رژيم هاي مرتجع منطقه، در جبهه مورد حمايت آمريكا و اسرائيل قرار داشت، در ملاقات اخير خود گفته است «باعث تاثر است اين موج مباركي كه در خاورميانه و در دنياي عرب ايجاد شده، موج آزاديخواهي، موج ضديت با ديكتاتوري و مي گويند كه بايد اين حالت فوق العاده از بين برود، انتخابات آزاد باشد. اينها خيلي مبارك است ولي در جنبه ايجابي مساله چگونه است؟ اين موج مبارك در كشورهاي اسلامي رخ مي دهد، جاهايي كه اكثريت آنها مسلمان اند.
مصر سرافكندگي روزگار مبارك را با نزديكي به ايران جبران مي كند
مصر به خاطر تبديل شدن به متحد آمريكا و اسرائيل نفوذ منطقه اي خود را از دست داد و اكنون با نزديكي به ايران و حماس، در حال ترسيم سياست خارجي جديدي است تا نفوذ منطقه اي خود را بازيابد.
خبرگزاري آمريكايي آسوشيتدپرس با انتشار اين تحليل نوشت: مصر جديد در حال ترسيم مسيري جديد در سياست خارجي خود است و مناسبات پيشين در خاورميانه را به هم زده است. قاهره در تدارك گشايش مرز خود با غزه و عادي سازي روابط با دو دشمن اسرائيل و غرب يعني ايران و حماس است. مقامات مصري با روحيه گرفتن از انقلاب در اين كشور و با نگاهي به انتخابات آينده مي گويند كه به سمت سياست هايي كه به طرز دقيق تري بازتاب عقايد عمومي است حركت مي كنند.
از اسرائيل حمايت كنيد تا از خانم كلينتون جايزه بگيريد
يكي از همكاران بازداشتي گروهك ملي- مذهبي با تدارك وزارت خارجه آمريكا نامزد دريافت جايزه شد.
در مراسمي كه در باشگاه ملي خبرنگاران آمريكا به همين منظور برگزار شد، احمد زيدآبادي به عنوان برنده جايزه آزادي مطبوعات اعلام شد. در اين مراسم كه شماري از عناصر زنجيره اي فراري هم حضور داشتند، پيام ويديويي هيلاري كلينتون در ستايش از زيدآبادي پخش شد و ماريا اوترو معاون وزارت خارجه آمريكا در امور كار و حقوق بشر نيز سخنراني كرد.
زهراي ما(س)، آن روزها، بعد از رحلت رسول خدا(ص) و پيش از آنكه، خود نيز چشم از جهان فرو بندد و در جوار قرب الهي به پدر چشم انتظار خويش بپيوندد، بارها كوچه هاي مدينه را كاويده بود و به ديدن برخي از «خواص» رفته بود، فاطمه(س) با دلواپسي سفارش هاي رسول خدا(ص) را به آنان گوشزد كرده بود و عهدي كه با خدا بسته و اكنون بي محابا شكسته بودند را يادآور شده بود. اما، دلشوره فاطمه(س) كه اصرار او را در پي داشت، پاسخي جز سكوت برخي از خواص، به دنبال نداشت و چنين بود كه صداي فاطمه(س) در سكوت سنگين و سؤال آفرين آن روزها گم شد.
تعريف كلام قابل تأويل تاريخي، شايد تنها از عهده گوينده چنين كلامي برآيد كه حتي از بين چنين گويندگاني هم، اوحدي از اوتادشان را ياراي چنين تفصيلي باشد. اصل و اساس اينچنين كلام و منبع نوري آن، قرآن است كه باطن و روح متون ديگر، وابسته به ميزان نزديكي و تأثيرشان از اين منبع لايزال فيض و نورانيت است. پس از قرآن و در مرتبه بعدي آن كلام ائمه طاهرين صلوات الله عليهم اجمعين است كه نه تنها مفسر بلكه روح دميده در كتاب هستند و... الخ.
یوسف سیفی: موسی برای عبادت به طور رفته بود و درمیان امت نبود، بنی اسرائیل روزها و شب ها را در انتظار بازگشت پیامبر می گذراند. آنها ایمان آورده بودند و مسلم بودند. آنها به موسی و خدایش و این دین جدید نجات بخش ایمان داشتند و دیگر از فرعون و ادعای خداییاش خبری نبود.
قدرت امواج بیداری اسلامی خیلی زودتر از آنچه که تصور میشد خود را نشان داد و اولین تاثیرات مهم و استراتژیک این تحولات، امروز در قاهره و پای میز مذاکره سران دو جریان سیاسی عمده فلسطینی یعنی جنبش فتح و جنبش حماس، به ثمر نشست.
اين روزها به دليل شرايط روز، گروههاي مختلف سياسي به ماجراي چگونگي رفتار در برابر نظر امام براي نخست وزيري دوره دوم ميرحسين موسوي ارجاع ميدهند. اين ارجاعها گاه همراه با بيان بخشي از واقعيت است. متن زير و مصاحبههايي كه همراه با آن در رجانيوز منتشر گرديده است؛ مدتي پيشتر و قبل از حوادث اخير تنظيم شده بود تا در فرصت مناسب منتشر گردد. اميد ميرود با اين وصف، اين تورق تاريخي مصون از اعمال نظر در تاريخ نگاري بر اساس مناسبتهاي روز باشد.
انتشار خبر قتل اسامه بن لادن، سرکرده گروهک تروریستی القاعده اگرچه طی روزهای اخیر مورد رپرتاژ خبری رسانه های غربی بوده است اما بسیاری هم چنان در اصل صحت این خبر تردید داشته و با فرض پذیرفتن صحت آن، در نحوه اعلام آن توسط رییس جمهور آمریکا و زمان انتشار این خبر تحلیل های متفاوتی دارند.
از این رو طی گفتگویی با دکتر فواد ایزدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران به بررسی چند و چون و تحلیل های موجود در این رابطه پرداختیم که متن کامل این گفتگوی خواندنی را از نظر می گذرانید:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از معلمان از سراسر كشور، مهمترین وظیفه آموزش و پرورش را تربیت انسانهایی در طراز نظام جمهوری اسلامی و حركت عظیم ملت ایران، دانستند و تأكید كردند: بر همین اساس آموزش و پرورش نیازمند تحول بر مبنای یك الگوی مستقل و پیشرفته ایرانی–اسلامی است كه پرورش انسانهایی مؤمن، متوكل، شریف، شجاع، مبتكر، صبور، امیدوار به آینده و دارای اخلاق نیك و قدرت خطرپذیری برای ورود به میدانهای جدید، نتیجه آن باشد.