
صبح روز دوشنبه مشاور شهردار تهران از قطعيت يافتن كانديداتوري قاليباف براي انتخابات رياست جمهوري سال آينده خبر داد.
برچسب ها : ورود زودهنگام, مجادلات انتخاباتی, نهی رهبر انقلاب, ,
صبح روز دوشنبه مشاور شهردار تهران از قطعيت يافتن كانديداتوري قاليباف براي انتخابات رياست جمهوري سال آينده خبر داد.
هديه اتومبيلهاي سيصد ميليوني بعنوان اشانتيون قراردادهاي ميلياردي فوتباليستها، برگزاري حراج آثار هنري با رقمهاي چند ده ميليوني، فروش خانههاي چند صد متري با قيمتهاي ميلياردي در شمال شهر تهران، قيمت سيصد هزارتوماني يك پرس غذا در رستوران برج ميلاد و... تنها بخشي از خبرهايي هستند كه وقتي به گوش مردم مي خورند عبارت «مرفهان بي درد» را در اذهان آنها تداعي مي كنند. «مرفهان»ي كه دغدغه هاي آنها حول و حوش مد جديد لباس، جديدترين گوشي موبايل، آخرين مدل ماشين و خوش آب و هواترين جا براي گذراندن تعطيلات پرسه مي زند؛ و مستضعفان جهان كه هيچ، حتي سخن گفتن از مردمي كه هر روز چند كيلومتر آنطرف تر خانه آنها زندگي متفاوتي دارند، «درد»ي در آنها ايجاد نمي كند.
دغدغه هاي رهبر معظم انقلاب اسلامی ، نسبت به مسائل معیشتی مردم بر هیچ کس پوشیده نیست ، اما علی رغم تذکرات ، برخی از مسئولان خود را به ندانستن می زنند . «تابناک » برای یاآوری به این دسته از مسئولان ، گوشه هایی از این دغدغه ها را منتشر می کند . لازم به ذکر است که این متن ، از محتوای سخنان رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس ششم و در تاریخ بیست و نهم خرداد 1379 بیان شده است .
هر بار که دشمن، برای دشمنی از خارج حربه ای بیرون آورده است متأسفانه عده ای هم در داخل با دمیدن روح ناامیدی در ملت و با بزرگنمایی تهدیدات دشمن، آن حربه را تیز کرده اند. گرچه طبق سیره امام و رهبر انقلاب، نباید از مشکلات داخلی و نقاط ضعف غفلت یا تغافل کرد، ولی در عین حال لازم است همه برای رفع این مشکلات دست به اقدام زده، در عین اینکه به آینده پیروزمندانه امید خود را حفظ کنند. رهبر معظم انقلاب چند سال پیش در همین زمینه، نکات جالبی را فرموده اند:
نهمین همایش حزب الله سایبر با عنوان "سوریه – خط اول مقاومت" در تالار سیدالشهداء تهران برگزار شد. در این همایش پس از قرائت قرآن توسط حامد شاکرنژاد و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ، حجت الاسلام اختری رئیس مجمع جهانی اهل البیت (ع) و سفیر سابق جمهوری اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام با ابزار رسانه ای خود سیاه را سفید و سفید را ظلمات نشان میدهند، گفت: کاملا درست است بخواهیم بگوييم ننگ و نفرين بر اين جامعه بشري كه با عناوين براق كه در جامعه عرضه ميكند قصد وارونه جلوه دادن جامعه را دارد.
دشمنی های استکبار گرچه امروزه در حد بزرگی در حق ملت ایران روا می شود، اما این دشمنی ها چیز تازه ای نیست. از طرف دیگر، مسائل مربوط به گرانی و معیشت هم امروزه گرچه امروزه بسیار به مردم (خصوصا مستضعفین) فشار می آورد (و مسئولین وظیفه چاره اندیشی جدی برای آن دارند) ولی این هم چیز تازه ای نیست و هر دوی اینها در دوره حیات امام هم وجود داشته است و جالب آنکه فرصت طلبی یا کج اندیشی عده ای برای استفاده از این موضوعات و تخریب دولتها و تسویه حسابهای متعفن سیاسی با این بهانه ها هم امری سابقه دار است. رهبر فرزانه انقلاب، سالها پیش در یک سخنرانی به همین موضوعات اشاره کرده و چنین فرموده اند:
یادی از 21 تير 78 و حکایت مظلومیت انقلاب در سالهای حاکمیت اصلاحات
13 سال پس از فتنه ي كوي دانشگاه تهران، بازخواني نقش تاريخي رهبر معظم انقلاب در مديريت اين مانع پيش روي انقلاب اسلامي خالي از لطف نيست.
