
برچسب ها : اسه ساعت گفتوگوی جذاب و خواندنی رجانیوز با نویسنده کتاب عصر امام خمینی:فزايش شديد مهدويتگرايي با حوادث مصر, تونس و منطقه, امام فرمود این انقلاب به دست امام زمان می رسد, ,
راهپیمایی بدون مجوز، انحراف و حرام است و باید با شدت با آن برخورد کرد
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران همیشه نسبت به اقدامات غیرقانونی و آشوب طلبانه از سوی گروههای سیاسی واکنش تندی نشان میدادند و از مردم میخواستند تا با این افراد برخورد کنند. در همین راستا، "دکتر مهدی کوچکزاده" نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دست به انتشار گزیدههایی از سخنان امام خمینی(ره) زده و در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است.
سوال اساسي اينجاست كه چرا بعد از 29سال پس از اين واقعهي مهم هنوز كشميري(كسي كه تا مقام دبير شوراي امنيتملي نفوذ ميكند)به عنوان فردي كه رييسجمهور و نخستوزير يك كشور را به شهادت رسانده، مورد تعقيب و دستگيري توسط نيروهاي امنيتي جمهورياسلامي قرار گرفته نشده و حتي يك پيگرد معمولي بينالمللي نيز در اين زمينه صورت نگرفته است.
به گزارش ثامن، در شماره قبل به برخی پشت پرده های جریان موسوم به مهدی هاشمی پرداخته شد. در ادامه...
8شهريور، انفجار دفتر نخستوزيري
کشمیری شهید، بهزاد نبوی، خسرو تهرانی،شهید ربانی املشی، شهید سید اسدالله لاجوردی
روزهای اوج انقلاب در بهمن 57 و قله آن در دهه ی فجر، برای تمامی افرادی ه آنروزها را درک کرده اند سرشار از خاطرات و یادهای شورانگیز است. البته کسی که خود در بطن و عمق حوادث و جریانات حضور داشته به صورت طبیعی خاطرات بیشتری خواهد داشت. حال، اگر این شخص کسی مانند رهر فرزانه ی انقلابف حضرت آیت الله خامنه ای باشد، تبعاً آن خاطرات جذلب تر و خواندنی تر خواهد بود. در آستانهی سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ما نیز به مطالب نقل شده از حضرت آقا رجوع کرده ایم و از میان خیل خاطرات ایشان، چند خاطره را که حال و هوا آن روزها را از دریچه ی دیده بصیر ایشان نشان می دهد، تقدیم می کنیم:
'حدود يك ماه مامور ساواك را سركار گذاشته و براي او داستان تخيلي ساخته بودم تا دوستانمان بتوانند به راحتي فرار كنند و دستگير نشوند؛ مامور را هر روز به خيابان استخر مي بردم تا بر اساس اين داستان تخيلي، فردي را كه با او قرار دارم ، نشانش بدهم ...'
'سيد مرتضي نبوي' مديرمسوول روزنامه رسالت، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين است. او وزير پست، تلگراف و تلفن در دوره مهدوي كني، دولت باهنر و دولت اول موسوي بود.
می گویند به اندازه موهای سرش شکنجه شده و در تمام بازجویی هایش زیر سخت ترین شکنجه ها حتی در مورد یک نفر هم اعتراف نکرد. او از زیر سخت ترین شکنجه های ساواک جان سالم به در برد، معروف شده بود به مبارزی که ساواک را خسته کرد.
تندیس شکنجه هایش را در موزه عبرت بازسازی کرده اند. بازی فوتبال ایران و اسرائیل را به هم زد و بعد از آن دفتر هواپیمایی اسرائیل را به آتش کشید. در تمام شورشها علیه شاه شرکت کرد و تنها یکبار روانه زندان شد؛ آنهم بعد از اصابت هفت گلوله! آن روز بعد از زخمی شدن قرص سیانور خورد تا دست ساواکی ها را در حنا بگذارد اما با شستشوی معده توسط شیلنگ آب و بیرون آمدن محتویات آن زنده ماند. ساواک تن مجروحش را روی تخت بیمارستان شکنجه داد، بدنش 6 ماه تمام به تخت بسته شد و در تمام این مدت نمازش را به همان حالت خواند و همچنان زنده ماند. 10 انفجار تاریخی 6 بهمن سال51 و همچنین زخمی کردن چند مامور ساواک با پرتاب نارنجک در حین فرار از دیگر مبارزات اوست.