خبر ترور و دستگیری شیخ نمر باقر آل نمر امام جمعه شهر العوامیه عربستان موجی جدید از اعتراضات مردمی را در منطقه نفتخیز شرق این کشور به دنبال داشته است. این در حالی است که منابع محلی، علت دستگیری وی را سخنرانی اخیر این عالم شجاع به مناسبت مرگ نایف بن عبدالعزیز میدانند. شیخ نمر در این سخنرانی شجاعانه به آل سعود حمله کرده و مشروعیت این رژیم را زیر سوال برد.
به یاد دارم در سال های نخست حضورم در حوزه علمیه قم، استاد محترمی همواره ما طلاب را به یک نکته مهم در امر تبلیغ رهنمون می ساخت. این توصیه که سال های سال در امر تبلیغ به کار ما طلاب آمده بود، بعدها در ابعاد دیگر زندگی اجتماعی معنا و مفهوم بیشتری یافت. آن استاد بزرگوار همواره به ما طلاب یادآور می شد که وقتی برای تبلیغ به نقطه ای از شهر یا روستایی می روید، سعی کنید هر آنچه از مشکلات و آسیب های آنجا را می بینید با زبان نرم و لین بیان کنید و به دلیل اینکه شاید خوشایند مسئول هیئت امنای مسجد یا دیگر دست اندرکاران مسجد و محله نباشد، در برابر آن سکوت نکنید.
یادداشتی از آیتالله محیالدین حائری شیرازی، عضو مجلس خبرگان رهبری دربارهی وضعیت كنونی و آیندهی جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحدهی آمریكا
پیش از این كه وارد جزئیات مقایسهی فوق شوم، لازم میدانم مقدمتاً مطلبی را به نظر خوانندگان برسانم. چه انسان فردی و چه جوامع انسانی، هر دو فراز و فرودهایی دارند. فراز انسان و جامعه، هدف انسانی اصیل و استواری است كه انسان و جامعهی انسانی حول محور آن میچرخند. وقتی انسانی برای مبارزه با ظلم قیام كرده است، در معراج است، در حال عروج در مكارم اخلاق است. وقتی جامعهای برای مبارزه با ظلم به میدان آمده، آن جامعه تعالی اخلاقی و روحی پیدا میكند، زیرا تعالی اخلاقی به منزلهی آزاد شدن انرژیهای برتر انسانی است. انسان موجودی پرده بر پرده و لایه به لایه است هرچه لایه درونیتر باشد، وسعت همت و انرژی آزادشونده قویتر و نیرومندتر است.
آيتالله صافي گلپايگاني از مراجع تقليد بهتازگي در ديدار با يكي از شخصيتهاي نزديك به مجمع روحانيون مبارز بر حمايت از رهبر معظم انقلاب و پرهيز از تفرقه و حركت بر خلاف جهتگيري انقلاب و نظام تصريح كردهاند.
مشروح سخنرانی خواندنی حاج سعید قاسمی در سالگرد اسارت احمد متوسلیان
چندسالی هست که با رسیدن نیمه تیرماه، حاج سعید قاسمی و دیگر بازماندگان از گردان حاج احمد متوسلیان، بیاد فرمانده اسطورهای لشکر 27 محمد رسول الله (ص) محفلی را برگزار میکنند تا هم دیداری تازه کرده باشند و هم فریاد بزنند که پیگیر سرنوشت او و سه یار دیگرش که همچنان در اسارت صهیونیستها به سر میبرند هستند، حتی در سکوت دستگاههای مرتبط دیپلماتیک.
انتصاب فتواهای خیالی و دروغی به علامه مصباح یزدی، ظاهرا از جریان اصلاحات و ضد انقلاب به جریانات ضد مقاومت منطقه نیز سرایت کرده تا پس از خبرسازی یاران سعید حجاریان مبنی بر صدور فتوا برای قتلهای زنجیرهای از سوی علامه مصباح یزدی در سالهای حاکمیت اصلاحات و خبرسازی العربیه و یاران مهاجرانی مبنی بر صدور فتوای ترور سران فتنه و تقلب در انتخابات از سوی ایشان! اینبار برخی رسانههای لبنانی نزدیک به جریان 14 مارس مدعی صدور فتوای مباح بودن خون تروریستهای سوری پناهنده به لبنان شوند.