حجت الاسلام و المسلمين محمد محمدي گلپايگاني از خاطرات خود از دوران رژيم طاغوت مي گويد؛ از روزي كه امام خميني گريه كرد و از روزي كه طنين صداي' خلصنا من شاه، يا رب' در شهر پيچيد.
تصدي رياست دفتر رهبر معظم انقلاب كار پر مشغله اي است كه مجالي باقي نمي گذارد تا خبرنگاران با فراغ بال با حجت الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني گفت و گو و از خاطرات دوران مبارزه با رژيم طاغوت بشنوند. اما برگزاري مراسم بزرگداشت روز نيروي هوايي و حضور رييس دفتر مقام معظم رهبري در اين مراسم فرصتي را فراهم كرد تا در حاشيه اين مراسم و در زماني كوتاه به گفت و گو با ايشان بنشينيم و از خاطرات دوران مبارزه بشنويم.
گلگشتی در بازداشتگاههای ساواك (نگاهی به کتاب خاطرات عزت شاهی)
بسياري از كساني كه در زمان شاه زنداني سياسي بودند بعد از انقلاب به واسطه سابقه مبارزاتي كه داشتند و همينطور به تناسب استعداد و ارتباطاتي كه داشتند در بخشي از بدنه انقلاب جا گرفتند و برخي هم نگرفتند. عزت شاهي از دسته دوم است و به خاطر همين «دسته دومي» بودن خاطرات مبارزات و خاطراتش از زندان با خاطرات يك «سياستمدار فعلي» فاصله دارد. كتاب خاطرات او را اگر«دائرهالمعارف بازداشتگاههاي ساواك» بناميم چندان بيراه نرفتهايم.
مروري بر خاطرات يك مبارز انقلابي
سكوت كرديم و تيرباران شديم!
سميه همت پور
انقلاب اسلامي ايران درسال 1357 حاصل رنج ها، مقاومت ها و شجاعت هاي فراواني است كه بسياري از ابعاد آن تاكنون ناگفته و ناشناخته مانده است. چه بسيار مبارزان گمنامي كه در گوشه و كنار اين كشور پهناور تنها با اتكاء به خدا و اخلاص، گوشه اي از اين رسالت عظيم تاريخي را با تحمل مصائب برعهده گرفتند. آنچه در ادامه مي خوانيد چند خاطره از حاج حسن فيض اله، از مبارزين انقلاب اسلامي در اهواز است.
مبارز 16 ساله
سرهنگ احمد جنتي محب از بيعت همافران با حضرت امام مي گويد
آن روز با پاي دل رژه رفتيم
از سال 1356 به بعد بود كه حركت هاي كاركنان متعهد ارتش و از آن جمله پرسنل نيروي هوائي فراز جديدي را آغاز كرد و برادران دلسوز كه ساليان سال مخفيانه در گوشه و كنار اطاق ها و دور از چشم آمريكائيان مزدور و غربزدگان خودفروخته كه هميشه آنها را به خاطر اعتقاداتشان به تمسخر مي گرفتند خداي خود را عبادت مي كردند، با آوردن اطلاعيه ها و نوارهاي سخنراني حضرت امام و نمايندگان ايشان به تشكل و نيز آگاهي بخشي به ديگر برادران خود پرداختند.
گفت وگو با فرمانده حماسه 19بهمن 1357
امام فرمودند به درياي ملت بپيونديد
رضا حاجي حسيني
تاريخ انقلاب فراز و فرودهاي زيادي دارد. فراز و فرودهايي كه وقتي دوره مي شوند تو را گره مي زنند به كساني كه آن ها را مي شناسي، نامشان را شنيده اي، تصويرشان را بارها و بارها ديده اي اما اصلا گمان نمي كردي كه در فلان روايت و فلان خاطره، حضور داشته اند. انقلاب، فراز و فرودهاي زيادي داشت و يكي از اين فرازها روز نوزدهم بهمن بود. تقويم اين ماه را اگر ورق بزني، زيرصفحه نوزدهم نوشته: روز نيروي هوايي. در اين روز همافران نيروي هوايي به ديدار امام خميني(ره) رفتند و سرعت و ضربان انقلاب را تندتر كردند. آن ها در مدرسه علوي رژه رفتند و فرمانده آن رژه حالا از آن ميدان مي گويد. شايد تا به حال نمي دانستيد حسين نورشاهي، مجري برنامه گفت وگوي خانواده، كه يك دهه قبل از شبكه اول سيما پخش مي شد، همان آقاي فرمانده است. اين شما و اين فرمانده آن ميدان.
نوزدهم بهمنماه سالروز بيعت همافران نيروي هواي ارتش رژيم سابق با بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني(ره) است. به همين مناسبت، پايگاه اطلاعرساني دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب، تصوير و خاطره حضرت آيتالله خامنهاي را از اين روز فراموشنشدني، منتشر كرد.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتالله العظمي خامنهاي، متن خاطره رهبر معظم انقلاب به شرح زير است:
دو، سه روز بعد از استقرار حضرت امام در مدرسه رفاه، بعضی از مؤسسین و هیأت امنای این مدرسه مثل آقایان هاشمی، شهید باهنر، بادامچیان و آقای توکلی که در ضمن مسئولیت مدرسه علوی را هم به عهده داشتند، تشخیص دادند که مدرسه علوی از نظر مسائل امنیتی مطمئنتر است؛ چرا که اولاً مستقیم به خیابان ایران راه داشت و از تیررس دشمن دور بود و ثانیاً منازل عدهای از شخصیتهای انقلابی در اطراف مدرسه علوی بود که این خودش موجب اطمینان خاطر میگردید. از این رو حضرت امام به مدرسه علوی منتقل گردید.
ماه بهمن، ماه پیروزی انقلاب و ظهور وقایع مهم تاریخ کشور بزرگ ایران است. ملت غیور ایران در این ماه پس از تحمل سالها دیکتاتوری آخرین شاه، انقلابی را به پیروزی رساندند که در دل این انقلاب گفتنیهای فراوانی است. بیشک بازگویی رویدادهایی که در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن سال 57 و پس از آن رخ داد، حلاوتی را در دل نسل دیروزی و امروزیها به بار میآورد که ثمره آن اشک شوق و فریاد اللهاکبر در یومالله 22 بهمن است. حال با هم بخشی از وقایعی که در روز 16 بهمن گذشت را میخوانیم.
خواص بی بصیرت
آیتالله حسینی شاهرودی علت عملکرد منفی برخی خواص در فتنه 88 را به اتفاقاتی که درصدر اسلام به وجود آمد تشبیه کرد و گفت: برخی خواص نیز مانند زبیر به دلیل حب فرزند، در حوادث سال گذشته عملکرد نامناسبی داشتند.
"آیتالله سید عبدالهادی حسینی" شاهرودی نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با شبکه ایران، با اشاره به اینکه بخش عمدهای از اقدامات جریان فتنه به واسطه ناآگاهی افراد صورت گرفت، گفت: رهبر انقلاب به بهترین وجه مردم را در این زمینه آگاه کردند که نتیجه آن را در حماسه 9 دی مشاهده کردیم.
تحولات منطقه خاورمیانه در روزهای اخیر و قیام اعراب علیه حکومتهای دیکتاتور که تاکنون با حمایت دولتهای غربی بر سر کار بودند، سبب شده تا کارشناسان سیاسی دست به تحلیل ماهیت و هویت این اقدامات و قیامها بزنند.
در این زمینه، یکی از رویکردها مقایسه آشوبهای سال گذشته ایران با انقلاب مردم تونس و مصر است؛ مقایسهای که بیشتر از سوی رسانههای حامی جریان مخالف جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و برای احیا و امیدوار کردن این جریان انجام میشود.
امام خمینی(س) در سخنان متعددی از کشور مصر نام برده و از مردم انقلابی این کشور بویژه عاملان هلاکت "انور سادات" کودتاچی وابسته این کشور، تمجید کرده اند.
در بخشی از سخنان ایشان درباره انقلاب آینده مردم مصر آمده است:
«من امیدوارم که ملت هاى دیگر هم توجه بکنند و اقتدا بکنند به این ملت ایران. ملت مصر اعتنا نکند به این حکومت جائرى که اعلام مىکند که ما هرکس اسم از اسلام ببرد سرکوب مىکنیم. بدانند که اسلام در مصر در خطر است و واجب است بر زن و مرد مصرى که قیام کنند و این حکومت فاسد را، که از اول اعلام جنگ با اسلام داده است، سرکوب کنند.»