شهيد حجت الاسلام والمسلمين سيد فخرالدين رحيمي نماینده مردم لرستان در مجلس اول شورای اسلامی یکی از شهدای کمتر شناخته شده کشتار سوم تیر در دفتر حزب جمهوری اسلامی است. وی که از آغاز نهضت حضرت امام (ره) و حمله ساواک به مدرسه فیضیه در صف یاران انقلاب اسلامی درآمد، در سالهای بعد و به دلیل فعالیت ویژهای که علیه رژیم پهلوی داشت چندین بار به تبعید محکوم شد که بخشی از محکومیت وی، تبعید به ایرانشهر بود و البته تبعید این شهید بزرگوار به ایرانشهر همزمان با حضور رهبر انقلاب در این شهر و تبعید ایشان توسط رژیم پهلوی بوده است.
در فضائل علی اکبر علیهالسلام
فرارسیدن پانزدهمین سالگرد رحلت عارف پارسا، حضرت آیت الله سیدرضا بهاءالدینی، بهانهای شد تا حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، خطیب محبوب جمعهای مذهبی و امام جمعه موقت تهران که توفیق درک شاگردی این بزرگوار را داشته است، در گفتگویی خواندنی، صحبتهایی شنیدنی و نکاتی جالب درخصوص ایشان، آیت الله بهجت، امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مطرح کرده و دریچههای جدیدی را در شناخت این بزرگواران به روی مخاطب بگشاید.
بولتن نیوز:سخنان رهبر انقلاب در ديدار با مسئولان عالي قوه قضائيه، مانند همیشه حاوی نکات مهم و قابل توجهی بود که بر همگان و به خصوص مسئولین و اهالی رسانه فرض است تا با مرور دوباره و چندباره آن، به سمت عملی کردن این بیانات حرکت کنند.
یکی از نمونه های بسیار عبرت انگیز تاریخ ایران (بلکه تاریخ تشیع) آقای سید کاظم شریعتمداری است که گرچه هیچ کس «فقاهت» او را زیر سؤال نمی برند ولی همه ی خوبان از «عاقبت»ی که او بدان دچار شد به خدا پناه می برند. او که در مقام یک مرجع تقلید، به هزار دلیلِ باربط یا بی ربط، محکم یا سست و صحیح یا غلط، حاضر نبود تمام قد و حقیقتاً در برابر رژیم ضد اسلامی پهلوی بایستد، چندی بعد حاضر شد در سفاکانه ترین اقدامات خشن بر علیه نظام اسلامی (مثلاً کودتای نافرجام نوژه) مشارکت کند. چه شد که آقای شریعتمداری به اینجا رسید؟ برای یافتن پاسخ این سؤال، باید زوایای مختلف زندگی او را بررسی کرد. شاید بتوان یکی از دلایل این امر را وجود «حب ریاست» و «علاقه به مطرح شدن» در او دانست که وقتی با مسائل منفی دیگر ممزوج و همراه می شد، می توانست کار را به چنان عاقبتی بکشاند. خاطره زیر از شهید محلاتی (که مربوط به ماه های اوج گیری انقلاب در سال 57 است) را می توان نمونه ای از شواهد این مطلب دانست و در عین حال، نمونه ای شمرد از اخلاص عجیب حضرت امام. شهید محلاتی گفته است:
هفتم تیر ماه امسال نیز همچون سالهای گذشته، رییس و مسئولان ارشد دستگاه قضا به بهانه هفته قوه قضاییه میهمان رهبر معظم انقلاب بودند اما سخنان امسال رهبر انقلاب در مقایسه با سالهای گذشته، رنگ و بوی متفاوت تری داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مسئولان عالی و قضات قوه قضاییه، ارتقاء دستگاه قضایی بمنظور تحقق عدالت قضایی در جامعه را مهمترین هدف برشمردند و ضمن تبیین برخی نكات مهم برای رسیدن به این هدف، همكاری همه دستگاهها بویژه قوای سه گانه را در شرایط كنونی فریضه و لازم دانستند و تأكید كردند: دولت، مجلس و قوه قضاییه، همه در جبهه واحد دفاع از اسلام، ملت ایران و استقلال و هویت كشور در مقابل تلاش همه جانبه قدرتهای استكباری، قرار دارند و باید با پرهیز از مسائل حاشیه ای و اختلافی، به یكدیگر كمك كنند.
هفت سال پس از سوم تیر 84 /2
اتفاقی که سوم تیر 84 در جغرافیای سیاسی ایران اسلامی افتاد زمینه سازی تحولاتی بود که سالهای بعد ایران را در عرصه، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی درگیر خود کرد. باز گشت به انقلاب اسلامی شاید مهمترین معنای انتخاب مردم در سوم تیر هفت سال پیش و پس از حاکمیت 16 ساله رویکردهایی غیر انقلابی و صرفا وارداتی و غربی بود.