صحیفه امام جلد 15، صفحه 318
شبکه ایران: انسانها همواره در معرض خطای در قضاوت هستند. گاهی این خطاها از ضعفهای تحقیقی و تدقیقی شخص قضاوت کننده یا حب و بغضهای او ناشی میشود، گاهی از فریب کاری و دغل بازی و نفاق کسی که دربارهٔ او قضاوت میکنند و گاهی هم از کمبود اسناد و مدارک.
این مطلب در قضاوتهای تاریخی هم صادق است و موجب شده که بعضی از مردم ما و حتی برخی از خواص (که بعضا جزو مبارزین پیش از انقلاب و مسئولین صدیق پس از انقلاب و یا تاریخنگاران مذهبی هم بودهاند) درباره برخی افراد قضاوتهای بسیار اشتباهی بکنند.
تكرار تاريخ انقلاب؛ 14 اسفند- 18تير- 26تير و...
رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار اخيرشان با مردم شهر مقدس قم درباره فتنه 88 فرمودند: «هنوز خيلى جا وجود دارد براى تحليل و تبيين و روشن كردن زوايا و ابعاد اين فتنهاى كه دشمن طراحى كرده بود.» (19/10/89)
بنابراين نگاه از ابعاد ديگر به فتنه سال گذشته ميتواند زواياي تازهاي از اين براندازي را روشن کند. تلاشهاي بني صدر در فتنه 14 اسفند 59 که با تکيه بر آراي خود قصد داشت بين نظام وصفوف مردم فاصله اندازد و کارآمدي «ولايت فقيه» را به چالش بکشد؛ و موج سازي با «سپاهي» و «بسيجي» خواندن حمله کنندگان به مردم و ادعاي شکنجه در زندانها واعدام افراد کم سن وسال و بازتاب گسترده اين اتهامها از طرف منافقان و سعي وي و هوادارانش براي ايجاد بحران داخلي در حالي که کشور گرفتار گسترده ترين جنگ در منطقه بود، همه از رفتارهاي براندازانهاي به شمار ميآمد که تکرارش در فتنه 88 مشاهده شد.
واکاوی نقش خاتمی در اغتشاشات سال 1388
روز 27 خرداد، خاتمی به همراه موسوی در نامهای مشترک به رییس دستگاه قضا، برخورد با اغتشاشگران -که بهنام این افراد، جان و مال مردم را هدف قرار داده بودند- و محرکان و برنامهریزان فتنه را ناسازگار با معیارهای جمهوری اسلامی خواندند. معنای این نامه این بود که دستگاه قضایی باید این افراد را آزاد بگذارد تا کشور را به اغتشاش بکشند...
محمدعلی صدر شیرازی
این میزان تأکید بر روی یک مسئله آن هم در یک دوره زمانی محدود از سوی رهبر انقلاب کمنظیر به نظر میرسد؛ و البته این میزان بیتوجهی به فرمایشات ایشان نیز! مقام معظم رهبری بارها و بارها لب به سخن گشودند، گاه با لحنی ارشادی، گاه با لحنی هشدارآمیز و گاه با بیانی گلایهگونه باب این بحث را پیش کشیدند؛ اما گويا حتي عدهاي که خود را داعیهداران ولایتمداری نیز دارند، ترجيح دادند از كنار اين بيانات بهسادگي عبور كنند.
محمدحسن روزی طلب: هنوز 10 سال از انتصاب حضرت آیت الله خامنه ای به امامت جمعه تهران نگذشته بود که پس از عروج آسمانی بنیانگذار انقلاب اسلامی، به وصیت امام خمینی، مجلس خبرگان امام جمعه تهران را به رهبری انقلاب برگزید. امام جمعه تهران در دوران حیات امام، خطبه های تاریخ سازی را مانند خطبه 15 اسفند 1359 که در آن خشم انقلابی در برابر بنی صدر، جایش را به صبر به فرموده امام داده بود، خطبه غرا پس از عزل بنی صدر، خطبه روشنگرانه پس از پذیرش قطع نامه ایراد کرده بود.
در این نوشتار به هفت خطبه تاریخی و تاریخ ساز آیت الله خامنه ای در دوران رهبری ایشان می پردازیم:
سناتور مککین در فصل ۲۵ کتاب «سایه عقابها» که در سال ۱۳۸۴ چاپ و منتشر شده، حتی عنوان رنگ جنبش موسوم به «سبز» در سال ۱۳۸۸ را نیز پیشبینی و به نوعی انتخاب کرده است.
به گزارش مشرق در کتاب «سایه عقابها» (طرح سری حمله امریکا به ایران) چاپ ۱۳۸۴، مولف با استناد به منابع اطلاعاتی مختلف برآوردی جامع از احتمال حملهٔ آمریکا به ایران را بررسی کرده است. بر این اساس بیشتر اقدامات نظامی امریکا بر ضد ایران دربارهٔ تداوم برنامههای هستهای بوده است.
تشكيك در سلامت انتخابات
انتخابات یکی از جلوه های مشارکت سیاسی است که آحاد مردم از طریق راهکارها و ضوابط قانونی تعیین شده، فرصت دخالت در سرنوشت خود و جامعه را پیدا می کنند. پيش بيني الزامات اجرايي در قانون اساسي و قانون انتخابات، مديريت هوشمندانه و هوشياري و حضور حماسي ملت شريف ايران باعث گرديده است كه در طول سه دهه گذشته بطور ميانگين هرسال شاهد يك انتخابات در كشور باشيم. يكی از موضوعاتي كه همواره در آستانه برگزاري هر انتخاباتی، ترجيحا از سوي محافل و رسانه هاي خارجي و معاندان نظام و بعضا از سوي برخي اشخاص و گروههای سیاسی داخلی مطرح مي شود، تشکیک در سلامت انتخابات و دامن زدن به شائبه تخلف در آن بوده است. اين فضا سازي و رفتار انتخاباتي مسموم از سوي دشمنان نظام و انقلاب قابل پيش بيني است اما طرح و يا تكرار اينگونه مسايل از سوي عناصري از درون نظام جاي تامل بسيار دارد.
هفتهنامه «9دی» در دومین شماره خود مصاحبهای با یکی از مسئولان وزارت اطلاعات که از زیر و بم جریانات پس از انتخابات ریاست جمهوری آگاه است ترتیب داد، "شکري" نام این مسئول بلندپایه وزارت اطلاعات است که در این مصاحبه مباحث مختلفی از سازماندهی جریان فتنه برای مقابله با نظام را مطرح کرده است، وی در بخشهایی از این مصاحبه، به ایجاد تصور "موقعیت انقلابی" برای میرحسین موسوی اشاره میکند، که در این حالت جامعه را آماده یک حرکت انقلابی میبیند، شکری پس از آن، نامه بدون بدون سلام معروف هاشمی به مقام رهبری را نیز با وجود همین تصور "موقعیت انقلابی" تحلیل کرده و میگوید: " نامه جسارتآمیز هاشمی به مقام معظم رهبری نیز درست به مانند موسوی با تصور وجود «موقعیت انقلابی» به نگارش درآمد و با اتکای به این موقعیت انقلابی بود که مقام معظم رهبری را تهدید به اقدامات براندازی در جریان انتخابات و پس از آن کرد!"
بازخوانی جنگ نرم در وصیت نامه سیاسی الهی امام (ره)
آنچه که در ادامه خواهد آمد، پژوهشی است مختصر در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره)، با موضوع جنگ نرم و ابعاد آن.
حفظ اسلام در رأس همه واجبات
(جمهوری اسلامی ظرفیتی برای تحقق محتوای حقیقی اسلام)
حضرت روح الله(ره) در ابتدای وصیت نامه خویش می فرمایند:
«اینك كه به توفیق و تأیید خداوند، جمهورى اسلامى با دست تواناى ملت متعهد پایه ریزى شده و آنچه در این حكومت اسلامى مطرح است اسلام و احكام مترقّى آن است، بر ملت عظیم الشأن ایران است كه در تحقق محتواى آن به جمیع ابعاد و حفظ و حراست آن بكوشند كه حفظ اسلام در رأس تمام واجبات است، كه انبیاء عظام از آدم علیه السلام تا خاتم النبیین صلى اللّه علیه و آله وسلم در راه آن كوشش و فداكارى جان فرسا نموده اند و هیچ مانعى آنان را از این فریضه بزرگ باز نداشته ...»......
فردا 17 دي، سالروز اجراي طرح استعماري كشف حجاب به دست رضاخان در سال 1314 است. 75 سال پيش رضاخان قصد داشت با قلدري و زور چكمه و آژان چادر از سر هويت واقعي زن مسلمان و خداپرست بكشد، امروز هم در دنياي مدرن با شيوه هاي نوپديد تلاش مي كنند تا زن را دچار از خودباختگي كرده و نگاه ابزاري به زن را ترويج نمايند.